NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:49

NRK - 06 feb. 21 kl. 16:13

Utbrudd ved Sykehuset Østfold øker

Ytterligere en ansatt og to pasienter på Sykehuset Østfold har fått påvist koronavirus, opplyser sykehuset til Moss Avis. Til sammen er nå 14 medarbeidere og fem pasienter, som kan knyttes til utbruddet, bekreftet smittet av koronavirus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sykehuset, Moss Avis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utbrudd, ved, Sykehuset, Østfold, øker
NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

NRK - 28 mai 21 kl. 02:36

Frykter nytt utbrudd fra vulkan

Innbyggere flykter fra millionbyen Goma i frykt for nye utbrudd i Nyiragongo-vulkanen. Et utbrudd kan føre til at giftig gass kan ta mange liv. Minst 32 døde da vulkanen våknet til live sist lørdag.

NRK - 05 feb. 21 kl. 11:58

Mistenker utbrudd av mutert virus

Tre pasienter og 13 ansatte på Sykehuset Østfold har testet positivt for korona. Foreløpige prøver har slått ut på den muterte virusvarianten. – Sykehuset håndterer utbruddet som om det skulle være det muterte viruset, sier pressekontakt ved sykehuset, Anne-Grete Melkerud, til NRK..

NRK - 05 mars 21 kl. 12:25

56 nye koronatilfeller i Østfold

Siste døgn er det påvist 56 nye smittetilfeller i Østfold. Flest nye tilfeller har Fredrikstad med 21 nye siste døgn. Moss har 13, Sarpsborg 10, Halden seks, Råde tre, Indre Østfold to og Skiptvet har ett nytt smittetilfelle.

NRK - 04 feb. 21 kl. 20:19

Smitte ved Sykehuset Østfold

3 pasienter og 13 ansatte på Sykehuset Østfold er koronasmittet, opplyser sykehuset..

VG - 05 feb. 21 kl. 11:16

Foreløpige analyser ved Sykehuset Østfold viser at utbruddet trolig er det muterte viruset

Foreløpige interne analyser viser at utbruddet på Sykehuset Østfold trolig er av den britiske virusvarianten. Sykehuset slår alarm om at for få ansatte er vaksinert..

VG - 05 feb. 21 kl. 11:16

Krisemøte på Sykehuset Østfold: – For få sykehusansatte er vaksinert

Virusutbruddet på Sykehuset Østfold kommer få dager etter at det ble bestemt at 18.000 flere sykehusansatte over hele landet, skal vaksineres. Bare 816 av 5000 ansatte på sykehuset utenfor Sarpsborg er vaksinert pr.

NRK - 06 mars 21 kl. 11:16

25 innlagt på Sykehuset Østfold

Nå er 25 personer innlagt på Sykehuset Østfold med covid-19. Det er ti flere enn fredag, da 15 pasienter var innlagt. Ifølge VG har det bare vært flere innlagte koronapasienter på sykehuset én gang, på nyttårsaften, da 27 pasienter var innlagt.

NRK - 12 mars 21 kl. 18:35

Smitte på Sykehuset Østfold Kalnes

Det er påvist smitte av koronavirus på fire avdelinger på Sykehuset Østfold Kalnes, det melder sykehuset selv på sin nettside. Det gjelder kvinneklinikken, overvåkningen, avdeling for barne- og ungdomspsykiatri og infeksjonsmedisink klinikk..

NRK - 16 mars 21 kl. 16:50

Smitte på Sykehuset Østfold Kalnes

En ansatt i kvinneklinikken på Sykehuset Østfold har testet positivt på korona, det melder sykehuset på sin nettside. Fire medarbeidere er definert som nærkontakter og er satt i karantene. Dette smittetilfellet settes ikke i sammenheng med smittetilfellet i kvinneklinikken i forrige uke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 15 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 30 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 45 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 1 time siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt