VG > Sport

Tuesday, 21 September, 19:38

VG - 27 jul 21 kl. 10:31

Useriøst skatteforslag

Regjeringen ønsker et «jobbskattefradrag» for unge under 30 år. Det vil gi 1,5 milliarder kroner mindre i felleskassen til å løse viktige oppgaver. Som å få unge i arbeid..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Useriøst, skatteforslag
NRK - 20 jun 21 kl. 14:05

Dadgostar: Useriøst av Löfven

– Det er ikke noe poeng i å forhandle slik situasjonen er nå. Dette er useriøst av Löfven, sa Vänsterpartiets leder Nooshi Dadgostar under et presstreff søndag ettermiddag. Dadgostar og partiet møtte pressen etter at Sveriges statsminister Stefan Löfven uttalte tidligere det skal forhandles om prisfastsetning på nye utleieleiligheter.

Dagbladet - 26 aug 21 kl. 21:53

Skredeksperter til Gjerdrum-utvalget: - Fritt fram for useriøse

I innspill til Gjerdrum-utvalget advarer eksperter om at useriøse aktører har fått innpass i bransjen som jobber med skredsikkerhet, og om manglende kontroll og falsk trygghet..

NRK - 21 maj 21 kl. 11:30

Støtter USAs skatteforslag

Frankrike og Tyskland støtter USAs forslag om en global minstesats for selskapsskatt på 15 prosent. USA lanserte ideen torsdag som et ledd i president Joe Bidens forsøk på å få økonomiske stormakter med på å innføre en felles minstesats..

Aftenposten - 22 maj 21 kl. 14:14

Virkelighetsfjern holdning, mener Støre. Nå kan Høyres skatteforslag få flertall.

– En god intensjon som vi støtter, sier KrFs finanspolitiker Tore Storehaug om skattefradrag for unge under 30 i jobb..

E24 - 08 aug 21 kl. 12:51

Lerum frykter skatteforslag fra SV: – Vil på mange måter kvele det norske familieeierskapet

Saftprodusenten i Sogndal er bekymret for gjeninnføring av arveavgift ved et eventuelt regjeringskifte til høsten. Det kan gjøre fremtidige generasjonsskifter «umulig», mener leder og medeier Trine Lerum..

E24 - 12 aug 21 kl. 09:02

Boligtopper hardt ut mot skatteforslag: – NHO foreslår å flytte penger fra folk flest til bedriftseiere

Eiendomsmeglertopp advarer om «ragnarok» hvis NHO får viljen sin..

NRK - 31 aug 21 kl. 19:55

Sp-topp hardt ut mot skatteforslag

Senterpartiets næringspolitiske talsperson Geir Pollestad mener regjeringens oljeskatteforslag bør få alarmklokkene til å ringe. «Når regjeringen legger fram en stor omlegging av skatten for oljenæringen som en type stunt i innspurten av valgkampen, bør alarmklokkene ringe», skriver Pollestad på Facebook. Han tolker tirsdagens overraskende oljeskatteforslag fra regjeringen som et forsøk fra Høyre og statsminister Erna Solberg på å få Venstre og KrF over sperregrensa.

VG - 21 apr 21 kl. 21:01

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..

E24 - 29 apr 21 kl. 17:32

Dr. Dropin kuttet tillegg for unge koronatestere. Nye kontrakter ble begrunnet med at kommunal støtte var «tapsprosjekt».

Ansatte ved Dr. Dropins teststasjoner i Oslo er blitt bedt om å si fra seg tillegg. Useriøs drift, mener tidligere teamleder.

NRK - 08 maj 21 kl. 08:25

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Stortinget iverksetter full skattegjennomgang av representant-ordninger

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skattegjennomgang av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker..

VG - 1 time siden

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt»..

VG - 2 timer siden

Det ulmer i norske toppklubber etter Sagosen-nyhet

Kolstad har en drøm om å hente Sander Sagosen hjem. Nyheten om storsatsingen i Trondheim skaper ikke umiddelbar applaus hos resten av toppklubbene i Norge. Klubbene har meldt saken inn for håndballforbundet..

VG - 2 timer siden

Biden i FN: Vil gi menneskeheten en sprøyte av håp

NEW YORK (VG) Fra FNs talerstol lovet USAs president Joe Biden at USA vil jobbe i partnerskap med FN for å bekjempe pandemi og klimakrise og andre trusler mot menneskeheten..

VG - 3 timer siden

Ny kategori i Spellemannprisen: «Festmusikk»

Spellemannstyret oppretter egen pris for «festpreget musikk». – Helt rått, synes en av kategoriens mulige kandidater, Carina Dahl..

VG - 4 timer siden

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

VG - 6 timer siden

Støre til Aps landsstyre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 6 timer siden

Støre om veien videre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 6 timer siden

Malin Aune spilleklar etter hjerteundersøkelser: – Nå er jeg bare veldig glad

Etter en måned med hjerteundersøkelser er Malin Aune (26) klar for sin nye klubb i Romania. Landslagsspilleren er svært lettet..

VG - 6 timer siden

Nav-siktedes forsvarer: - Han aksepterer fengslingen

Den drapssiktede mannen har vært inne til «tøffe, lange avhør» og aksepterer nå fengslingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt