NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:29

NRK - 24 feb. 18 kl. 14:05

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utøya, Berlinalen, Berlin, Erik Poppes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utøya-film, hyllesi , Berlin
NRK - 19 feb. 18 kl. 08:20

Utøyafilmen vises i dag

I dag vises Erik Poppes film om Utøya-terroren for første gang under Den internasjonale filmfestivalen i Berlin. «Utøya 22. juli» er blitt en virkelighetsnær og ærlig film, sier lederen for Støttegruppen etter 22.

P4 - 19 feb. 18 kl. 09:53

22. julifilm vises i Berlin i dag

Erik Poppes film om 22. juli skal vises på filmfestivalen i Berlin i dag. Leder i støttegruppen etter 22.

NRK - 06 feb. 18 kl. 11:52

Utøya 22. juli-film til Berlin

Tirsdag ble det klart at Utøya 22. juli av Erik Poppe skal vises i hovedkonkurransen ved Berlin internasjonale filmfestival. Visningen skjer på Berlinale Palast den 19.

Aftenposten - 19 feb. 18 kl. 18:44

Slik reagerer Berlin-publikumet på Utøya-filmen: – Det er en forferdelig film å se

BERLIN (Aftenposten) Etter verdenspremièren på «Utøya 22. juli» var reaksjonene delte blant publikum..

VG - 12 okt. 18 kl. 15:01

Utøya-overlevende ut mot Netflix-film: – Grove feil og forenklinger

Alt det Erik Poppes film «Utøya 22. Juli» gjør riktig, gjør Paul Greengrass' film «22. July» feil.

P4 - 06 feb. 18 kl. 12:54

Utøya-filmen til Berlin

Spillefilmen Utøya 22. juli er tatt ut til å delta i Berlins internasjonale filmfestival om to uker. Filmen om massakren på Utøya i 2011 er regissert av Erik Poppe, og kan bli den første norske spillefilmen til å vinne en Gullbjørn.

P4 - 11 mars 18 kl. 15:54

Moské påtent i Berlin

En moské i Berlin ble i dag tidlig påtent og bygningen har fått omfattende materielle skader. Ifølge tysk politi skal vitner ha hørt lyden av knust glass og sett tre ungdommer som flyktet fra stedet. Ordfører i Berlin Michael Müller fordømmer handlingen og kaller det et angrep på den politiske og religiøse friheten, melder Berlin Zeitung.

P4 - 09 des. 19 kl. 13:54

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

NRK - 28 april 21 kl. 09:16

Australias OL-utøvere vaksineres

Omkring 2000 vaksiner blir delt ut til Australias utøvere og støtteapparat som skal til OL i Tokyo. Landets helseminister tenker på utøvernes trygghet. Tirsdag kunngjorde australske myndigheter at utøvere og støtteapparat vil få vaksine i forkant av lekene som er planlagt å starte 23.

NRK - 10 jan. 19 kl. 15:37

Norsk film til Berlin

Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» er tatt ut til hovedkonkurransen på filmfestivalen i Berlin, og skal konkurrere om den gjeve prisen Gullbjørnen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 30 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 30 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 30 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 30 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 45 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 1 time siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 45 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt