NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:49

NRK - 07 okt 21 kl. 18:30

Ung gutt fraranet klær

En gutt i tenårene skal ha blitt truet med det som beskrives som en pistol ved Museene i Akershus på Strømmen. Politiet søker nå etter gjerningspersonen. – Fornærmede er ikke fysisk skadd, men det er tøft å få en pistol opp i ansiktet, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Museene, Akershus, Strømmen, Finn Håvard Aas, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, gutt, fraranet, klær
Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

NRK - 15 aug 21 kl. 09:18

Ung gutt ranet

En ung gutt ble lørdag kveld truet med kniv og fraranet en lommebok i Porsgrunn. To andre mindreårige gutter er mistenkte i saken. Barnevernsvakta følger opp saken..

NRK - 05 maj 22 kl. 02:21

Person truet og fraranet klokke i Lillestrøm

En person skal ha blitt truet med kniv og blitt fraranet en klokke i Lillestrøm sentrum natt til torsdag, opplyser politiet. Ransofferet kom ikke fysisk til skade, skriver Øst politidistrikt på Twitter. Politiet sier at tre personer skal ha utført ranet.

NRK - 15 aug 21 kl. 04:34

Gutt ranet i Porsgrunn

En ung gutt ble sent lørdag kveld truet med kniv og fraranet en lommebok i Porsgrunn. To andre mindreårige gutter er mistenkte i saken. Politiet fikk melding om ranet klokken 23.

NRK - 25 apr 22 kl. 12:29

Klæbo forhandler med Skiforbundet – fortsatt ikke enighet

Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbos avtale med Norges Skiforbund går ut 30. april. Manageren Haakon Klæbo tror på en løsning.

NRK - 08 jun 22 kl. 12:04

Klæbo enig med Skiforbundet

Skistjerna Johannes Høsflot Klæbo har kommet til enighet med Norges Skiforbund om en ny landslagsavtale. Det bekrefter pappa og manager Haakon Klæbo til Adresseavisen. En av årsakene til at forhandlingene har tatt tid, er at Klæbos smører, Frode Pedersen, sin framtid hos landslaget var usikker.

NRK - 25 sep 21 kl. 04:20

Mann fraranet mobiltelefon i Oslo

En mann i 40-årene ble like før klokka 3 i natt truet med kniv, og fraranet mobiltelefonen i Spikersuppa i Oslo sentrum. Politiet opplyser at de er på utkikk etter fem unge menn som stakk fra stedet til fots i retning Nationaltheatret og Slottet etter ranet. Ransofferet ble ikke fysisk skadd, opplyser operasjonsleder Rune Hellelstrand i Oslo politidistrikt til ntb.

NRK - 08 maj 22 kl. 06:45

Mann pågrepet etter personran i Trondheim

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble fraranet en PC-veske i Trondheim sentrum natt til søndag. Politiet fikk melding om ranet i Prinsenkrysset like etter midnatt, skriver Adresseavisen . – Det var en person som hadde blitt fraranet en PC-veske med innhold.

NRK - 09 jul 21 kl. 03:56

Ung raner tok penger og vin

Det som beskrives som en ung gutt fikk med seg kontanter og vin da han ranet en restaurant i Sandefjord med kniv natt til fredag. Sørøst politidistrikt fikk melding om ranet klokka 2.17.

Klartale - Igår: 08:50

Vi handler som vi gjorde før pandemien

Organisasjonen Virke har laget en rapport. Den viser at vi er på vei mot en normal tilstand. Folk i Norge handler mer sånn de gjorde før korona-pandemien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 3 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 3 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com