VG > Nyheter

Friday, 17 September, 18:43

VG - 24 jul 21 kl. 17:17

Utdanningen fikk nesten fem ganger så mange søkere som i fjor

Branningeniørutdanningen i Haugesund har i år fått en enorm økning i antall førstevalgsøkere. Mens det i fjor ble gitt studieplass til ni studenter, ligger det an til at årets kull blir på 53..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Haugesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utdanningen, fikk, nesten, fem, ganger, mange, søkeresom , i fjor
Aftenposten - 03 jul 21 kl. 08:17

Legestudenter med turnus i EU-land kan få godkjent utdanningen i Norge

Legestudenter som har gjennomført turnus eller praksis i EU/EØS-land, kan søke om å få utdanningen godkjent i Norge uten….

NRK - 05 jul 21 kl. 10:02

Prins Sverre Magnus har valgt skole

Prins Sverre Magnus starter på Elvebakken videregående skole til høsten, på linjen informasjonsteknologi og medieproduksjon. Det opplyser kongehuset i en pressemelding. Utdanningen gir mulighet for læretid og fabrev, i tillegg til studiekompetanse.

NRK - 06 jul 21 kl. 14:07

Nokut kritiserer Kunsthøgskolen

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (Nokut) kritiserer Kunsthøgskolen i Oslo. Etter å ha gjennomført tilsyn ved KHiO, konkluderer Nokut med at skolen har vesentlige mangler i sitt systematiske kvalitetsarbeid. Rektor ved skolen Markus Degerman sier rapporten skal behandles grundig at samtlige fagavdelinger skal involveres.

NRK - 06 jul 21 kl. 14:07

KHiO får kritikk etter tilsyn

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (Nokut) kritiserer Kunsthøgskolen i Oslo. Etter å ha gjennomført tilsyn ved KHiO, konkluderer Nokut med at skolen har vesentlige mangler i sitt systematiske kvalitetsarbeid. Komiteen mente flere krav ikke var oppfylt, deriblant arbeidet med studentenes læringsmiljø.

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 22:40

For mange studenter får ikke godkjent utdanningen sin i Norge. Det koster samfunnet dyrt.

For studenter fra utlandet vil bedre koordinasjon av prosesser bety mye..

VG - 23 jul 21 kl. 13:58

Vanskeligere å bli sykepleier: – Bra det er flinke folk

Mats Christian Styren er en av 8100 kommende studenter som har fått tilbud om plass på sykepleien til høsten. Poenggrensen for å komme inn på utdanningen fortsetter å stige..

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 05:26

Lukas Sæther ofret fritiden for å få den utdanningen han vil ha. Men selv med 5,5 i snitt blir han sendt til den skolen som ligger nærmest.

Med skyhøye 5,5 i karaktersnitt trodde Lukas Sæther (16) at det skulle være mulig å komme seg inn på en annen skole enn….

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 20:00

RBK-stjernen starter med utdanningen allerede i høst

I Alexander Tetteys kontrakt står det at han skal få en jobb i akademiet på nyåret..

NRK - 20 aug 21 kl. 10:33

NLA-Høgskolen oppfyller ikke krav

En sakkyndig komité fra Nokut har konkludert med at NLA Høgskolen ikke oppfyller alle gjeldende krav for høyskoler. Det er Nokut, Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen, som har konkludert. De skriver i en pressemelding at komiteen har kommet til at  høyskolen ikke i tilstrekkelig grad fremmer og verner akademisk frihet, selv om de oppfyller flere av kravene til akkreditering som høyskole.

NRK - 16 apr 21 kl. 09:48

Én av fem har fått første sprøyte

Nesten én av fem voksne trondhjemmere har fått den første dosen med koronavaksine. Men mindre enn 6 prosent av befolkningen har fått andre dose. I går var det personer født i 1954, som altså er 67 år, som fikk melding om å bestille time til vaksinering..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Ropstad om skattegrepet: – En feil av meg

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner: – Jeg har stor forståelse for at det jeg har gjort skuffet mange, sier Ropstad..

VG - 14 timer siden

Tusenvis av migranter har trengt seg sammen under bro i Texas

Det er krise i Del Rio på grensa mellom USA og Mexico, der mer enn 9.000 migranter sitter samlet i en midlertidig leir, skriver New York Times..

VG - 14 timer siden

Navalnyj fra fengselet: Prøver å stoppe Putins parti ved hjelp av kommunistene

Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (45) sitter i en straffeleir – men prøver likevel å stikke kjepper i hjulene for president Vladimir Putin (68) og hans parti i helgens parlamentsvalg i Russland..

VG - 15 timer siden

Australia får tilgang på atomdrevne ubåter – Kina fordømmer avtalen

Australia, USA og Storbritannia begrunner avtalen med «økte regionale sikkerhetsbekymringer». Det kinesiske utenriksdepartementet kaller avtalen «høyst uansvarlig»..

VG - 15 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet..

VG - 17 timer siden

Tiltaler advokat for å ha løyet til FBI om Clinton-kobling

Den amerikanske advokaten Michael Sussmann skal ha sagt han ikke jobbet for en klient, da han i 2016 snakket med FBI. Nå hevder spesialetterforsker John Durham at han jobbet for Hillary Clinton..

VG - Igår: 09:29

Lysbakken hos Støre: – Trivelig og konstruktivt møte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - Igår: 11:25

Mann pågrepet for skytingen på Trosterud

En mann er pågrepet etter at to personer ble skutt i et boligområde på Trosterud i slutten av august..

VG - Igår: 09:29

Lysbakken hos Støre: Vi går i opposisjon hvis det blir for slapt

SV-leder Audun Lysbakken er nå hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler..

VG - Igår: 00:49

Første amatørbesetning til verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som tok av natt til torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt