NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:25

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:25

Ulvik utvider karantenetiden

Etter rådgivning fra FHI utvider Ulvik herad karantenetiden fra 10 til 14 dager for alle som har i karantene på grunn av det muterte koronaviruset . Fra før har kommunen lagt ned forbud mot besøk i private hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI, Ulvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulvik, utvider, karantenetiden
VG - 03 feb. 21 kl. 18:06

Hardangerkommuner innfører ikke like strenge tiltak som Ulvik inntil videre

ULVIK (VG) Ulvik kommune oppdaget tirsdag at flere innbyggere er smittet med coronamutasjonen B117. Onsdag kveld ble nabokommunene enige om å ikke innføre like strenge tiltak som Ulvik..

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:25

Ulvik vil utvide karantenetid

Etter rådgivning fra FHI vil Ulvik herad utvide karantenetiden fra 10 til 14 dager for alle som har fått påvist det muterte koronaviruset . Fra før har kommunen lagt ned forbud mot besøk i private hjem..

NRK - 02 feb. 21 kl. 15:42

Mutert virus påvist i Ulvik

Det muterte viruset som først ble oppdaget i Storbritannia er oppdaget i Ulvik i Hardanger, melder Bergens Tidende. Fem av de positive prøvene som er ferdig analysert av FHI er den muterte varianten. – Folkehelseinstituttet bekrefter nå overfor oss at det er den britiske mutasjonen som er årsaken til vårt utbrudd, sier ordfører Hans Petter Thorbjørnsen i Ulvik til BT..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommunen for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommune for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

NRK - 07 feb. 21 kl. 18:52

59 smittet av mutert virus i Ulvik

59 av de 92 som er koronasmittet i Ulvik, har fått bekreftet eller har høyst sannsynlig den britiske varianten. – Det er ganske dramatisk, sier ordfører i Ulvik, Hans Petter Thorbjørnsen til NTB. Det siste døgnet er det påvist sju nye smittetilfeller..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:24

R-tallet opp etter Ulvik-smitte

Helse Bergen har oppjustert R-tallet for sitt dekningsområde til 1,3. Årsaken til stigningen er smitteutbruddet i Ulvik. – Hvis en eksluderer Ulvik, ville R-tallet vært 0,9, opplyser Helse Bergen.

NRK - 31 jan. 21 kl. 20:29

Smitteutbrot i Ulvik herad

Ulvik herad kommune i Hardanger innfører no strenge smitteverntiltak etter tre nye tilfelle av koronavirus. Totalt ni er smitta i kommunen som har omtrent 1100 innbyggjarar. Heile barnehagen er sett i karantene, det same gjeld sju av 10 klasser ved Brakanes skule.

NRK - 01 feb. 21 kl. 17:16

Mogleg britisk mutasjon i Ulvik

Ein førebels test tyder på at det er den britiske mutasjonen av koronaviruset som er årsaka til utbrotet i Ulvik i Hardanger. Det er melda om éin ny smitta mandag, og totalt 10 smitta på tre dagar. Haukeland sjukehus gjer full sekvensering av viruset.

NRK - 02 feb. 21 kl. 10:24

Ulvik innfører besøksforbud

Ulvik i Hardanger innfører besøksforbud i hjem og på institusjoner for å stanse et utbrudd av mutert koronavirus. Bare matbutikker får holde åpent, og da med begrensninger på antall kunder. Tiltakene gjelder til og med søndag, skriver kommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 30 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 30 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt