NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 03:57

NRK - 23 sep 21 kl. 17:58

Undersøker sjøbod og siktedes bobil

Politiet undersøker en sjøbod og bobilen til mannen som er siktet for å ha drept Birgitte Tengs, kommer det frem av en kjennelse fra Sør-Rogaland tingrett som først var unntatt offentlighet, men som nå er gjort tilgjengelig. Ifølge dokumentet hadde mannen tilgang til sjøboden og bobilen på tidspunktet for drapshandlingen. Retten viser også til at politiet fortsatt har mye beslag å gjennomgå og flere vitner å avhør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Birgitte Tengs, Sør-Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, sjøbodog , siktedes, bobil
VG - 23 sep 21 kl. 16:14

Tengs-saken: Undersøker sjøbod

Politiet gjør undersøkelser både i siktedes bobil og en sjøbod han hadde tilgang til da Birgitte Tengs ble drept..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Bobil havnet i sjøen – søker med dykkere

En redningsaksjon er iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Det er uvisst om det befinner seg folk i bilen..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 20:14

Bobil kjørte i sjøen ved Randaberg - vet ennå ikke om det er personer i den

En bobil skal ha havnet i sjøen ved båthavnen ved Tungenes fyr. Flere båter og redningshelikopter er satt inn i en….

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 20:43

Webkamera viser en person som går vekk etter at bobil havnet i sjøen

En bobil havnet i sjøen ved Tungenes fyr onsdag kveld, noe som utløste en redningsaksjon..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttet etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttes etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 20:43

Webkamera viste en person som går vekk etter at bobil havnet i sjøen

En bobil havnet i sjøen ved Tungenes fyr onsdag kveld, og en redningsaksjon ble utløst..

NRK - 15 jul 21 kl. 10:00

Kokepåbod Dravlaus

Det er påvist E. coli i det kommunale drikkevatnet på Dravlaus etter ei rutineprøve. Det melder Volda kommune.

Klartale - 17 aug 21 kl. 18:16

Til Arendal for å vite hva de skal stemme

Tre venninner snakker med folk i bod etter bod i gatene i Arendal. De er bare noen av flere tusen som strømmer til debatt-uka..

NRK - 30 sep 21 kl. 15:10

Gardermoen: Framleis munnbindpåbod

Kommuneoverlegen i Ullensaker kommune har avgjort å behalda lokal forskrift om påbod om bruk av munnbind på Oslo lufthamn. Det skriv Avinor i ei pressemelding. Dette blir gjort for å førebyggja importsmitte ved innreise frå utlandet under haustferieavviklinga.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt