NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:31

NRK - 18 juni 21 kl. 16:49

Ulykke mellom sparkesykkel og buss

I Josefinesgate i Oslo har det vært en trafikkulykke mellom en buss og sparkesykkel, melder politiet på Twitter. Det skal være tre sparkesykler som skal ha kjørt inn i en buss. Ulykken har ført til noe trafikkutfordringer på stedet, men det er ikke snakk om alvorlig personskade, skriver politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Josefinesgate, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulykke, mellom, sparkesykkelog , buss
NRK - 18 juli 21 kl. 16:43

Ulykke mellom bil og sparkesykkel

Politiet melder om en trafikkulykke mellom en bil og en sparkesykkel på Solsiden i Trondheim..

NRK - 23 juni 21 kl. 23:50

Ulykke med sparkesykkel i Oslo

En person er fraktet til sykehus med hodeskader etter å ha kjørt utfor en trapp på sparkesykkel ved Frogner i Oslo, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 05 juli 21 kl. 09:51

Bil og el-sparkesykkel kolliderte

Politiet oppretter sak etter en kollisjon mellom en bil og en el-sparkesykkel i Tønsberg. Klokken 09:00 meldte politiet om sammenstøtet på Twitter. Føreren av el-sparkesykkelen ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med bilen.

NRK - 30 juni 21 kl. 10:15

Sjekkes av helsepersonell

På Østerås i Bærum blir to gutter undersøkt av ambulansefolk, etter et uhell på sparkesykkel. Ifølge politiet har to unge gutter på sparkesykkel truffet en personbil i fronten. Det skal ha vært lav hastighet på en lite trafikkert vei i et boligområde.

NRK - 22 mars 21 kl. 17:54

Sparkesyklist fraktet til sykehuset

En tenåring ble sendt til sykehus etter en sparkesykkel-ulykke i Hokksund. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Tenåringen ble kjørt til sykehuset av ambulansen på stedet, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt Drammens Tidende..

NRK - 27 mai 21 kl. 18:02

13-åring til sykehus etter ulykke

En 13 år gammel jente er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på Vesterøyveien i Sandefjord. Jenta syklet på sparkesykkel og kolliderte med en bil i et fotgjengerfelt, melder politiet. Hun var våken, men hadde noen skrubbsår og vondt i hodet.

NRK - 28 juni 21 kl. 08:15

Siktet etter sparkesykkel-ulykke

En kvinne er pågrepet og siktet i Paris for å ha kjørt på en annen kvinne med elsparkesykkel. Den andre kvinnen døde to dager senere av skadene. Etter søk av gjerningspersonen, ble en kvinne pågrepet sist torsdag og siktet for grov kroppsskade med dødsfall som konsekvens i helgen..

VG - 02 juli 21 kl. 09:15

Elsparkesykler skaper uro i byene: En av tre sier de er bekymret

Ferske tall viser at en av tre i norske byer bekymret for ulykker mellom sparkesykkel og gående. Samtidig ønsker halvparten av nordmenn sparkesyklene bort fra fortau..

NRK - 24 juni 21 kl. 14:36

T-banestans etter alvorleg ulykke

Ein person er alvorleg skadd etter ei ulykke på Bogerud T-banestasjon i Oslo. T-banen er stansa i begge retningar etter ulykka. – Alle nødetatar er på staden etter at det har vore ei ulykke på staden.

NRK - 20 mars 21 kl. 14:31

Buss mot bil i Oslo

Det har vært et sammenstøt mellom en buss og en bil i Sognsveien på Kringsjå i Oslo. Alle nødetatene er på på vei til ulykkesstedet. Det ukjent om noen er skadet i ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Frykter farlig T-banestasjon

Bane Nor frykter at Lysaker stasjon blir trafikkfarlig hvis planen for nytt stasjonsområde ikke blir endret. Lysaker blir stasjon til T-banen på Fornebubanen i tillegg til togstasjon og busstasjon. På det nye knutepunktet legges det opp til varelevering og søppelhenting der folk går til og fra toget.

NRK - 15 minutter siden

Skader for to-tre mill. på Norcem

Brannen i Norcems sementfabrikk i Brevik i natt har ført til skader og produksjonstap for to-tre millioner kroner, anslår vedlikeholdssjef Knut Erik Nilsen på fabrikken. Det begynte å brenne i kullanlegget ved 22-tiden og etter fem timer hadde brannvesenet slukket brannen..

NRK - 15 minutter siden

Holder USA ansvarlig for brannbombe

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder USA står bak et angrep med brannbomber mot landets ambassade i Paris. Dert skriver NTB. Brannvesenet opplyser at to brennbare gjenstander ble kastet mot den cubanske ambassaden.

NRK - 30 minutter siden

Rykkar etter melding om brann

Politiet i Agder skriv på Twitter at naudetatane rykker ut til Batteriodden i Kristiansand etter melding om brann i båt. Det er så langt uklart om det er personar i eller ved båten. Båten skal liggja inntil land..

NRK - 30 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 1 time siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 1 time siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt