VG > Nyheter

Tuesday, 21 September, 20:14

VG - 11 maj 21 kl. 23:19

Utbrudd blant russen i Vennesla: – Situasjonen er alvorlig

Seks russ – alle fra samme buss – er bekreftet smittet i den lille bygda Vennesla. Testkapasiteten i kommunen er i ferd med å bli sprengt..
Les mer på VG


Les mer om:
Vennesla

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utbrudd, blant, russeni , Vennesla, Situasjonener , alvorlig
NRK - 14 aug 21 kl. 12:21

Regnbueflagg kappet ned i Vennesla

Alle regnbueflaggene på Venneslabrua ble kappet ned natt til lørdag. Styret i Vennesla Pride sier de er skuffet over at flaggene ikke får henge i fred. Vennesla pride skal lørdag arrangere parade og torvfest i Vennesla..

NRK - 25 maj 21 kl. 05:56

Vennesla VGS stengt hele uka

Vennesla videregående skole blir stengt hele uka, og alle elever skal ha hjemmeundervisning. Tilsammen er 11 personer registert smittet i Vennesla i løpet av pinsehelgen. Nesten all smitte er knyttet til russen..

NRK - 02 jun 21 kl. 10:56

Vil avlyse russetiden

Kommuneoverlegen ber russen i Kristiansand avlyse resten av russetiden. – Tallenes klare tale gjør at vi er nødt til å sette strek nå. I løpet av mai måned har vi fått 814 nye smittetilfeller, og mer enn 350 av disse er relatert til utbruddet blant russen, sier Styrk Fjærtoft Vik.

NRK - 28 maj 21 kl. 02:36

Frykter nytt utbrudd fra vulkan

Innbyggere flykter fra millionbyen Goma i frykt for nye utbrudd i Nyiragongo-vulkanen. Et utbrudd kan føre til at giftig gass kan ta mange liv. Minst 32 døde da vulkanen våknet til live sist lørdag.

NRK - 11 maj 21 kl. 17:21

Seks nye smittet i Vennesla

Det er registrert seks nye koronatilfeller i Vennesla det siste døgnet. Det skriver kommunen. To av tilfellene har uavklart smittevei.

NRK - 22 apr 21 kl. 16:06

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 23 apr 21 kl. 14:58

Fylkeslegen ber russen utsetje

Fylkeslegen i Agder, Anne-Sofie Syvertsen, ber russen i fylket om å utsetje russefeiringa, melder Agderposten. Frå 15. til 22.

NRK - 25 maj 21 kl. 13:19

Ingen konsekvenser for russen

Kommuneledelsen i Arendal vil ikke foreta seg noe mer overfor russen. I pinsen opplyste kommunen at de ville vurdere å følge opp russen som samlet seg i store grupper. Ordfører Robert C.

NRK - 25 maj 21 kl. 21:00

Politipatrulje festet i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å feste med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

NRK - 25 maj 21 kl. 21:00

Politiet danset i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å danse med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Advokat fant feil i fire selvmords-saker: – Dreier seg om menneskeliv

Under pandemien ble advokat Helge Hjort engasjert av fire familier som hadde mistet en av sine nærmeste til selvmord. Familiene reagerte på at Helsetilsynets varselvurderinger inneholdt flere feil..

VG - 2 timer siden

Nav-direktør om avdøde: – Hun var et flott menneske

BERGEN (VG) Kvinnen som ble drept på Nav-kontoret i Bergen mandag hadde jobbet lenge i etaten, sier direktør Anne Kverneland Bogsnes i Nav Vestland..

VG - 2 timer siden

Slår alarm om mulig smutthull i fuske-program mot studenter

Studenter blir ofte tatt for å kopiere eksamensoppgaver, men sjelden for å kopiere fra lærebøker, ifølge advokat..

VG - 7 timer siden

Politiet om Nav-siktet: - Har forklart seg om hendelsesforløpet

BERGEN (VG) Den drapssiktede mannen i 30-årene har i avhør forklart seg om hva som skjedde da to kvinnelige Nav-ansatte ble knivstukket på jobb i Bergen mandag..

VG - 6 timer siden

Dette er grafen som kan åpne Norge

De siste analysene fra FHI viser at tiden nå er inne for å åpne, sier smitteverndirektøren..

VG - 14 timer siden

Støre: – Jeg forsto at dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..

VG - 18 timer siden

Mistenkelige SMSer: FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), funnet død i Teton i USA. Hennes mor reagerte på en rekke mistenkelige SMSer i forkant av forsvinningen..

VG - 18 timer siden

FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), funnet død i Teton i USA. Nå forsøker politiet å finne kjæresten hennes, som ikke har blitt sett siden Petito ble meldt savnet..

VG - Igår: 17:31

Helten fra Hotel Rwanda dømt til 25 år i fengsel

Helten fra filmen «Hotel Rwanda», Paul Rusesabagina, som reddet hundrevis av tutsier under folkemordet i Rwanda i 1994, er funnet skyldig i terror..

VG - Igår: 17:08

Nav-ansatte utsatt for vold og trusler: - Kan ikke gardere oss helt

Før knivdrapet på Nav Årstad i Bergen har Nav-ansatte hittil i år rapportert tre tilfeller av fysiske personangrep og 368 tilfeller av truende atferd og trusler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt