VG > Sport

Monday, 20 September, 00:20

VG - 22 okt 15 kl. 12:40

United-legende kaller spillerne «fotgjengere»

Paul Scholes, Rio Ferdinand og Owen Hargreaves går hardt ut mot gamleklubben og kaller spillerne for fotgjengere..
Les mer på VG


Les mer om:
Scholes, Ferdinand, Owen Hargreaves

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: United-legende, kaller, spillerne, fotgjengere
P4 - 14 nov 16 kl. 07:20

Flere nestenulykker med fotgjengere uten refleks

8 av 10 bilister har opplevd nestenulykker med fotgjengere uten refleks. Det går frem av en undersøkelse YouGov har gjort for forsikringsselskapet IF. I fjor var det i alt 13 dødsulykker hvor fotgjengere var innblandet.

P4 - 30 jul 17 kl. 22:49

Honolulu: Vil forby fotgjengere mobilbruk

Bystyret i Honolulu på Hawaii vil forby fotgjengere å bruke mobiltelefonen når de krysser gata. Bystyret har sett seg lei av uoppmerksomme fotgjengere som tråkker ut i trafikken mens de driver med telefonen, og har derfor tatt forbudet inn i politiets vedtekter. Bøtene kan bli opp mot 300 kroner, og ved gjentatte lovbrudd kan de komme opp i 800 kroner, melder NRK..

P4 - 26 okt 17 kl. 05:44

Innfører mobilforbud for fotgjengere

Som første storby i verden innfører Honolulu på Hawaii mobilforbud for fotgjengere. Årsaken er flere alvorlige ulykker blant uoppmerksomme fotgjengere som går over veien. Seniorrådgiver i Trygg Trafikk, Bård Morten Johansen, mener forbudet er svært interessant og ikke utenkelig å innføre her hjemme..

P4 - 23 apr 18 kl. 19:56

Varebil kjørte ned fotgjengere

En hvit varebil skal ha kjørt ned flere fotgjengere i Toronto i Canada. Mellom åtte og ti fotgjengere skal være truffet, opplyser politiet. Skadeomfang eller bakgrunn for hendelsen er foreløpig ikke kjent..

Nyhetspressen - 27 aug 17 kl. 18:22

Viking må bruke pausen godt

Det brenner et veldig blått lys for fortsatt toppfotball i Stavanger, og søndagens tap mot Brann virker å være nok en spiker i kista for Viking som har spilt i landets øverste divisjon sammenhengende siden 1989. Sommeren har vært preget av et kaotisk overgangsmarked hvor siddisene har solgt to av de beste spillerne sine. Karol Mets og Samuel Adegbenro har begge forsvunnet fra Jåttåvågen, og de kommer til å etterlate seg store hull både defensivt og offensivt.

VG - 06 apr 19 kl. 11:00

Manchester United-legende innrømmer feil: Trodde ikke van Dijk var verdt 800 milloner

Manchester United-legende Gary Neville (44) tenkte Liverpool dro på altfor mye da de betalte rundt 800 millioner kroner for Virgik van Dijk (27). Han tar det tilbake nå..

VG - 06 apr 19 kl. 11:00

Manchester United-legende innrømmer feil: Trodde ikke van Dijk var verdt 800 millioner

Manchester United-legende Gary Neville (44) tenkte Liverpool dro på altfor mye da de betalte rundt 800 millioner kroner for Virgil van Dijk (27). Han tar det tilbake nå..

P4 - 10 sep 15 kl. 14:02

- United-spillere skal ha konfrontert Van Gaal

Den anerkjente britiske avisen The Times skriver i dag om intern uenighet i Manchester United. Avisen hevder en gruppe spillerne skal ha konfrontert Van Gaals treningsmetoder. Nederlenderens treninger blir beskrevet som ensformige og lite fleksible.

