NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:17

NRK - 05 jan 15 kl. 17:10

Usikkerhet på europeiske børser

Europeiske aksjemarkeder skjelver kraftig av fallende oljepris og i frykt for nyvalget i Hellas. I Aten sendte investorene hovedindeksen ned over 4,6 prosent. CAC 40-indeksen i Paris falt 2,8 prosent, mens i London falt det 1,43 prosent, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, Aten, CAC, Paris, London, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Usikkerhet, europeiske, børser
NRK - 31 dec 22 kl. 11:14

Solberg: – Regjeringen bidrar til mer usikkerhet

Høyre-leder Erna Solberg mener regjeringen bidrar til mer usikkerhet. Hun sier Norge ville hatt en krise med krig i Ukraina og en strømkrise som følge av Putins krig på energiområdet, uansett hvem som styrer. Men hun mener regjeringen forverrer situasjonen.

Hegnar.no - 05 jun 15 kl. 14:39

Gresk drama på europeiske børser

Europeiske børser faller utover ettermiddagen fredag..

Aftenposten - 12 aug 15 kl. 18:54

Kraftig fall på europeiske børser

Den kraftige nedgangen fortsatte på europeiske børser onsdag etter at Kina gjennomførte nok en devaluering..

NRK - 25 aug 15 kl. 18:39

Europeiske børser hentet seg inn

Europeiske børser hentet inn mye av mandagens nedgang i løpet av tirsdagshandelen. Den felleseuropeiske FTSEurofirst 300-indeksen steg hele 4,4 prosent. Stigningen er den største indeksen har hatt i løpet av en dag på fire år..

Hegnar.no - 08 feb 16 kl. 11:32

Europeiske børser på 2014-nivå

All oppgang siden i forfjor er nå borte på mange europeiske børser. Indeksen FTSEurofirst falt mandag til nivået fra oktober 2014..

NRK - 16 dec 19 kl. 10:15

Europeiske børser opp

Europeiske børser gikk i taket i morgentimene mandag, etter nyheter om at første del av handelsavtalen mellom USA og Kina er i boks. Det melder Reuters. Børsene fikk også oppgang etter valget i Storbritannia torsdag..

NRK - 17 mar 20 kl. 18:22

Oppgang på europeiske børser

Mandagens børsfall ble snudd til oppgang på europeiske børser tirsdag, men året hittil har vært dystert. CAC 40-indeksen i Paris steg med 2,8 prosent. FTSE 100-indeksen i London og DAX-indeksen i Frankfurt steg med henholdsvis 2,6 og 2,3 prosent..

NRK - 23 nov 20 kl. 10:19

Oppgang på europeiske børser

Gode nyheter om flere vaksiner mot koronaviruset gir oppgang på europeiske børser i dag. De viktigste indeksene, blant annet i London, Paris og Frankfurt, går opp med om lag én prosent. Det samme gjør hovedindeksen på Oslo Børs..

NRK - 15 mar 22 kl. 14:16

Europeiske børser henter seg inn

Etter å ha startet dagen med fall på rundt 2 prosent, har europeiske børser tatt igjen mye av det tapte i løpet av dagen. Den brede Stoxx 600-indeksen er i skrivende stund ned knappe 0,5 prosent. Oljetunge Oslo Børs er ned drøyt 1 prosent etter et betydelig fall i oljeprisen.

NRK - 16 jun 22 kl. 18:02

Fall på europeiske børser – laveste nivå på 3 måneder

Børsfallet fortsetter, utløst av kraftig inflasjon og påfølgende rentehopp. Torsdag falt europeiske børser til det laveste nivået på tre måneder. I London falt FTSE 100-indeksen 3,1 prosent, og endte dagen på 7.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 30 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 1 time siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 2 timer siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 2 timer siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com