VG > Økonomi

Wednesday, 08 February, 23:38

VG - 26 nov 22 kl. 05:52

Unntakstilstand innføres i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet..
Les mer på VG


Les mer om:
Xiomara Castro, Honduras

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unntakstilstand, innføresi , Honduras
NRK - 26 nov 22 kl. 03:54

Innfører unntakstilstand i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet. Unntakstilstanden blir innført kort tid etter at hundrevis av buss- og taxisjåfører demonstrerte i hovedstaden Tegucigalpa. De opplever å bli truet og drept av gjengene som presser dem for «beskyttelsespenger,» som gjengene kaller for skatt.

NRK - 28 okt 22 kl. 11:41

Norge innfører EUs nye sanksjonspakke mot Russland

Norge innfører i dag EUs nye sanksjonspakke mot Russland, melder Utenriksdepartementet. Pakken er nå en del av norsk lov. Dette er blant sanksjonene: Ytterligere 30 personer og sju enheter blir listeført, inkludert flere aktører involvert i de såkalte folkeavstemningene i okkuperte ukrainske regioner.

NRK - 19 okt 22 kl. 13:56

Russlands president innfører militær unntakstilstand i fire annekterte områder i Ukraina

Russlands president Vladimir Putin har sagt han vil innføre militær unntakstilstand i fire annekterte områder i Ukraina. Det melder flere nyhetsbyrå. De fire områdene er Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja.

NRK - 06 dec 22 kl. 20:22

Jamaica innfører unntakstilstand mot gjengvold

Jamaicas statsminister har erklært en omfattende unntakstilstand for å få bukt med økende gjengvold på øya. Tirsdagens vedtak gjelder deler av hovedstaden Kingston og seks av landets 14 sogn, inkludert området rundt det populære turistmålet Montego Bay. Unntakstilstanden gir myndighetene fullmakt til å pågripe folk og ransake bygninger uten en rettslig kjennelse.

NRK - 23 dec 22 kl. 11:57

Anbefaler å utsette Helseplattformen

Styringsgruppa som jobber med innføringa av Helseplattformen foreslår at innføringa av journalsystemet i Helse Nord-Trøndelag og Helse Møre og Romsdal blir utsatt. Det varsler Helse Midt-Norge i en pressemelding. Gruppa innrømmer at systemet har kritiske feil og mangler og at dette påvirker pasienttryggheten og driftssituasjonen ved St.

NRK - 02 aug 22 kl. 18:01

Jordskjelv i Honduras

Eit jordskjelv med ein styrke på 5,3 kunne kjennest fleire stader i Honduras tysdag kveld. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Ingen skal vere skadde.

VG - 19 sep 22 kl. 21:28

Gasskraftverk solgt til Honduras - kalles «meget korttenkt»

Terje Aasland (Ap) peker på gasskraft som beredskapstiltak for vinteren. Men forrige uke solgte Statnett det siste mobile norske gasskraftverket til Honduras..

NRK - 6 timer siden

Jordskjelv utenfor kysten av Honduras

Et jordskjelv med styrke 5,3 har rammet utenfor den østlige kysten av Honduras. Skadeomfanget er uklart. Det er seismologisenteret EMSC som melder om skjelvet, som skjedde 55 kilometer nordøst for øya Roatan.

NRK - 24 jan 23 kl. 12:39

Nullutslippssone i Oslo tidligst fra 2025

Bymiljøetaten i Oslo anbefaler å gjøre hele området innenfor ring 2 til nullutslippssone for veitrafikk. De mener dette kan skje tidligst fra 2025. Forbudet mot å kjøre bensin- og dieselbiler i området foreslås innført først for varebiler og tungtransport, deretter for personbiler to år senere.

NRK - Igår: 12:56

Erdogan etter jordskjelvet: Erklærer tre måneders unntakstilstand

Tyrkias president Recep Erdogan erklærer unntakstilstand i ti byer i tre måneder etter jordskjelvet natt til mandag. Byene erklæres for katastrofeområder. Presidenten sier at det offisielle dødstallet i Tyrkia nå er 3549.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Håpet svinner, sinnet stiger blant jordskjelvofrene

KAHRAMANMARAŞ (VG) En enslig kiste bæres inn i ruinene. For hver time minsker muligheten for å finne liv..

VG - 45 minutter siden

Reuters: Djokovic nektes trolig innreise til USA

Den nybakte Australian Open-vinneren Novak Djokovic (35) er registrert på turneringslisten til Indian Wells, men det er uvisst om serberen får delta..

VG - 2 timer siden

Magnus Carlsen slo Hikaru Nakamura i armageddon

Magnus Carlsen måtte ha armageddon for å slå Hikaru Nakamura i første finale i sesongåpningen av Champions Chess Tour..

VG - 3 timer siden

Fjeld Andersen reiser hjem fra VM etter coronasmitte

OBERHOF (VG) VM-reserven Filip Fjeld Andersen (23) reiser hjem fra Oberhof etter smitte..

VG - 4 timer siden

Hjerneforsker Sandra (27) vil finne svar om mental helse

Hva kan teknologi fortelle deg om din mentale helse? Det håper Sandra Klonteig (27) å finne svar på gjennom sin forskning. Målet er å kunne hjelpe særlig unge kvinner som sliter psykisk..

VG - 4 timer siden

Kanadier klar for Rosenborg

Rosenborg henter den kanadiske angrepsspilleren Jayden Nelson (22)..

VG - 5 timer siden

Full forvirring rundt forsvunnede Atsu: Fremdeles ikke funnet

Over ett døgn etter at klubben bekreftet at Christian Atsu var funnet, kommer kontrabeskjeden: Hatayspor-spilleren er fortsatt savnet..

VG - 6 timer siden

Svenskenes ankermann sønderknust etter fiaskoen – skylder på våpentrøbbel

OBERHOF (VG) Det svenske stafettlaget gikk fra medaljekamp til niendeplass etter at Sebastian Samuelsson mislyktes fullstendig. Etter rennet tok han til tårene..

VG - 6 timer siden

Mehls TikTok-trøbbel: Burde innrømmet det straks

Emilie Enger Mehls håndtering av TikTok-saken er unødvendig politisk selvskading. Dette kunne justisministeren sluppet mye billigere unna..

VG - 7 timer siden

Emilie Stordalen er blitt mamma – Petter er «kjempestolt» bestefar

Emilie Stordalen (31) og forloveden Jens Bredberg (40) er blitt foreldre for første gang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com