VG > Sport

Tuesday, 29 November, 22:09

VG - 24 sep 22 kl. 11:00

Universiteter stoppet bøter for forsinket eksamensresultat

– Det er viktig for studenters rettssikkerhet at fakultetene blir holdt ansvarlige for å bryte loven, sier studentleder..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Universiteter, stoppet, bøter, for, forsinket, eksamensresultat
NRK - 15 jul 22 kl. 12:41

To universiteter truffet av russiske angrep i Mykolajiv

To universiteter i byen Mykolajiv sør i Ukraina ble truffet av minst ti missiler fredag morgen, ifølge myndighetene i byen. To personer ble såret i angrepet. Det meldte ordfører Oleksandr Sienkevytsj i Mykolajiv på Telegram fredag.

NRK - 11 timer siden

Kinesiske universiteter sender studenter hjem

Flere kinesiske universiteter har gitt studenter beskjed om at de kan reise hjem, og at undervisning og avsluttende eksamener skal gjennomføres digitalt. Tiltaket blir blant annet gjennomført på Tsinghua-universitetet i Beijing, som var blant stedene der det i helgen ble arrangert protester mot landets myndigheter og de strenge koronarestriksjonene. Ved enkelte universiteter er det satt opp busser som skal bringe studentene tilbake til hjemstedene i andre deler av Kina.

NRK - 01 jun 22 kl. 10:11

Redd Barna: Angrep mot skoler øker i krig

Antallet angrep mot skoler og universiteter i konfliktområder har økt, varsler Redd Barna. Mer enn 9000 mennesker er rammet av slike angrep de to siste årene. Det viser en rapport fra Den globale koalisjonen for å beskytte utdanning mot angrep (GCPEA).

NRK - 10 jun 22 kl. 00:16

UiO på 101.-plass blant verdens universiteter

Universitetet i Oslo går opp én plass på en rangering av verdens fremste universiteter som QS World University Rankings publiserer årlig. 101.-plassen gir UiO førsteplass i Norge og fjerdeplass i Norden.

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 20:30

Kierulf-utvalget er for lite opptatt av vilkårene for ytringsfrihet ved universiteter og høyskoler

Kierulf-utvalget er for lite opptatt av vilkårene for ytringsfrihet ved universiteter og høyskoler..

NRK - 26 sep 22 kl. 08:31

Høgskoler og universiteter sjekker tilfluktsrom

Flere universiteter og høgskoler kartlegger nå tilfluktsrommene sine som følge av krigen i Ukraina, skriver Khrono. Både Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen, NTNU i Trondheim og Universitetet i Agder har satt i gang eller allerede gjennomført kartlegginger av hvor mange tilfluktsrom de har på sine områder og tilstanden deres. Flere av tilfluktsrommene brukes til andre ting, noe som er tillatt i fredstid.

Klartale - 23 aug 22 kl. 13:35

Studie sier at hunder gråter av glede når de ser eieren

Hunder blir så glade når de møter eieren sin at de kan begynne å gråte. Det viser ny studie. Det er forskere fra Japan som har testet dette.

NRK - 31 aug 22 kl. 12:51

Hevder konsernsjef for Hurtigruten krevde at korona-pressemeldingen ble stoppet

I juli 2020 ble 70 personer smittet av korona under en seilas med Hurtigruteskipet Roald Amundsen i Artkis. Under rettsaken i dag fikk den tidligere driftsdirektøren i Hurtigruten, Bent Martini, forklare seg i vitneboksen i Nord-Troms og Senja tingrett. Rettssaken som pågår i Tromsø handler om legen og kapteinen på cruiseskipet, som ble ilagt bøter for manglende varsling til norske myndigheter.

NRK - 08 jun 22 kl. 20:54

Førdefjord-aksjonistar møter i retten

I alt 18 aksjonistar som ikkje har godtatt bøter etter å hindra anleggsarbeidet ved Nordic Minings gruveprosjekt ved Førdefjorden, møter i Sogn og Fjordane tingrett torsdag, melder NTB. Aksjonistane fekk bøter på 10.000 kroner kvar for å ha hindra anleggsarbeid ved å lenke seg fast til maskinane.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:19

Lærerstreiken: Ingen nye møter hos Riksmekleren mandag

Lærerforbundene har ikke blitt kalt inn til møter hos Riksmekleren mandag. Søndag brøt Utdanningsforbundet forhandlingene. 8.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Smertefull triumf: Pulisic ofret ballene og sendte USA videre i VM

DOHA (VG) (Iran – USA 0–1) På tribunen var iranerne overlegne. På banen var amerikanerne hakket hvassere og sikret avansement til åttedelsfinalene..

VG - 15 minutter siden

Rashford-kunst da England tok seg til åttedelsfinale

(Wales-England 0-3) Marcus Rashford (25) og Phil Foden (22) grep muligheten – og gir England-sjef Gareth Southgate hodebry før åttedelsfinalen mot Senegal..

VG - 2 timer siden

LO hardt ut mot egen regjering

LO går hardt ut mot egen regjering etter omstridt oljeforslag. – Uheldig, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. – Direkte uansvarlig, sier leder Jørn Eggum i Fellesforbundet.

VG - 4 timer siden

Koulibaly sendte Senegal videre og hedret VM-legende

(Ecuador – Senegal 1–2) Med nummer skrevet 19 på kapteinsbindet banket Kalidou Koulibaly inn målet som sender Senegal videre i VM. Det er nøyaktig to år siden Senegal-legenden Papa Boupa Diop døde..

VG - 7 timer siden

Åpnet forrykende - så skjøt Bø og skiskytterherrene seg bort

Tarjei Bø startet knallsterkt, men kollapset og havnet helt nede på 46.-plass i det som ble en småtung dag for de norske skiskytterherrene. Martin Ponsiluoma sørget for svensk jubel i verdenscupåpningen..

VG - 9 timer siden

Skal spre Aaron Carters aske i havet

Deler av den avdøde artistens aske skal spres i over Florida Keys, mens noe skal spares..

VG - 10 timer siden

Jennifer Lopez om bruddet med Ben Affleck: – Føltes ærlig talt som om jeg skulle dø

Jennifer Lopez (53) betror i ny podkast at hun var svært langt nede da hun og Ben Affleck (50) gikk fra hverandre i 2003..

VG - 11 timer siden

Avviser Putin-påstand: – Nato har aldri truet Russland

BUCURESTI (VG) Jens Stoltenberg tar sterkt avstand fra påstander om at Nato har provosert Russland ved å åpne for medlemskap fra Russlands naboland..

VG - 11 timer siden

Ferrari-sjefen er ferdig: – De har rotet det bort

Ferraris Formel 1-sjef Mattia Binotto (53) er ferdig i jobben. Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen er ikke overrasket - men er usikker på hvor fornuftig det er..

VG - 12 timer siden

«25 under 25:» Skjerp dere, mødre!

Jeg vil komme med en påstand, som muligens kan provosere og gjøre at enkelte føler seg litt støtt: Veldig mange damer i voksen alder har et anstrengt forhold til mat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com