Klartale > Nyheter

Friday, 01 December, 17:51

Klartale - 18 aug 23 kl. 11:09

Ustabile nettsider for flere kommuner

Flere kommuner sine nettsider har vært nede. – Vi har en hendelse som vi jobber med å kartlegge med vår underleverandør, sier Bent Inge Storheim til kanalen NRK. Storheim er administrerende direktør Acos. De leverer nettjenester til en rekke kommuner og fylkeskommuner.Avisa Dagbladet meldte om saken først.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bent Inge Storheim, NRK, Acos, Dagbladet, Marit Hverven, Nasjonal, Viken, Jan Ivar Bøe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ustabile, nettsider, for, flere, kommuner
NRK - 22 aug 23 kl. 17:20

Oslo kommunes nettsider utsatt for dataangrep, melder Vårt Oslo

Oslo kommunes nettsider ble tirsdag utsatt for dataangrep. Det førte til at kommunens nettsider var ustabile og i perioder helt nede. «Siden er midlertidig utilgjengelig pga.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:49

Flere nettsider slet torsdag ettermiddag

Politiet, PST og Finn.no har tilsynelatende problemer med sine nettsider torsdag ettermiddag. Rett før klokken 18 får imidlertid NRK tilgang til alle tre igjen.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:49

Flere nettsider sliter torsdag ettermiddag

Politiet, PST og Finn.no har tilsynelatende problemer med sine nettsider torsdag ettermiddag. – Jeg kan bekrefte at vi har hatt problemer nå i ettermiddag.

NRK - 23 aug 23 kl. 11:18

Oslo kommunes nettsider er fortsatt ustabile

Tirsdag ble nettsidene til Oslo kommune utsatt for et tjenestenektangrep. – Nettstedet er fortsatt noe ustabilt etter tjenestenektangrepet tirsdag 22. august.

NRK - 01 jul 23 kl. 03:51

Prigozjin-tilknyttede nettsider sperret i Russland

Det russiske medietilsynet har sperret nettsider knyttet til mediegruppen Patriot, som har nære bånd til Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin. Flere nettsider som dekker russisk politikk og økonomi, er ikke lenger tilgjengelig i Russland, sier journalister fra det franske nyhetsbyrået AFP. Adressene til de aktuelle nettstedene er oppført på medietilsynet Roskomnadzors liste over nettadresser med adgangsrestriksjoner.

NRK - 25 apr 23 kl. 17:20

EU innfører strengere regler for store nettsider

Nettsider som Instagram og Zalando klassifiseres som særskilt store av EU-kommisjonen. Nå må de etterleve strengere krav om sikkerhet og åpenhet. Totalt 19 internettgiganter er oppført på EUs liste over nettsider med såpass mye trafikk at de ifølge EU må reguleres strengere.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:49

Politiets nettsider var nede torsdag ettermiddag

Politiets nettsider er torsdag ettermiddag oppe og går igjen. NRK kom inn igjen på siden klokken 16:53. Tre minutter tidligere var nettisden nede.

NRK - 22 aug 23 kl. 13:42

Forsøk på dataangrep mot Stortinget

Et forsøk på et såkalt tjenestenektangrep på Stortingets nettsider ble registrert tirsdag formiddag av IT- og sikkerhetsavdelingen. – Angrepet ble raskt oppdaget og håndtert, men det kan ha vært noe ustabilitet på våre nettsider i en kortere periode, sier seksjonsleder Rune Mortensen i seksjon IT-sikkerhet ved Stortinget til VG. Tjenestenektangrep, eller DDoS-angrep (Distributed Denial of Service), er dataangrep der målet er å overbelaste nettsider slik at de ikke fungerer som de skal.

NRK - 22 aug 23 kl. 14:32

Oslo kommunes nettsider nede igjen

Oslo kommunes nettsider er i 14.30-tiden tirsdag nok en gang nede, etter også å ha vært nede i en periode tirsdag formiddag. «Siden er midlertidig utilgjengelig pga.

NRK - 27 jul 23 kl. 18:40

Aftenposten: Dataangrep mot Schibsted-aviser

Aftenposten melder at Schibsted-aviser er utsatt for dataangrep. De skriver at flere nettsider har IT-problemer. Aftenpostens egne nettsider er også ende, etter hva NRK kan se.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 4 timer siden

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - 6 timer siden

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - 8 timer siden

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - 9 timer siden

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - 12 timer siden

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - Igår: 11:57

2023 kan bli det varmeste året noensinne

Året som har gått vil trolig knuse alle varmerekorder, ifølge organisasjonen. Det er basert på tall fra januar til slutten av oktober.Verdens ledere er samlet i Dubai torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com