VG > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:15

VG - 17 mai 21 kl. 02:23

Uri (58) fant rakettrester på balkongen

Uri Shekel må flere ganger daglig ned i bomberommet når sirenene varsler nye angrep i Israel. Han håper arabere og jøder en dag kan leve side om side, men mener Hamas må knuses først.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Shekel, Israel, Hamas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uri58 , fant, rakettrester, balkongen
Dagbladet - 14 april 21 kl. 20:38

Nakenstuntet: - Tvunget til å kle av oss

En av de ukrainske modellene som poserte nakne på en balkong i Dubai forrige uke sier hun ble tvunget til å kle av seg på balkongen..

NRK - 17 mai 21 kl. 11:31

Kongefamilien hilser fra balkongen

Kongefamilien har kommet ut på slottsbalkongen for å hilse på folket, selv om byen fortsatt er preget av koronapandemien. Jubileumsskolene fikk gå på Slottsplassen og Gardens drill og musikk opptrer foran kongen. Slottet har fått unntak fra arrangementsforbudet og 300 kunne samles utenfor Slottet.

NRK - 21 mai 21 kl. 02:58

En person omkom i boligbrann

En person omkom i en brann i niende etasje i en høyblokk på Bogerud i Oslo natt til fredag. Nødetatene fikk melding om brannen i øverste etasje i høyblokken i Stallerudveien klokken 1. Det var naboer som hadde sett flammer fra balkongen, som meldte fra om brannen..

Dagbladet - 23 mars 21 kl. 07:15

Kristian fant den døde i raset

Maskinføreren som fant den døde personen i raset på mandag skulle skrape sammen masse da han fant liket..

NRK - 10 mars 21 kl. 00:12

Fant igjen stjålet bil i Sandefjord

I Sandefjord fikk politiet melding om en bil som hadde blitt stjålet ved Stokke kirke tirsdag kveld. Mobilen til eier lå igjen i bilen, og ved hjelp av «Find my iPhone», fant politiet gjerningsmannen på en adresse i Sandefjord, melder politiet..

NRK - 07 april 21 kl. 16:47

Fant skjelett i Tvedestrand

Politiet i Agder etterforsker funnet av et skjelett og klær i sjøkanten. Det var en turgåer som fant levningene ved Nautholmene øst for Tvedestrand i palmehelgen. Politiet har ventet med å gå ut med informasjon før funnstedet var undersøkt..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 06:21

Fant denne i ferdigsalaten

Alex White fikk seg en overraskelse da han fant en levende slange i salaten han kjøpte på en butikk i Sydney i Australia..

VG - 26 april 21 kl. 16:23

Stoppet last med sylteagurk – fant nær 100 kilo metamfetamin

Tollerne i Texas fikk uttelling da de stoppet en semitrailer med det som skulle være sylteagurk på grensen i Pharr. De fant metamfetamin verdt over 35 millioner kroner..

NRK - 27 april 21 kl. 13:56

Virus-undergruppe ble funnet på båt

Flere medier har i dag meldt at Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdaget fem tilfeller av en ny undergruppe av koronaviruset, og at de ble funnet i Tønsberg. Funnene var omtalt i FHIs ukesrapport for uke 15. Nå sier Frode Forland, fagdirektør for smittevern i FHI, til NRK at funnene ble gjort på et skip, og at det ikke er grunn til å tro at virusvarienten har spredd seg videre.

VG - 05 mai 21 kl. 04:34

Fant menneskerester i bjørn mistenkt for å ha drept kvinne

Viltmyndighetene i Colorado fant levninger i magen på to svartbjørner som antas å ha tatt livet av en 39-årig kvinne..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Kina har satt nesten én milliard vaksinedoser

Onsdag hadde Kina satt 945 millioner doser. Det er tre ganger mer enn det som er satt i USA, og 40 prosent av alle vaksinene som er satt globalt, skriver CNN..

VG - 1 time siden

Russiske smittetall doblet på få uker

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasienter som er smittet med deltavarianten, strømmer til sykehusene i den russiske hovedstaden..

VG - 1 time siden

Ny VG-måling: Kalddusj for Solberg-regjeringen

I en fersk VG-måling er det bare 15 prosent som helst vil ha en regjering med Høyre, Venstre og KrF..

VG - 3 timer siden

Norske soldater i Litauen har fått 130 vaksinedoser av Canada

De er del av Natos tilstedeværelse på alliansens østre flanke, men har ikke blitt prioritert foran i vaksinekøen av norske myndigheter..

VG - 5 timer siden

14-åring med Downs syndrom ble utelatt fra årbok

Amerikanske Morgyn Arnold (14) ble fotografert med cheerleaderlaget sitt på skolen. Men da årboken kom, var hun ikke med på bildet..

VG - 15 timer siden

To millioner lever med vannmangel

Tørken i det vestlige USA skaper krise: Vannstanden i Californias reservoarer er halvparten så høy som i et vanlig år..

VG - 18 timer siden

Påfuglproblemer i Los Angeles: – De er ute av kontroll

Noen har i-landsproblemer mens Los Angeles County har påfuglproblemer. Nå går nabokranglene om det bør bli forbudt å mate de påtrengende fuglene eller ei..

VG - 21 timer siden

Les dagens VG her!

Pandemien har gjort feriehus i eget land mer attraktive enn noen gang, og hytteprisene har steget i hele Skandinavia. Likevel kan nordmenn få mye for under halvannen million kroner i våre naboland. Sjekk den store oversikten i dagens avis..

VG - Igår: 20:22

Støre ut mot megakontrakter: – En dum stat

Jonas Gahr Støre vil pumpe ut statlige milliarder for å skape grønn industri. Han kritiserer Erna Solberg for passiv industripolitikk og dumme anleggskontrakter..

VG - Igår: 16:46

Politikerne gir 20 millioner til seg selv: – Urettferdig

I fjor høst kuttet politikerne 20 millioner kroner i partistøtte. Nå vil alle partiene på Stortinget, unntatt SV og Rødt, ha pengene tilbake..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt