VG > Økonomi

Saturday, 23 September, 05:50

VG - 26 jun 22 kl. 14:56

Umusikalsk vås fra Islamsk Råd Norge

Er det virkelig ingen som kan sponse muslimske paraplyorganisasjoner med en god innføring i offentlig kommunikasjon?.
Les mer på VG


Les mer om:
Islamsk Råd Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Umusikalsk, våsfra , Islamsk, Råd, Norge
Klartale - 27 jun 22 kl. 11:46

Islamsk Råd Norge fordømmer masseskytingen i Oslo

Islamsk Råd Norge (IRN) fordømmer masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Gjerningspersonens handling er fullstendig i strid med islamsk lære, mener organisasjonen. IRN er en paraply-organisasjon for muslimske trossamfunn.

NRK - 07 aug 22 kl. 23:12

Våpenhvile innledet på Gazastripen, men fortsatt uro

Våpenhvilen i Israel og på Gazastripen har trådt i kraft, men luftvernsirene går og det meldes om nye angrep. Våpenhvilen skulle tre i kraft klokka 22.30.

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet tilbake.

NRK - 09 maj 23 kl. 02:05

Minst en drept i angrep på Gazastripen

Israel gjennomfører luftangrep mot den militante gruppen Islamsk hellig krig på Gazastripen natt til tirsdag. Minst en person skal være drept. En nettside som er knyttet til Islamsk hellig krig, melder at en person er drept i angrepet, og at ytterligere fire er såret, ifølge Reuters.

NRK - 11 maj 23 kl. 03:16

Militærtopp i Islamsk hellig krig drept i israelsk angrep mot Gaza

Mannen som er ansvarlig for rakettangrepene til Islamsk hellig krig, ble drept i et israelsk angrep mot Gazastripen onsdag. Lederen, som er identifisert som Ali Ghali, ble drept i et angrep mot Khan Younis-området sør på Gazastripen sent onsdag kveld, opplyser både det israelske forsvaret og Islamsk hellig krig. Spenningen er svært høy mellom Israel og de palestinske gruppene.

NRK - 11 maj 23 kl. 06:12

Flere militante palestinere drept i nytt israelsk angrep på Gazastripen

Trass i meldinger fra Egypt om en våpenhvile på Gazastripen, har raketter og granater fortsatt å lyse opp himmelen. Tidlig torsdag ble tre militante palestinere drept i et nytt luftangrep. Den statlige egyptiske TV-kanalen Extra News meldte onsdag kveld at Israel og den militante palestinske gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) var blitt enige om en våpenhvile.

NRK - 07 aug 22 kl. 20:15

AFP: Islamister bekrefter våpenhvile

Den palestinske gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) skal i en uttalelse ha bekreftet at det blir våpenhvile med Israel, melder nyhetsbyrået AFP. Israel og gruppen Islamsk hellig krig har forhandlet om en våpenhvile søndag kveld etter forslag fra myndighetene i Egypt, sier kilder til nyhetsbyrået Reuters. Egypt har foreslått våpenhvile fra klokken 22.

NRK - 09 maj 23 kl. 02:05

Ni drept i angrep på Gazastripen

Ni personer ble drept i luftangrepene, opplyser helsedepartementet i Hamas-kontrollerte Gaza, ifølge AFP. En nettside som er knyttet til Islamsk hellig krig, melder at angrepet var rettet mot huset til en leder i gruppa, skriver Reuters. Vitner opplyser til nyhetsbyrået at det er hørt minst to eksplosjoner, en i Gaza by og en annen i Rafah.

Klartale - 09 maj 23 kl. 08:49

Minst tolv drepte i israelske angrep på Gaza

Tre av de drepte er ledere i den militante gruppa Islamsk hellig krig. Mens minst fem drepte skal være sivile, opplyser noen som jobber på sykehus til nyhetsbyrået Reuters.Vitner opplyser til Reuters at det ble hørt minst to eksplosjoner.

Klartale - 12 jul 22 kl. 06:00

Klart for første pilegrimsferd til Mekka etter to år med pandemi

Nå får én million pilegrimer reise til Mekka for å gjennomføre Hajj. Det har de som styrer Saudi-Arabia bestemt. Av dem kan 850.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadet

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet..

VG - 7 timer siden

Graham Hansen ut mot påstand fra NRK-ekspert: – Vi sier fra når man ikke er fornøyd

ULLEVAAL STADION (VG) Caroline Graham Hansen (27) synes samfunnet har en vei å gå og mener at hun og kvinnelandslaget har fått et ufortjent stempel..

VG - 7 timer siden

Matthew McConaughey gikk rettens vei mot kvinne

Matthew McConaughey (53) hevder at han i over et år har blitt plaget av en fremmed kvinne..

VG - 8 timer siden

Luftballong deiset ned: – Det var helt vilt!

Julian Tran (15) skjønte ingenting da en luftballong plutselig landet foran ham på Hamar..

VG - 10 timer siden

Jakob Ingebrigtsen brukte mopedlappen som sjekketriks: – Det var veldig vanskelig

De ble kjærester allerede som 16-åringer. Hans sjekketriks var originalt. Lørdag gifter Jakob Ingebrigtsen (23) seg med sin Elisabeth Asserson (23)..

VG - 11 timer siden

Det spanske og svenske landslaget markerte sammen før kamp: «Det er over»

(Sverige – Spania 0–0, kampen pågår) «Det er over» var budskapet fra de svenske og spanske landslagskvinnene før kampstart..

VG - 11 timer siden

Selskapet bak Kristin Gjelsviks «Glow up»-kurs: – Svært uheldig

Hverken matplan eller «spisevideo» var en del av det omdiskuterte selvutviklingskurset, sier Kristin Gjelsvik. Nå legger også selskapet bak «Glow up»-kurset seg «paddeflat»..

VG - 12 timer siden

Ukens låter: Troye Sivan, Kylie Minogue og Kim Petras

… pluss en låt du bør spille med varsomhet i det offentlige rom: Helgelyden er her..

VG - 12 timer siden

Tror kaoset svekker Norges OL-sjanser: – Ingen forventninger til at de skal klare det

I Nations League-potten ligger en OL-billett til Paris. Landslagssjef Leif Gunnar Smerud erkjenner at det er et trangt nåløye. Fotballekspert er kritisk..

VG - 13 timer siden

Hvis USA svikter Ukraina ser det mørkt ut

I går fikk ikke Volodymyr Zelenskyj tale i den amerikanske Kongressen, slik han ønsket. En stadig større gruppe av republikanske representanter vil ikke gi Ukraina den hjelpen de trenger for å vinne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com