NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 02:40

NRK - 29 jul 21 kl. 15:23

Ulykke mellom bil og syklist i Oslo

Nødetatene er i Schweigaards gate ved St. Halvards gate. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil. Personen som syklet har skader i hodet og ligger på bakken. Syklisten får behandling av ambulansepersonell..
Les mer på NRK


Les mer om:
Schweigaards, St, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulykke, mellom, bilog , syklisti , Oslo
NRK - 31 jul 21 kl. 20:52

Syklist alvorlig skadet av ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken framstår som alvorlig, ifølge politiet. Politiet ble varslet om trafikkulykken klokken 20.

NRK - 31 jul 21 kl. 20:52

Syklist alvorlig skadet i ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken som skjedde ved halvni-tida, framstår som alvorlig, ifølge politiet. – Det er noe usikkert om syklisten ble påkjørt eller om syklisten traff bilen, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

NRK - 02 jul 21 kl. 15:39

Syklist bevisstløs etter ulykke

En syklist er bevisstløs etter en trafikkulykke på Nesodden fredag ettermiddag. Helikopter er på vei, opplyser politiet. Øst politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 15.

NRK - 03 sep 21 kl. 21:47

Kollisjon mellom bil og syklist

En syklist er skadet etter en kollisjon med en bil i Øvre Langgate i Tønsberg ved 21-tiden fredag kveld. Syklisten var våken og oppegående, men blødde fra hodet, melder politiet på Twitter..

NRK - 25 jun 21 kl. 16:10

Syklist alvorlig skadet i ulykke

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke med en bil på Lambertseter i Oslo. Hendelsen skjedde i krysset ved Cirkle K Abildsø like før klokken 16.00.

NRK - 08 jul 21 kl. 17:24

El-syklist krasjet med bil

På Gjøvik har en el-syklist krasjet med en bil. Syklisten fremstår som moderat skadd. Ambulanse og politi er på vei til stedet..

NRK - 11 aug 21 kl. 09:18

Syklist påkjørt av bil

En syklist er påkjørt av en bil på Gamle Bildøybro i Øygarden. Politi og ambulanse er på stedet. Også luftambulansen er sendt til stedet.

NRK - 23 aug 21 kl. 22:43

Lastebil og bil i ulykke på Rv7

Det har vært en ulykke mellom en lastebil og bil på Rv7, Hallingdalsveien, ved Gulsvik mandag kveld. En lastebil og bil ligger utenfor veien og det skal brenne på stedet. Skadeomfang er foreløpig ukjent.

NRK - 21 maj 21 kl. 20:14

Bi og syklist i trafikkulykke

Politi og ambulanse har rykket ut til Ullern i Oslo, hvor det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Syklisten er kjørt til sykehus med moderate skader. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, tvitrer politiet, som oppretter sak..

NRK - 29 jul 21 kl. 15:23

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 15 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 1 time siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i et rekkehus i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet på Twitter. –Beboere i de andre leiligheten er varslet, eller bortreist, forteller operasjonsjonsleder ved politiet i Finnmark til NRK..

NRK - 2 timer siden

763 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 763 koronasmittede i Norge. Det er 538 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 935 koronasmittede per dag.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om en boligbrann i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet i Finnmark..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt