NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 07:58

NRK - 22 april 21 kl. 16:25

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sande, Lersbrygga

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulykkei , Sande
NRK - Igår: 12:05

Krever karanteneunntak for sjøfolk

Utenrikstjenestemenn og forsvarspersonell utsendt på oppdrag på vegne av Forsvaret, er unntatt fra kravet om opphold på karantenehotell ved innreise. Nå krever Norsk Sjøoffisersforbund at sjøfolk også slipper opphold på karantenehotell. – Vi forlanger at sjøfolk må bli behandlet på samme måte som andre nordmenn som utfører samfunnskritisk arbeid i utlandet, melder administrerende direktør Hans Sande i Norsk Sjøoffisersforbund i en pressemelding.

NRK - 12 mai 21 kl. 14:35

Bilbrann på E18

En bil står i brann på Bergsenga på E18 i Sande. Personene i bilen har kommet seg ut, melder politiet..

NRK - 24 feb. 21 kl. 20:39

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:41

Døde i ulykke på isen sør i Sverige

En mann i 60-årene er død etter å ha gått gjennom isen på Vidöstern i Värnamo i Sverige, melder SVT. Det har vært flere isulykker sør i Sverige de siste dagene. Fire eldre menn døde i en ulykke på Vallsjön utenfor Sävsjö torsdag..

VG - 06 mars 21 kl. 16:07

Johaug om farens dramatiske ulykke: – Veldig redd

OBERSTDORF/OSLO (VG) Etter å ha gått inn til sitt fjerde VM-gull i Oberstdorf snakket Therese Johaug om farens alvorlige ulykke..

NRK - 05 april 21 kl. 06:38

Politibil involvert i ATV-ulykke

En politibil som var under utrykning i Egersund i Rogaland søndag kveld, havnet i en ulykke med en ATV. Mindreårig fører ble fraktet til legevakt for sjekk. Spesialenheten er rutinemessig varslet, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 09 april 21 kl. 11:51

Sendt til sykehus etter ulykke

Nødetatene har rykket ut etter en trafikkulykke i Dronninng Eufemias gate i Oslo. Det skal være snakk om en ulykke mellom en trikk og en bil. Det er store materielle skader, og føreren av bilen blir sendt til sykehus.

E24 - 14 april 21 kl. 10:13

Tre til sykehus etter Atlantic Sapphire-ulykke

Lokale medier i Miami melder at tre personer er alvorlig skadet etter en ulykke på et av selskapets oppdrettsanlegg..

NRK - 29 april 21 kl. 16:17

Alvorlig ulykke Vindafjord

Sørvest politidistrikt opplyser på Twitter at de er på Knapphus i Vindafjord kommune etter melding om en alvorlig ulykke i tilknytning til en bedrift..

NRK - I førrgår: 22:21

Ulykke på Johan Sverdrupplattform

En person fikk moderate skader i en ulykke i forbindelse med en løfteoperasjon på oljeplattformen Johan Sverdrup torsdag. To andre personer i nærheten av ulykken får medisinsk oppfølging. – Den ulykkesutsatte personen ble fraktet til sykehus med helikopter, og ulykkesområdet er sperret av til fredag, sier pressevakt Lars Kindingstad i Equinor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 2 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 4 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 5 timer siden

IS hevder å stå bak moskéangrep

IS påtar seg ansvaret for fredagens angrep mot en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, der tolv mennesker ble drept. Det opplyser IS via gruppens nyhetsbyrå Nasheer på Telegram-appen lørdag, melder Reuters. En bombe var plassert inne i moskeen, der troende var samlet til fredagsbønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt