Klartale > Nyheter

Tuesday, 06 June, 02:09

Klartale - 25 jan 23 kl. 06:45

Ulven splitter Norge

I noen av områdene for ulv, er det også sau, geiter, kyr og gris. Fristende mat for et rovdyr. Bøndene fortviler.Men Stortinget har bestemt hvor mange ulv som får leve. Derfor jobber staten med både å ta vare på den og å skyte den.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Stortinget, Norge, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulven, splitter, Norge
Klartale - 21 nov 22 kl. 08:45

Disse skjulte seg bak «Maskorama»-karakterene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er ferdig. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 13 maj 23 kl. 00:19

Ulv skutt i stange

Fredag kveld ble en ulv skutt ved Jønsberg i Stange kommune i Innlandet. Ulven ble få timer tidligere sett nær bebyggelse. Ved 18.

Klartale - 07 okt 22 kl. 16:30

Her er årets masker i programmet «Maskorama»

TV-programmet «Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 15. oktober.

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 12 dec 22 kl. 15:01

Ulv felt i Kautokeino

Statens naturoppsyn har felt en ulv i Kautokeino etter at flere rein er blitt skadd i området. Statens naturoppsyn (SNO) bekrefter fellingen til rovdyr.org.

NRK - 10 feb 23 kl. 15:00

Fire ulver ble felt på 13 minutter i ulvesonen

Fire ulver ble felt på under ett kvarter fredag. Totalt fem ulver er felt etter den omstridte ulvejakten startet på lørdag. Ytterlige fire ulver ble fredag felt innenfor ulvesonen i Ulvåa-reviret i Våler, bekrefter leder for fellingslaget Rune Lien til Østlendingen.

Klartale - 19 nov 22 kl. 14:00

Klarer du å gjette bedre enn detektivene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 04 dec 22 kl. 11:45

Ulv felt i innlandet

En ulvetispe ble søndag formiddag felt i Våler kommune i Innlandet. Ulven ble skutt i et område som ligger utenfor forvaltningsområdet for ynglende ulv, opplyser lokale lisensfellingsmannskaper til Rovdyr.org.

NRK - 01 jun 23 kl. 08:25

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 01 mar 23 kl. 11:02

Ukraina splitter G20 møtet i India

Vertslandet India er blant dem som ikke har fordømt krigen i Ukraina. Statsminister Narendra Modi har i stedet nøyd seg med å si at «dette ikke er tiden for krig». Regjeringen i New Delhi ønsker å opprettholde et godt forhold til Russland, både på grunn av russiske energiforsyninger og kjøp av våpen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 9 timer siden

Flere tenker på kjæledyrene sine når de skal på ferie

19 prosent av nordmenn reiser kun til steder hvor de får ta med seg kjæledyrene sine. Det viser en undersøkelse gjennomført av Kantar. – Dette viser hvordan vi virkelig verdsetter det nære båndet til våre pelskledde følgesvenner, sier Magda Nawrocka i en pressemelding.

Klartale - 12 timer siden

Aldri vært dyrere å kjøpe bolig

Du skal være ganske rik for å kjøpe et hjem. I hvert fall om du vil bo i Oslo eller andre populære steder. Aldri før har boliger kostet mer, skriver nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 15 timer siden

Teknisk svikt for barnevernet i flere kommuner

Bergen kommune meldte tidligere mandag at de var rammet av en teknisk feil. Feilen førte til at bekymringsmeldinger til barnevernet ikke ble lagret. De kjenner til 21 tilfeller der dette har skjedd.

Klartale - 15 timer siden

Nordmenn må bli bedre forberedt på kriser

Folk i Norge bør være bedre forberedt på kriser. Det mener en kommisjon for beredskap. Myndighetene bør gi folk råd om antall dager de må klare seg selv hvis forsyningen svikter, mener de.

Klartale - 16 timer siden

Klimaaktivister aksjonerte foran Stortinget

Organisasjonen Extinction Rebellion demonstrerer i Oslo. De aksjonerer foran alle innganger til Stortinget, ifølge avisa Aftenposten. Folk kom seg likevel inn og ut av bygningen.

Klartale - 17 timer siden

Norske komiker vant britisk talent-show

Viggo Venn ble heiet fram av fans i Storbritannia. Slik vant han det britiske talent-showet Britain’s Got Talent 2023. Han vant også en pengepremie på 3,4 millioner kroner, skriver Laagendalsposten.

Klartale - 17 timer siden

Valglokale

11. september er det valgdag. Da skal det velges kommunestyrer og fylkesting over hele landet.

Klartale - 17 timer siden

Aktivister blokkerer alle inngangene til Stortinget

Organisasjonen Extinction Rebellion demonstrerer i Oslo. De sperrer alle innganger til Stortinget, ifølge avisa Aftenposten. Stortinget skal behandle en sak på mandag klokka 10.

Klartale - 17 timer siden

Verste togulykken på mange år

India har opplevd sin verste togulykke på mange år. Nesten 300 mennesker er døde. Rundt 900 er skadd.

Klartale - 17 timer siden

Kvinne knivstukket på Notodden

– Kvinnen er på vei til sykehus i ambulanse, skrev Sørøst politidistrikt på Twitter søndag kveld.Kvinnen er knivstukket flere ganger. Politiet beskriver tilstanden som alvorlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com