NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:07

NRK - 16 aug 21 kl. 06:29

Undersøker motiv etter Oslo-skyting

To unge menn med utenlandsk etnisk bakgrunn er alvorlig skadd etter skyting på T-banen i Oslo søndag kveld. En hvit mann i 30-årene er pågrepet. Politiet undersøker om skytingen kan ha vært rasistisk motivert. – Det er for tidlig å si, men det er naturlig å undersøke om det kan være en motivasjon, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tor Gulbrandsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, motiv, etter, Oslo-skyting
Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

NRK - 09 jun 21 kl. 11:53

Frimerke hyllar jakt og fiske

Posten lanserer to nye frimerker med motiv frå friluftsliv for å markera jubileet til Noregs Jeger- og Fiskarforbund, som er 150 år i år. Posten opplyser at dei vil markera at forbundet i 150 år har bidrege til friluftsglede og fornuftig hausting av naturressursar. Kristin Slotterøy har designa frimerka basert på fleire motiv..

NRK - 14 maj 21 kl. 21:35

Undersøker mistenkelig dødsfall

Etterforskere fra politiet undersøker fredag kveld en adresse i Sandnes etter at en person ble funnet død på stedet. Operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt forteller til Sandnesposten at politiet fikk melding fra noen i nabolaget om at en død person var blitt funnet på adresse. Etterforskere rykket til adressen og gjorde fredag kveld fortsatt undersøkelser på stedet.

NRK - 09 jul 21 kl. 13:28

Starter undersøkelser

Fredag starter den svenske havarikommisjonen et ti dager langt forprosjekt for å avgjøre hvilke tiltak som er nødvendige for å få undersøkt de tidligere ukjente hullene i Estonia-vraket. Fergen sank i 1994 og 852 mennesker mistet livet. Torsdag forlot et svensk og et estisk skip sine hjemhavner for å delta i undersøkelsen.

NRK - 06 okt 21 kl. 08:47

Sikta etter skyting i Oslo sett fri

Den siste mannen som blei gripen etter skyting i Vika i Oslo laurdag, blei sett fri tysdag kveld. Christian Hatlo i Oslo politidistrikt seier til Dagbladet at mistanken mot mannen er svekka. Ein annan mann blei måndag varetektsfengsla i fire veker.

NRK - 28 apr 21 kl. 08:46

Kvinne død etter skyting i Oslo

Politiet i Oslo sier at de har kontroll på en person i forbindelse med skyting på Frogner i Oslo. En kvinne er bekreftet død av helsepersonell. Operasjonsleder Gjermund Stokkeli sier til NRK at personen ble pågrepet et stykke unna..

NRK - 02 jun 21 kl. 23:36

Undersøker årsak til høye smell

Politiet i Oslo har fått meldinger om flere smell i nærheten av Furuset senter. De undersøker nå området og snakker med vitner på stedet, melder politiet i Oslo på Twitter onsdag kveld..

NRK - 12 aug 21 kl. 16:08

– Mulig koronastart i laboratorium

Koronapandemien kan potensielt ha startet med en laboratorieansatt som var i kontakt med flaggermus, mener mannen som ledet WHOs undersøkelser i Wuhan i februar. Peter Embarek understreker overfor dansk TV2 at han ikke har sett noe som beviser denne teorien. Men han mener den er relativt sannsynlig og bør undersøkes nærmere.

Aftenposten - 19 jul 21 kl. 18:18

Mann bekreftet drept etter skyting i Oslo sentrum

En mann er bekreftet drept etter skyting på åpen gate i Oslo sentrum mandag ettermiddag..

VG - 25 aug 21 kl. 03:04

To menn alvorlig skadet etter skyting i Oslo: Ingen tatt

En eller flere gjerningspersoner er på frifot etter skyting i Oslo. – Det pågår et intenst arbeid, sier politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt