E24 > Økonomi

Monday, 27 June, 12:52

E24 - 27 apr 22 kl. 11:13

Utenriksdepartementet innfører reiseråd for Shanghai

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Shanghai som ikke er strengt nødvendige. Årsaken er nedstengningen og de strenge koronarestriksjonene i byen..
Les mer på E24


Les mer om:
Shanghai

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utenriksdepartementet, innfører, reiseråd, for, Shanghai
NRK - 01 mar 22 kl. 08:45

UD ber nordmenn i Russland registrere seg

– Dersom du befinner deg i Russland, anbefaler vi at du registrerer deg på reiseregistrering.no eller i appen Reiseklar slik at Utenriksdepartementet kan nå deg med viktige meldinger. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding.

NRK - 24 feb 22 kl. 16:39

Flyselskaper skal refundere kostnader ved kansellering

Flyselskapet skal refundere kostnadene dersom en flygning kanselleres som følge av situasjonen i Ukraina, ifølge forsikringsselskap. – Vi har begynt å få henvendelser fra kunder som har generelle spørsmål til situasjonen og hva forsikringen dekker. Reiseforsikringen gjelder som normalt til alle destinasjoner som ikke er omfattet av reiseråd fra Utenriksdepartementet, sier Therese Nielsen i Fremtind, forsikringsselskapet til Sparebank 1 og DNB.

Klartale - 28 apr 22 kl. 09:53

Ber nordmenn om å unngå reiser til Shanghai hvis de kan

– Shanghai har vært helt stengt i snart fire uker. Det har vært strenge regler for hvor folk får lov til å bevege seg. Det gjør det blant annet vanskelig å få tak i mat og helsehjelp, skriver Utenriksdepartementet (UD).

NRK - 23 jun 22 kl. 14:15

Sverige fraråder reiser til Iran

Det svenske utenriksdepartementet endret i dag reiseråd for Iran. Sverige fraråder svenske borgere nå alle reiser til Iran på grunn av sikkerhetssituasjonen i landet. I de norske reiserådene står det at Iran i det store og hele er et trygt land å reise i, men at ambassaden oppfordrer nordmenn i Iran til å utvise forsiktighet.

NRK - 27 apr 22 kl. 10:56

Norge fraråder reiser til Shanghai

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Shanghai som ikke er strengt nødvendige. Reiserådet innføres på grunn av nedstengningen og de strenge koronarestriksjonene som ble innført 1. april.

NRK - 24 feb 22 kl. 07:49

Norge evakuerer diplomater til Lviv

Norge har flyttet våre diplomater i Ukraina midlertidig fra Kyiv til Lviv, skriver utenriksminister Anniken Huitfeldt i en pressemelding. De ansatte blir flyttet fra Kyiv til Lviv i Vest-Ukraina. – Ambassaden vil operere fra Lviv, men har svært begrenset kapasitet til å bistå norske borgere i Ukraina, sier Huitfeldt.

NRK - 02 mar 22 kl. 12:04

Fraråder alle reiser til Hviterussland

På grunn av den spente og uforutsigbare situasjonen i og rundt landet fraråder nå Utenriksdepartementet alle reiser til Hviterussland. Fra 11. februar har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser til Hviterussland, med unntak av hovedstaden Minsk, men nå inkluderes Minsk i reiserådet..

NRK - 24 mar 22 kl. 15:31

Noreg innfører endå fleire sanksjonar mot Russland

EUs siste sanksjonspakke mot Russland er torsdag innført i norsk rett. Dermed aukar Noreg det økonomiske trykket. – Det er viktig å halde oppe trykket mot Putin og dei som tener mest på og støttar regimet hans, seier utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) i ei pressemelding.

NRK - 05 nov 21 kl. 22:49

Norge kaller hjem ambassadeansatte

Utenriksdepartementet henter ut deler av staben den norske ambassaden i Etiopia. Årsaken er det uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i landet. – På bakgrunn av den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i Etiopia har Utenriksdepartementet besluttet midlertidig nedtrekk av deler av utsendt stab ved ambassaden og alle medfølgende familiemedlemmer.

NRK - 05 nov 21 kl. 22:49

Norge trekker ut ambassadeansatte

Utenriksdepartementet henter ut deler av staben ved den norske ambassaden i Etiopia. Årsaken er den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i landet. – På bakgrunn av den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i Etiopia har Utenriksdepartementet besluttet midlertidig nedtrekk av deler av utsendt stab ved ambassaden og alle medfølgende familiemedlemmer.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Stian Blipp i SAS-trøbbel: – Da spøker det for ferie

TV-programlederen er blant dem som rammes av flykaoset. Nå starter han og familien på en melkerute for å nå et bryllup i Hellas..

E24 - 1 time siden

Rammet av flykansellering? Dette har du krav på

Usikkerheten råder i luftfarten i sommer, men du står ikke på bar bakke dersom du rammes av kansellering..

E24 - 1 time siden

DNB øker rentene på boliglån

Saken oppdateres....

E24 - 4 timer siden

Oslo Børs stiger markant

Riggselskapet Borr Drilling stiger etter salgsnyhet..

E24 - 2 timer siden

NFO er villig til å redusere lønnskravet betydelig

NFO lanserer skisse til løsning på flystreiken. NHO åpner for forhandlinger.

E24 - 5 timer siden

Full stopp for Widerøes korteste turer

199 flyginger ble søndag innstilt, viser VGs oversikt. I løpet av mandag er det meldt om minst 172 innstillinger..

E24 - 3 timer siden

Tar fem ganger så lang tid å lage det norske passet

Danmark har ingen passforsinkelser. Men så bruker også den danske leverandøren 5 dager på passproduksjonen, mens den norske bruker 24..

E24 - 4 timer siden

Dagligvare dro ned varehandelen

Det var en forholdsvis bred nedgang i varehandelen i mai, viser nye tall..

E24 - 4 timer siden

Oppgang fra start på Oslo Børs

Riggselskapet Borr Drilling stiger svakt etter salgsnyhet..

E24 - 4 timer siden

Venter oppgang fra start på Oslo Børs

Oslo Børs starter uken i pluss, tror analytiker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com