NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:02

NRK - 18 april 21 kl. 07:07

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stord, Sør-Vest, Hystadmarkjo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdomsbråk, Stord
NRK - 16 mars 21 kl. 18:24

Strengere tiltak på Stord

Stord kommune innfører skjenkestopp, påbud om hjemmekontor og stans av idretts- og fritidsaktiviteter. De nye tiltakene ble enstemmig vedtatt i et formannskapsmøte tirsdag, skriver Sunnhordland. Tiltakene vil gjelde fra natt til onsdag og til fredag 9.

Aftenposten - 30 minutter siden

17. mai med regn, sol, båt- og bilkortesjer og ungdomsbråk

Vestlandet fikk sol og opphold, mens regnet høljet ned på Østlandet. I mangel av 17..

NRK - 23 jan. 21 kl. 00:05

Stord flyplass nedlagt

Det aller siste flyet tok fredag kveld av frå Stord lufthavn i Sunnholdland. Det beklagar det lokale næringslivet. I fjor var flyplassen koronastengd i fleire månadar, men i august gjenopna flyplassen, men utan at flytrafikken tok seg opp igjen..

NRK - 29 jan. 21 kl. 14:00

Gasseksplosjon på Stord

Det har vært en gasseksplosjon på Aker Solutions-verftet på Stord, melder politiet på Twitter. Politiet fikk melding klokken 12.29.

NRK - 16 mars 21 kl. 14:38

Stord vurderer strengere tiltak

Stord kommune ser på koronasituasjon som alvorlig. Mandag ble det det påvist 19 nye koronatilfeller. Den engelske varianten av viruset er påvist i kommunen.

NRK - Igår: 02:20

Brakke utbrent i Stord

Ved Røyksund i Stord har en liten bod/brakke brent ned. Politiet skriver at det er mulig noen personer i nærheten har pustet inn røyk som sjekkes av helsepersonell på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 13:45

Gasseksplosjon på Aker Solutions-verft på Stord

Selskapet jobber med å få oversikt over situasjonen. Fem personer blir sjekket av helsepersonell, men ingen er alvorlig….

E24 - 29 jan. 21 kl. 13:45

Gasseksplosjon på Aker Solutions-verft på Stord

Selskapet jobber med å få oversikt over situasjonen. Fem personer blir sjekket av helsepersonell, men ingen er alvorlig skadet..

NRK - 29 jan. 21 kl. 14:10

Gass antent i kulvert

Eksplosjonen på Aker Solutions-verftet på Stord skjedde etter at gass i en kulvert antente, sier kommunikasjonssjef Odd Naustdal i Aker Solutions til NRK. Fem personer som var i nærheten er tilsett av bedriftshelsetjenesten..

E24 - 01 feb. 21 kl. 14:04

Gasseksplosjonen på Stord: – 12 kumlokk ble slengt opp i luften

12 personer ble sendt til helsesjekk etter hendelsen. Nå etterforsker politiet eksplosjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 3 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 10 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 15 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 15 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 15 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 30 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 30 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt