NRK > Nyheter

Saturday, 26 November, 22:36

NRK - 28 maj 22 kl. 07:03

Ung mann skadd i UTV-ulykke

I Kautokeino har det vært en trafikkulykke med UTV. Nødetatene er på stedet. – En ung mann har kjørt utfor E45 like nord for tettstedet. Han er tatt hånd om av helsevesenet, og skadeomfanget er ukjent. Vitner til hendelsen kan kontakte politiet på 02800, opplyser operasjonsleder ved Operasjonssentralen i Finnmark, Sunniva Lillesund, til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kautokeino, UTV, E45, Operasjonssentralen, Finnmark, Lillesund, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, mann, skaddi , UTV-ulykke
NRK - 17 maj 22 kl. 17:34

UTV-ulykke: Mann omkom

Ein mann i 20-åra omkom etter ei alvorleg UTV-ulykke i Ål kommune. Dei pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter. Kjærasten til mannen var passasjer på firhjulingen, men vart ikkje skada.

NRK - 17 maj 22 kl. 17:34

UTV-ulykke der mann omkom

Ein mann i 20-åra omkom etter ei alvorleg UTV-ulykke i Ål kommune. Dei pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter. Kjærasten til mannen var passasjer på firhjulingen, men vart ikkje skada.

NRK - 28 maj 22 kl. 10:32

Lettere skadd i UTV-ulykke

Den unge mannen som kjørte utfor E45 med UTV ved Kautokeino i morges, er lettere skadd. Det melder Universitetssykehuset Nord-Norge til NRK. Politiet etterlyser nå vitner til hendelsen..

NRK - 27 jul 22 kl. 23:44

To personer skadd etter UTV kolliderte med elg

To personer er skadd etter at en UTV kolliderte med en elg på fylkesvei 257 ved Heidalen i Innlandet. Elgen er død, melder politiet Innlandet på Twitter. Oppdateres..

NRK - 28 maj 22 kl. 17:37

To tenåringer får helsehjelp etter ulykke i Kautokeino

To gutter i tenårene har fått helsehjelp etter en trafikkulykke med UTV i Kautokeino, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. Saken etterforskes, og UTV-en er ifølge politiet beslaglagt..

NRK - 17 maj 22 kl. 17:34

Mann på firhjuling omkom i Hallingdal

Ein mann i 20-åra omkom etter ei alvorleg UTV-ulykke i Ål kommune i Hallingdal. Kjærasten til mannen var passasjer på firhjulingen, men vart ikkje skadd. Dei pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter.

Dagbladet - 17 maj 22 kl. 17:40

Alvorlig UTV-ulykke - én person omkom

En mann omkom i ulykken..

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei.

NRK - 08 jun 22 kl. 23:59

Tror skytingen kan ha vært en ulykke

En ung mann ble onsdag kveld skutt i nærheten av Trosterud fritidsklubb i Oslo. Politiet har informasjon som sier at det var en ulykke. Opprinnelig opplyste politiet at saken ble etterforsket som et drapsforsøk.

Klartale - 14 jul 22 kl. 15:11

14-åring døde etter ulykke på tivoli

Klokken 12.50 fikk politiet melding om en ulykke på tivoli. Det hadde skjedd en ulykke på et tivoli i Aarhus i Danmark.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 45 minutter siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 45 minutter siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.

NRK - 1 time siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.

NRK - 1 time siden

Forlenger nedstenging

Presidenten i Uganda forlenga laurdag ei seks veker lang nedstenging laurdag av to distrikt i episenteret av eit ebola-utbrot som har kravd 55 liv. Sidan utbrotet vart erklært den 20. september, har den frykta sjukdomen nådd hovudstaden Kampala.

NRK - 1 time siden

Avis: Snusprisen kan bli doblet

EU vil tvinge Sverige til å øke avgiften på snus så kraftig at prisen kan bli doblet, ifølge et lekket dokument som Aftonbladet omtaler. Den svenske avisa beskriver lørdag et «hemmelig, lekket» forslag fra EU-kommisjonen i Brussel om tobakksavgiften. Forslaget skal offentliggjøres i starten av desember og deretter diskuteres og vurderes av EUs medlemsland.

NRK - 1 time siden

Prøver å skaffe overnatting

Politiet og kommunen jobber nå med å skaffe midlertidig overnatting til de som er evakuert fra boligene sine på Roan i Trøndelag. Det er foreløpig ikke meldt om kontroll på skog- og lyngbrannen, som spredde seg raskt på grunn av den kraftige vinden i området..

NRK - 2 timer siden

Attvald for sjette gong

Ekvatorial-Guineas president Teodoro Obiang Nguema Mbasogo er attvald for ein sjette periode. Han fekk 94,9 prosent av stemmene, ifølgje valkommisjonen. Obiang er den sitjande presidenten i verda som har hatt makta lengst, og det låg an til at han skulle få endå ein sjuårsperiode etter valet førre helg.

NRK - 2 timer siden

15 til 20 hus evakueres nær lyngbrann i Åfjord i Trøndelag

– Vi beslutter en evakuering i denne stund, for 15–20 hus. Så håper vi i det lengste at brannen ikke når så langt, sier rådmann i Åfjord kommune Per Johansen til NTB ved 18-tiden. Boligene som blir evakuert, ligger i Myrliveien på Hongsand, i Åfjord kommune.

NRK - 2 timer siden

USA lemper på oljesanksjoner mot Venezuela etter framskritt i norskstøttede samtaler

Venezuelas regjering og opposisjonen signerte en delavtale allerede på første dag av forhandlingene, tilrettelagt av Norge. USA svarer med sanksjonslettelser. USA lemper på oljerelaterte sanksjoner mot Venezuela og tillater at det amerikanske oljeselskapet Chevron gjenopptar noe av driften i Venezuela, opplyste Washington kort tid etter at avtalen var signert lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com