Dagbladet > Utenriks

Saturday, 22 January, 03:23

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 20:10

Ursula er stjerna

Mens verdens ledere holder taler og sier de skal redde kloden, står de unge og engasjerte utenfor, i kø. Men de følger godt med..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ursulaer , stjerna
NRK - 19 sep 21 kl. 01:24

ATV ulykke ved Stjernøya i Alta

To ambulansehelikoptre og et Sea King redningshelikopter er sendt til Stjernøya i Alta etter en ATV-ulykke. Finnmark politidistrikt meldte klokken 00.32 at en ATV har kjørt ut av veien i Store Kvalfjord på Stjernøya.

NRK - 19 jul 21 kl. 15:59

EU går ut mot spionprogrambruk

EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen sier at det er fullstendig uakseptabelt dersom avsløringene om et ulovlig spionprogram er sanne. Det skriver NTB. En rekke store mediehus kobler det Israel-baserte selskapet NSO Group til lister med opp til 50.

NRK - 27 jul 21 kl. 11:31

EU: 70 prosent av vaksne vaksinert

EU-kommisjonen kunngjorde tysdag at 70 prosent av vaksne i EU-land har fått minst éi koronavaksine. – Desse tala set Europa i verdstoppen, seier EU-leiar, Ursula von der Leyen. Så langt er 57 prosent fullvaksinerte.

NRK - 04 aug 21 kl. 16:21

EU med millionavtale med Novavax

EU-kommisjonen har inngått avtale med den amerikanske vaksineprodusenten Novavax om kjøp av i alt 200 millioner doser av selskapets koronavaksine. Det skriver EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen på Twitter. Novavax har tidligere opplyst at vaksinen er over 90 prosent effektiv, og at den beskytter mot alle varianter av viruset..

NRK - 20 aug 21 kl. 15:51

EU-sjef ber om flyktningplan

I forkant av et ekstra G7-toppmøte om Afghanistan tar EU-topp Ursula von der Leyen til orde for en internasjonal løsning for dem som flykter fra landet. – Det er viktig at alle stater som er involvert i oppdraget i Afghanistan, tilbyr nok kvoter og sikrer trygge ruter så vi kan ta imot dem som trenger beskyttelse, sier von der Leyen til det tyske nyhetsbyrået DPA fredag. I sitt første intervju siden Taliban tok makten etter Natos tilbaketrekking, sier EU-kommisjonens leder at det er viktig å unngå at folk havner i klørne på menneskesmuglere, skriver NTB..

NRK - 21 aug 21 kl. 17:14

EU i samtaler med Taliban

EU er i dialog med Taliban, bekrefter EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen under et besøk på et mottakssenter for afghanske EU-ansatte i Spania. Forhandlingene med de nye makthaverne i Afghanistan innebærer på ingen måte en anerkjennelse av den nye regjeringen, understreker hun lørdag. Målet er først og fremst å tilrettelegge for evakueringene, og Von der Leyen sier at de tilbyr «juridiske og trygge» fluktruter for folk som er i fare på grunn av Talibans maktovertakelse..

NRK - 22 aug 21 kl. 00:20

EU-sjef ber land ta imot afghanere

EU-kommisjonens president, Ursula von der Leyen, ber medlemslandene om å ta imot de afghanske flyktningene som evakueres fra Kabul. Hun lover økonomisk støtte. Leyen sier at EU må tilby trygge reiseruter til dem som trenger beskyttelse.

NRK - 23 aug 21 kl. 17:29

Ber Norge trappe opp evakueringen

Norsk Folkehjelp ber norske myndigheter til å ta imot afghanske flyktninger, mens Unicef Norge ber om at evakuerte barn gjenforent med familiene sine. EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen ba i helgen medlemslandene om å ta imot de afghanske flyktningene som nå evakueres fra Kabul..

NRK - 31 aug 21 kl. 11:48

EU har nådd vaksinasjonsmål

70 prosent av den voksne befolkningen i EU er nå fullvaksinert mot covid-19. Det kunne Europakommisjonen fortelle tirsdag. Dermed har de nådd et mål som ble satt ved begynnelsen av året.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:33

EU-leder varsler felles beredskap

Europakommisjonens leder varslet onsdag en ny beredskapsmyndighet for helsekriser for å være bedre rustet mot en ny pandemi. – Vi jobber med en europeisk helseunion – også for verdens skyld. Vi har vist at vi er best når vi jobber sammen, sa Europakommisjonens president Ursula von der Leyen, som også lovet 200 millioner ekstra vaksinedoser til land utenfor unionen.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 13:37

Varsler straff: - Hvert eneste riskorn

Meldingene om sult og matmangel blir stadig flere. Nå varsler Kim Jong-un strenge straffer..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 20:07

Gjeninnfører coronatiltak

Smitten øker i Danmark og det er forventet at regjeringen vil innføre bruk av coronapass i samfunnet igjen, etter anbefaling fra helsemyndighetene i landet. Statsministeren har innkalt til pressemøte klokka 20.00..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 19:24

Drepte mann - feiret med «fistbump»

En 29 år gammel mann ble drept i Birmingham i England. Nå er tre 18-åringer dømt..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 08:11

Åtte døde på musikkfestival

Ifølge flere amerikanske medier er åtte personer døde etter kaos på en musikkfestival natt til lørdag amerikansk tid..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 20:40

Forskning: Bekrefter myte om penislengde

- Interessant, sier norsk ekspert..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 13:42

Varsler strenger tiltak: - For dårlig

Kommunedirektøren i Trondheim er skuffet over befolkningens manglende etterlevelse av smittevernråd..

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 08:29

Her blir Cleo (4) reddet

Australske Cleo Smith (4) er funnet i live etter å ha vært savnet i mer enn to uker..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 20:14

Karl (13) døde under «knask eller knep»

Var ute med vennene på Halloween da det fryktelige skjedde..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 20:00

Uppsala: To personer døde

Det har vært en alvorlig hendelse i et konserthus i Uppsala – to personer er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt