NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:13

NRK - 29 april 21 kl. 21:33

Usikkert om Norge vil masseteste

Systematisk massetesting brukes i Storbritannia for å kunne åpne opp samfunnet ytterligere. Foreløpig er det uvisst om Norge vil gjøre det samme, skriver VG. Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpnet igjen i England i midten av april. Storbritannia har kommet langt med vaksineringen og nærmer seg den tredje fasen av gjenåpningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Norge, VG, England

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Usikkertom , Norge, vil, masseteste
NRK - 20 april 21 kl. 05:04

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 06:05

Oslo vil masseteste skoleelever. Starter neste uke på syv smitteutsatte skoler.

Oslo vil bruke spyttprøver for å koronateste elever. I første omgang vil syv videregående skoler i de mest smitteutsatte….

Dagbladet - 22 mars 21 kl. 17:35

Vil masseteste rundt bedehus

Etter et stort smitteutbrudd i bedehusmiljøet, vil kommunen nå teste alle som har deltatt i møter eller samlinger de siste to ukene..

NRK - 31 mars 21 kl. 05:46

Massetester elever

Ullensaker kommune starter med å masseteste elever og lærere etter påsken. Totalt skal over 6000 personer testes på kort tid. Årsaken er stor økning i smitte i kommunen, spesielt blant barn og unge.

NRK - 13 mars 21 kl. 07:54

Åpner for massetesting av elever

Det kan bli aktuelt å masseteste elever i den videregående skolen i hele Viken, ifølge fylkesråden for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen. Oslo startet med spytt-tester og hurtigtester i skolene tidligere denne uken..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

NRK - 03 feb. 21 kl. 07:21

Usikkert når soldatene reiser

Det er usikkert når de 3000 utenlandske soldatene som skulle delta på Joint Viking returnerer til sine hjemland. Forsvaret jobber med å fremskynde hjemreisen for soldatene i Indre Troms, men dette tar tid, sier oberstløytnant Ivar Moen..

NRK - 17 feb. 21 kl. 07:01

Usikkert for Finnmarksløpet

Det er usikkert om Finnmarksløp i år kan arrangeres. I går sa helseminister Bent Høie at han ikke anbefaler store arrangementer som strekker seg over flere kommuner – selv der det er lavt smittetrykk..

NRK - 04 mars 21 kl. 07:36

Usikkert når Oslo kan åpne

På NRK Nyhetsmorgen i dag sa Espen Rostrup Nakstad at det er usikkert når Oslo kan åpne igjen. – Vi har åpenbart en utfordring i Osloregionen og totalsituasjonen er ganske krevende. Ifølge Nakstad er vaksineringen det største håpet for hovedstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt