NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:53

NRK - 17 sep 21 kl. 18:54

Utelivsbransjen vil ha dato for åpning

Utelivsbransjen er skuffet etter at regjeringen heller ikke i dag kom med en dato for det siste steget i gjenåpningsplanen av Norge. Utelivet må fortsatt forholde seg til avstandsregler, hvor mange gjester de kan ha og kortere åpningstider. – Vi forventet lettelser og en dato å forholde oss til. Det er ekstremt lite forståelse for denne bransjen her. Smittevernkravene vi har nå tilhører fortiden, sier Jon Terje Johnsen, daglig leder for restauranten og konsertstedet Foyn i Tønsberg.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Jon Terje Johnsen, Foyn, Tønsberg, Ibsenhuset, Skien, Helle Kasin, Bent Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utelivsbransjen, vilha , dato, for, åpning
NRK - 30 jul 21 kl. 16:45

34.000 doser kan gå ut på dato

I løpet av uken som starter 9. august vil 34.000 av Oslos vaksinedoser gå ut på dato,skriver Aftenposten.

NRK - 15 jun 21 kl. 18:05

Tilbakekaller «Opphøgde potteter»

Hoff tilbakekaller «Opphøgde potteter ekstra sprø» og «Opphøgde potteter ekstra sprø med salt og pepper» på grunn av risiko for spor av melk i produktene. Partiet med førstnevnte produkt har best før-dato 20. april 2023 og 21.

NRK - 18 jun 21 kl. 19:58

Palestina skroter vaksineavtalen

Palestinske myndigheter sier nei takk til én million koronavaksiner fra Israel, fordi de er i ferd med å gå ut på dato. – De møtte ikke vår standard, så vi besluttet å returnere dem, sier Palestinas helseminister Mai Alkaila. Fredag kunngjorde Israels regjering at de ville overføre vaksinedoser som snart går ut på dato til Palestina.

NRK - 19 jun 21 kl. 20:58

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

Aftenposten - 30 jul 21 kl. 16:32

34.000 doser kan gå ut på dato. Disse Osloborgerne kan få tilbud om dose to ganske snart.

Helseetaten i Oslo sitter på et overskuddslager på titusenvis av vaksinedoser, som snart går ut på dato..

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 21:46

34.000 doser må settes før de går ut på dato: – Det krever enorme ressurser

Oslo har satt inn en superspurt for å få satt vaksinedoser som snart går ut på dato. Det krever mye manuelt arbeid..

VG - 29 maj 21 kl. 15:54

Ut mot nye Kristiansand-tiltak: – Er det mulig?

Flere i restaurant- og utelivsbransjen i Kristiansand reagerer sterkt på de nye tiltakene innført av kommunen. Ordføreren mener de ikke har noe valg..

Aftenposten - 31 maj 21 kl. 14:26

Utelivets omsetning skjøt i været

Med stekende sol og sommertemperaturer har omsetningen til restaurant- og utelivsbransjen skutt i været etter….

E24 - 31 maj 21 kl. 14:26

«Fantastisk» gjenåpning for serveringsstedene i Oslo: – Har vært en enorm jobb

Med stekende sol og sommertemperaturer har omsetningen til restaurant- og utelivsbransjen skutt i været etter gjenåpningen av hovedstaden. Nå er det heftig etterspørsel etter flere servitører..

VG - 06 jul 21 kl. 09:05

Skjenkesteder slapp «prikker» i to år: – Svært uheldig

I to år kunne utelivsbransjen slippe prikker fra skjenkekontrollen ved å henge opp et skilt fra den ruspolitiske organisasjonen Norsk Narkotikapolitiforening..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 30 minutter siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt