VG > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:38

VG - 20 apr 21 kl. 21:26

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes: – Ikke full kontroll på smittevei

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lindesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uoversiktlig, smitteutbruddi , Lindesnes, Ikke, full, kontroll, smittevei
VG - 20 apr 21 kl. 21:26

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes – 34 smittet på to dager

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

NRK - 21 apr 21 kl. 03:34

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

Dagbladet - 26 feb 21 kl. 22:35

Smitteutbrudd ved skole: - Uoversiktlig situasjon

Minst fire lærere og 27 elever er smittet av covid-19 ved Oslo International School i Bærum. Situasjonen er uoversiktlig, sier kommuneoverlegen til NTB..

NRK - 20 feb 21 kl. 12:49

Uoversiktlig smitte i Lindesnes

«Hold deg hjemme og vær med de du bor med», skriver Lindesnes kommune på sine nettsider. 17 personer er smittet etter et utbrudd på Tidemands cafe. Kommunen mistenker superspreder-virus og frykter at smitten har spredt seg til 14 andre kommuner..

NRK - 01 jul 21 kl. 15:51

Smitteutbrudd i Holtålen

I Holtålen mener kommunen de har et større smitteutbrudd, og ni personer er bekreftet smittet av koronaviruset torsdag. Smittekilden er fremdeles ukjent. Smittesporing er i full gang, og situasjonen er nokså uoversiktlig.

NRK - 18 feb 21 kl. 22:16

Tre nye smittede i Lindesnes

Tre personer har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune i dag. Samtlige har tilknytning til smitteutbruddet på Tidemands Cafe. 140 personer er i karantene i Lindesnes kommune, og 20 personer i andre kommuner..

NRK - 20 feb 21 kl. 13:25

Lindesnes: Har funnet smittekilden 

Lindesnes kommune har funnet smittekilden til utbruddet på Tidemands Cafe. – Smitten kommer fra Kristiansand, der kafeeieren hadde et møte med en person som var smittet, sier kommuneoverlege, Viggo Lütcherath til Lindesnes Avis. Totalt 17 personer er bekreftet smittet og 230 er i karantene..

NRK - 25 feb 21 kl. 10:47

Smitte i rusmiljøet i Lindesnes

Flere personer i Lindesnes kommune er trolig smittet av korona, uten å vite det. Det mistenker kommuneoverlege Viggo Lütcherath. Overlegen sier til Lindesnes Avis at smitten kommer fra rusmiljøet i Kristiansand..

NRK - 07 maj 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

VG - 24 apr 21 kl. 09:31

Lindesnes: 20 nye tilfeller i smitteutbrudd

Lindesnes kommune har den siste uken hatt 77 smittetilfeller, viser kommunens egne tall. Rundt 2000 personer er i karantene eller ventekarantene..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Colombias mest ettersøkte narkobaron pågrepet

I årevis har de jaktet på mannen best kjent som «Otoniel». Nå er Colombias kokainkonge tatt..

VG - 8 timer siden

Hun ble drept av Baldwins skudd – minnes av flere hundre

ALBUQUERQUE / OSLO (VG) Med tente lys og ett minutts stillhet minnes flere hundre fremmøtte filmfotografen Halyna Hutchins (42) natt til søndag norsk tid..

VG - 8 timer siden

Minnes offeret i filmsett-tragedien: – Det kunne vært hvem som helst

SANTA FE / OSLO (VG) Med tente lys og stillhet minnes flere hundre fremmøtte filmfotografen Halyna Hutchins (42) natt til søndag norsk tid..

VG - 9 timer siden

Facebook-ansatte slo alarm internt

Allerede 16 måneder før presidentvalget i USA i 2020, sa en ansatt i Facebook ifra om en illevarslende utvikling gjennom en intern rapport..

VG - 12 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim – én alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

VG - 16 timer siden

Far mistenkt for å ha drept døtre og barnebarn i Pakistan

Søstrene Fauzia Bibi (19) og Khursid Mai (35) ble drept da hjemmet deres brant ned i forrige uke. Fortsatt jakter politiet på gjerningsmannen, som angivelig er ofrenes far..

VG - 17 timer siden

La lokk på forsvinningen i 10 uker: Dette ble konsekvensene

LØRENSKOG (VG) I starten av forsvinningssaken måtte politiet prioritere mellom etterforskning og livreddende innsats. Det har satt sine spor..

VG - 18 timer siden

Erdogan: Norges ambassadør til Tyrkia vil bli erklært uønsket i landet

Ambassadørene fra Norge og ni andre land vil ifølge Tyrkias president bli erklært uønsket i landet etter at de kritiserte fengslingen av aktivisten Osman Kavala (64). UD sier de ikke har fått beskjed fra tyrkiske myndigheter..

VG - 17 timer siden

Nav-drapet: Arbeidstilsynet skal ha befaring på åstedet

BERGEN (VG) Mandag starter Arbeidstilsynet tilsyn etter knivangrepet på Nav Årstad i Bergen. Da skal de møte ledelse, verneombud og ansatte, og gjennomføre en befaring i lokalene der ugjerningen skjedde..

VG - 21 timer siden

Politiet etterlyser vitner som var på stedet før dødsulykken i Sandnes

En motorsyklist døde natt til lørdag etter sammenstøt med en personbil på Austrått. Nå oppfordrer politiet vitner om å melde seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt