NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:41

NRK - 13 jan 22 kl. 10:20

Ulvefelling kan bli utsatt to uker

Ulvejakten innenfor ulvesonen kan bli utsatt helt til 29. januar. Jakten er midlertidig stanset etter at dyrevernsorganisasjoner klaget på vedtaket om lisensfelling. Vedtakets lovlighet behandles i Oslo tingrett torsdag og fredag. Rettsavklaringen vil ifølge retten ta minst 15 dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulvefellingkan bli , utsattto , uker
NRK - 18 dec 23 kl. 09:27

SSB: En av fem kvinner utsatt for voldt, trusler eller mobbing på jobb

I underkant av én av seks sysselsatte har opplevd å bli utsatt for enten vold, seksuell trakassering, trusler eller mobbing på jobb i løpet av det siste året. Enkelte yrkesgrupper skiller seg ut med høye andeler. Det viser Levekårsundersøkelsen om Arbeidsmiljø 2022.

NRK - 08 mar 23 kl. 15:08

En tredel av norske journalister utsatt for hets, trakassering eller sjikane

En tredel av norske journalister har blitt utsatt for hets, trakassering eller sjikane i løpet av det siste året, ifølge en ny undersøkelse. Det er Journalistundersøkelsen 2022 som viser at en av tre norske journalister det siste året har blitt utsatt for hets, trakassering eller sjikane fra kilder, intervjuobjekter eller publikum, skriver Journalisten. Det er ansatte som jobber med utenriks som slår verst ut i undersøkelsen.

Klartale - 28 jul 23 kl. 08:42

Emmy-utdelingen blir utsatt

18. september skulle det egentlig ha vært Emmy-utdeling. Emmy deles blant annet ut til de beste filmene, skuespillerne, musikken og manus.

NRK - 29 sep 23 kl. 12:22

Rettssak om fryst Krekar-konto utsatt igjen

Saken mot Sandnes Sparebank utsettes for tredje gang. Rettssaken skulle startet i Hordaland tingrett i Bergen onsdag 4. oktober.

Klartale - 19 okt 23 kl. 06:00

Er du en av dem som har blitt svindlet på nett?

26,6 prosent av folk fra Norge har blitt svindlet for penger på nett. Det viser en ny undersøkelse, som er laget av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).Samme undersøkelse viser at 11,3 prosent har betalt for varer de aldri har mottatt.

Klartale - 30 nov 23 kl. 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

NRK - 11 feb 22 kl. 15:41

Staten fikk medhold i ulvefelling

Staten ved Klima- og miljødepartementet vedtok vedtok 22. desember å gi tillatelse til felling av 25 ulv innenfor ulvesonen i 2022. Noah – for dyrs rettigheter, Stiftelsen WWF Verdens Naturfond og Foreningen Våre Rovdyr begjærte midlertidig forføyning for å stanse gjennomføringen av vedtaket.

NRK - 28 dec 22 kl. 10:49

Ulvefelling stanses

Oslo Tingrett har gitt Noah, WWF Verdens naturfond og Foreningen Våre rovdyr midlertidig forføyning, slik at ulvejakten inne i ulvesonen ikke kan starte 1. januar. Det opplyser Noah i en pressemelding..

NRK - 28 dec 22 kl. 10:49

Ulvefelling stanses midlertidig

Oslo Tingrett har gitt Noah, WWF Verdens naturfond og Foreningen Våre rovdyr midlertidig forføyning, slik at ulvejakten inne i ulvesonen ikke kan starte 1. januar. Det opplyser Noah i en pressemelding.

Aftenposten - 28 dec 22 kl. 11:14

Tingretten setter midlertidig stopp for ulvefelling på nyåret

Oslo tingrett har gitt Noah, WWF Verdens naturfond og Foreningen Våre rovdyr medhold om ønsket om midlertidig forføyning….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Jeg tenkte at han som skjøt var en idiot

Kim Adrian Omland var i Oslo for å delta på Tons of Rock. Utover kvelden havnet han på Eilefs. I løpet av kvelden går han ut for å ta seg en røyk.

NRK - 15 minutter siden

Gruvearbeidere fanget etter steinras

Minst 13 gruvearbeidere er fanget i en gruve øst i Russland på grunn av steinras. Russiske myndigheter sier de gjør alt de kan for å redde dem. Gruven ligger i regionen Amur, og er en av Russlands største gullgruver.

NRK - 30 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 30 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 1 time siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 1 time siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com