P4 - 11 maj 17 kl. 14:47

- United-spillerne bør være flaue

Klubblgenden Roy Keane er svært lite imponert over hva manager Jose Mourinho og Manchester United-spillerne har prestert denne sesongen. I et intervju med avisa Daily Mail sier Keane at de burde være flaue over at de er nummer seks i Premier League og hele 19 poeng bak Chelsea. Og selv om United skulle ta seg til finalen i Europa League torsdag vil ikke det gjøre ting mye bedre, mener Keane..

Nyhetspressen - 07 aug 17 kl. 22:49

Det grønne skiftet går nye veier

Dagens samfunn blir stadig mer profittjagende og stressende. Mange av oss opplever i tillegg et voldsomt press fra omgivelsene om å lykkes med alt, det være seg innen jobb, utdanning eller familie, og helst skal alle tre ting være på stell før man mottar anerkjennende nikk fra omgivelsene. Heldigvis er det stadig flere som bare hiver seg i joggebuksen og legger seg et par timer på sofaen.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

– Tett som hagl!

Det er ekstremt jevnt i både topp og bunn av Eliteserie-tabellen. Kun fire poeng skiller de fem øverste, og kun ett poeng mellom de tre nederste..

VG - 2 timer siden

Brann reddet av dansk unggutt: – Dette poenget kan bety alt

(Tromsø – Brann 1–1) Tromsø var på vei mot årets første hjemmeseier og en luke ned til Brann i nedrykkskampen, men 21 år gamle Japhet Sery sørget for at det ble uavgjort på Alfheim..

VG - 2 timer siden

Ble gode venninner etter «71 grader nord»

Takket være «71 grader nord kjendis» er youtuberen Agnete Huseby og influenceren Aurora Gude blitt gode venninner..

VG - 5 timer siden

VIF raste etter straffe: Dommeren nekter for å ha brukt storskjermen

VALLE (VG) (Vålerenga - Molde 1–1) Vålerenga raste mot avgjørelsen om å gi Molde straffe like før pause. Etter kampen tilbakeviste dommer Muhammad Aslan å ha brukt storskjermen som hjelpemiddel..

VG - 4 timer siden

Glimt opp på tabelltopp etter Pellegrino-brasse: – Det målet var til fruen

STAVANGER (VG) (Viking - Bodø/Glimt 1–3) Da det så ut som Viking kunne krype helt opp i ryggen på Bodø/Glimt, snudde gjestene kampen med god hjelp av ett brassespark av Amahl Pellegrino (31)..

VG - 4 timer siden

Glimt opp på tabelltopp etter Pellegrino-brasse: – Tatt ut av «Pelle» sin egen bok

STAVANGER (VG) (Viking - Bodø/Glimt 1–3) Da det så ut som Viking kunne krype helt opp i ryggen på Bodø/Glimt, snudde gjestene kampen blant annet etter ett brassespark av Amahl Pellegrino (31)..

VG - 4 timer siden

Glimt opp på tabelltopp etter Pellegrino-brasse

STAVANGER (VG) (Viking - Bodø/Glimt 1–3) Da det så ut som Viking kunne krype helt opp i ryggen på Bodø/Glimt, snudde gjestene kampen blant annet etter ett brassespark av Amahl Pellegrino (31)..

VG - 4 timer siden

– Skammelig

(Mjøndalen – Sandefjord 1–1) «Er det mulig?!» brøt publikum ut da Fredrik Brustad blåste Mjøndalens fjerde gigantmulighet i første omgang..

VG - 5 timer siden

KrF-topper vil ha Røse i partiledelsen

Ida Lindtveit Røse (28) ble tidenes yngste statsråd da hun vikarierte som barne- og familieminister i fjor. Nå vil flere ha henne inn i den nye KrF-partiledelsen..

VG - 6 timer siden

Filmskaper Petter Vennerød er død

Filmskaper Petter Vennerød døde søndag, 72 år gammel. Sammen med kollega Svend Wam var han spesielt kjent for en rekke samfunnskritiske filmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt