NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:02

NRK - 13 maj 23 kl. 00:19

Ulv skutt i stange

Fredag kveld ble en ulv skutt ved Jønsberg i Stange kommune i Innlandet. Ulven ble få timer tidligere sett nær bebyggelse. Ved 18.30-tiden ble ulven for første gang observert i Sandvika i tettstedet Ottestad i Stange, skriver Hamar Arbeiderblad. Like etter klokken 22.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jønsberg, Stange, Innlandet, Sandvika, Ottestad, Hamar Arbeiderblad, Statens Naturoppsyn, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, skutti , stange
Klartale - 25 jan 23 kl. 06:45

Ulven splitter Norge

I noen av områdene for ulv, er det også sau, geiter, kyr og gris. Fristende mat for et rovdyr. Bøndene fortviler.

NRK - 27 jun 24 kl. 07:29

Starter bygging av dobbeltspor gjennom Stange i august

Arbeidene med nytt dobbeltspor gjennom Stange og ombygging av Stange stasjon starter i august, melder Bane Nor. Det er Bane Nor og Gjermundshaug Anlegg som har inngått kontrakt. Kontrakten har en verdi på 1,1 milliarder kroner og består blant annet av 1,8 km dobbeltspor sør for Stange stasjon.

NRK - 07 dec 23 kl. 20:04

Lisensfelling av ulv stoppes

Lisensfelling av ulv stoppes i de nordlige delene av Hedmark. Årsaken er mistanke om at en genetisk verdifull ulv er kommet inn i Engerdal kommune fra Sverige, opplyser Statsforvalteren i Innlandet. Avgrensingen av lisensfellingsområdet skjer inntil det er kommet svar om DNA-prøver som er levert til analyse, skriver rovdyr.

NRK - 07 dec 23 kl. 20:04

Lisensfelling av ulv stanses i deler av Hedmark

Lisensfelling av ulv stoppes i de nordlige delene av Hedmark. Årsaken er mistanke om at en genetisk verdifull ulv er kommet inn i Engerdal kommune fra Sverige. – Statsforvalteren avgrenser derfor lisensfellingsområdet inntil vi har svar på DNA-prøver som er levert til analyse, opplyser Statsforvalteren i Innlandet torsdag kveld, ifølge rovdyr.

NRK - 09 jul 23 kl. 19:08

Ulv skal ha blitt skutt i Nederland

En sauebonde i en landsby i Drenthe forteller at han ble angrepet av en ulv i dag tidlig, skriver RTVDrenthe. Bonden sier han ble bitt i armen da han brukte en høygaffel og en spade til å skremme ulven bort fra sauene. To timer senere skal politiet ha skutt ulven.

NRK - 27 apr 23 kl. 20:25

Lokalbefolkningen i Stange preget etter ulykken

Så langt er det ikke noe som tyder på at lokalt bosatte er blant de tre som omkom i kollisjonen i Stange, men ulykken preger lokalmiljøet, forteller ordføreren. Både lastebilen og personbilen som var involvert i ulykken er registrert i utlandet, ifølge politiet. Til NTB opplyser Stange-ordfører Bjarne H.

Klartale - 15 nov 23 kl. 10:44

Hva kan du om historien fra TV-serien «Makta»?

Mange ser TV-serien «Makta». Rundt 840.000 personer har sett første episode av serien som handler om Gro Harlem Brundtland.

NRK - 07 feb 23 kl. 20:12

Ulv i Ulvåa-reviret er felt

En ulv ble tirsdag felt i Ulvåa-reviret. Det skjer etter at lagmannsretten avslo begjæringen om midlertidig stans i lisensfellingen av ulv innenfor ulvesonen. Fellingen fant sted i Elverum kommune og er den første som er felt i år innenfor ulvesona, skriver rovdyr.

NRK - 04 apr 23 kl. 16:10

Ulv døde i påkjørsel på E6 i Moss

En ulv ble oppdaget ved E6 i Moss tirsdag. Den ble senere påkjørt og døde. – Den døde nok momentant under påkjøringen.

NRK - 04 jun 23 kl. 14:56

Ulv tok sau inne i et fjøs i Tynset

En sauebonde oppdaget søndag morgen at to av dyrene hennes er blitt drept av ulv på gården som ligger i Tynset i Østerdalen. En av sauene skal ha blitt tatt inne i fjøset. Det er lokalavisa Tynsetingen som melder om hendelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 45 minutter siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 2 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com