VG > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:12

VG - 22 juli 21 kl. 02:47

Ung jente døde etter påkjørsel ved skoleplass

Onsdag ettermiddag rykket Øst politidistrikt ut til Gjerdrum etter at en liten jente ble påkjørt. Jenta døde senere av skadene..
Les mer på VG


Les mer om:
Gjerdrum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, jente, døde, etter, påkjørsel, ved, skoleplass
NRK - 20 juli 21 kl. 20:37

Dømt mann tiltalt for ny voldtekt

En 55 år gammel mann som i 2018 ble dømt for overgrep og incest, risikerer nå forvaring etter at en annen ung jente også har anmeldt ham. Det melder Aftenbladet. Ifølge avisen hadde mannen allerede en voldtektsdom på rullebladet da han i 2018 ble dømt for overgrep mot datteren.

NRK - 25 mai 21 kl. 08:29

Trondheim: Jente påkjørt

En syklist har vært involvert i et uhell med ei ung jente som var gående, skriver politiet. Jenta er lettere skadet, og tas med til legevakt..

NRK - 09 juli 21 kl. 03:56

Ung raner tok penger og vin

Det som beskrives som en ung gutt fikk med seg kontanter og vin da han ranet en restaurant i Sandefjord med kniv natt til fredag. Sørøst politidistrikt fikk melding om ranet klokka 2.17.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 10:00

Stillferdig om ung bonusmor

Kjærligheten tar ikke riktig fyr i Marie Tveitens debutroman om en ung bonusmor..

NRK - 05 juni 21 kl. 01:59

Ung gutt bet politiet i Kragerø

En ung gutt under 18 blir anmeldt for trusler og for å ha bitt en polititjenestemann i Kragerø natt til lørdag. Gutten skal også drukket på offentlig sted, og ha bidratt til ordensforstyrrelse. Han ble siden kjørt hjem til sine foreldre, melder politiet i Sørøst..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 20:19

Ung supporter fikk Haalands autograf midt i kampen

(Borussia Dortmund - Athletic Club 0–2) Like før pause i treningskampen mellom Dortmund og Athletic Club løp en ung gutt….

VG - 24 juli 21 kl. 20:19

Ung supporter fikk Haalands autograf midt i kampen

(Borussia Dortmund - Athletic Club 0–2) Like før pause i treningskampen mellom Dortmund og Athletic Club løp en ung gutt ut på banen, og rett bort til Erling Braut Haaland..

VG - 22 juli 21 kl. 02:47

Barn døde etter påkjørsel ved skoleplass

Onsdag kveld rykket Øst politidistrikt ut til Gjerdrum etter at en ung jente ble påkjørt. Jenta døde senere av skadene..

NRK - 27 juli 21 kl. 21:33

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.

NRK - 22 april 21 kl. 23:45

Jente skremt av mann i Brevik

En mann skal ha løpt etter en jente med en hammer i nærheten av Brevik Skole i Porsgrunn kommune torsdag kveld. Etter søk i området fikk politiet kontroll på en mann i området. Jenta, som ble veldig skremt, er ivaretatt av familien, skriver TA..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Slår ned på smitte i Kina - millioner har fått portforbud

Så langt er millioner blitt beordret til å holde seg hjemme. Eksperter spør seg om Kinas mål om null smitte er realistisk i møte med deltavarianten..

VG - 8 timer siden

Klimakrisen: Disse bildene viser ekstremværet vi opplever

Klimakrisen er her nå, mener forskere og FN. Her er de dramatiske bildene som viser hvordan ekstremværet har herjet med kloden vår denne sommeren..

VG - 9 timer siden

Smitte knyttes til småbruk-rave – politianmelder arrangøren

Opp mot 200 personer skal ha deltatt på en technofest i Vestby. Minst to av festdeltagerne er coronasmittet – og smittesporerne sliter med å få tak i resten av festen..

VG - 11 timer siden

Ble «grønt» i dag: - Dette har vi ventet på lenge

ÄRJÄNG (VG) Fornøyde rusler mor og sønn ut ut fra Systembolaget etter første «grønne» dag i svenske Värmland. De er hjertens enige om at dette er en god dag..

VG - 12 timer siden

Student ble anklaget for å være KGB-agent – tilbake i Norge

I mai fikk hviterussiske myndigheter et Ryanair fly til å nødlande i Minsk og arresterte en opposisjonell aktivist. En hviterusser bosatt i Norge som også gikk av flyet, ble anklaget for å være KGB-agent..

VG - 13 timer siden

Mistet kona til kreft: – Hun var min store kjærlighet

Tidligere stortingspolitiker Vidar Kleppe sin kone Elin fikk påvist kreft i februar. Søndag kveld sovnet hun stille inn..

VG - 14 timer siden

Desperat bønn fra Tyrkia: – Det vakreste brenner

Et inferno av ild truer feriesteder langs kysten i hele Tyrkia, som ikke har nok brannfly til å slukke skogbrannene. – Europa må hjelpe oss, ber fortvilte tyrkere..

VG - Igår: 04:56

Her er Vedums mål: Vinne regjeringsmakten og halve kongeriket

MOLDE (VG) Senterpartiets store mål er å bli største parti i åtte av de 19 gamle fylkene. – Ap er vår hardeste konkurrent, sier Trygve Slagsvold Vedum..

VG - Igår: 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove hen?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - Igår: 22:08

Politihund skulle ta blotter – angrep gutt (12) i stedet

Liam Nordal slapp unna med skrammer etter at politihunden hoppet på ham. Politiet beklager hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt