NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 03:44

NRK - 31 maj 21 kl. 04:57

Ulv døde i påkjørsel på Flisa

En ulv døde i en påkjørsel på Trangenvegen på Flisa i Solør natt til mandag. – Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 3.20. Da hadde det nettopp skjedd. Vi rykket ut sammen med Statens Naturoppsyn og fant ulven død i grøfta, forteller operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trangenvegen, Flisa, Solør, Statens Naturoppsyn, Per Solberg, Innlandet, NTB, SNO, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, dødei , påkjørsel, Flisa
NRK - 05 apr 21 kl. 17:20

To ulver skutt på ett døgn

En ulv er felt i Rendalen i Innlandet i dag. Et 30-talls jegere møtte opp på en halv times varsel, melder nettstedet rovdyr.org.

NRK - 04 maj 21 kl. 07:14

Skadeskutt ulv

Søndag ble en ulv skadeskutt i Rendalen. Det skriver Østlendingen. Det er lisensjakt på ulv utenfor ulvesona og jegerne vet at de traff ulven de skjøt etter, men de har ikke funnet spor etter den.

NRK - 04 maj 21 kl. 08:07

Søk etter skadeskutt ulv avsluttet

Jegerne har gitt opp å finne en ulv som søndag ble skadeskutt i Rendalen i Østerdalen i forbindelse med lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen. Søket startet tidlig mandag morgen og ble avblåst i 19-tiden mandag kveld, melder Østlendingen..

NRK - 27 jun 21 kl. 22:47

Ulv felt i Østerdalen

En ulv ble søndag kveld observert ved Auma i Tynset i Østerdalen. Tre kvarter etter at det ble gitt fellingstillatelse, ble ulven felt. – Her er det snakk om effektiv felling utført av Rovviltfellingslaget Nord-Østerdal, sier Sylte Heggset, som sitter i sekretariatet for det interkommunale fellingslaget, til Arbeidets Rett.

NRK - 25 aug 21 kl. 07:08

Bilist har kjørt på en ulv i Trysil

Politiet i Innlandet melder at en bilfører har kjørt på en ulv på riksvei 25 i Trysil. – Det skal ha skjedd i forbindelse med at ulven jaget en elgku med kalv. Politiet har vært på stedet, og det er ikke mistanke om noe straffbart.

NRK - 21 apr 21 kl. 23:16

To til sykehus etter elgpåkjørsel

To personer er kjørt til sykehus etter en elgpåkjørsel i Sørskogbygda i Elverum onsdag kveld. I tillegg er to personer kjørt til legevakt for sjekk. Innlandet politidistrikt opplyser på Twitter at skadegraden til de fire tenåringene er ukjent..

NRK - 11 maj 21 kl. 16:35

Førerkortbeslag etter påkjørsel

Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt i Hommelvik sentrum. Kvinna hadde smerter i rygg og hofte, forteller politiet.

NRK - 13 apr 21 kl. 20:41

Ulv skutt i Rendalen

En voksen hannulv på rundt 45 kilo ble skutt i Rendalen tirsdag, opplyser Statsforvalteren. Fellingen er del av lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen. Det gjenstår nå en kvote på fem dyr for de delene av Hedmark og Akershus som ligger utenfor sonen..

NRK - 01 jun 21 kl. 09:53

Ulv har drept sju lam

Det jaktes på en ulv i Stange, deler av Nord-Odal og Sør-Odal og i nabokommuner i Viken, etter funn av sju drepte lam øst for Glomma i Eidsvold. Statsforvalteren i Oslo og Viken gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Glåmdalen..

NRK - I førrgår: 15:43

Død person funnet etter brann

Det er gjort funn av en død person etter brannen i Åsnes kommune søndag kveld, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding. – Personen er rutinemessig sendt til obduksjon. Det er grunn til å tro at personen som er funnet er den samme personen som ble meldt savnet etter brannen, sier tjenestestedsleder ved Flisa lensmannskontor, Mathis Briskerud.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Boligbrann på Klepp

Et bolighus på Klepp i Rogaland er ovetent. Beboer skal være ute av huset og blir tilsett av helse, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Det er lite vind i området og ingen fare for spredning til andre bygninger..

NRK - 1 time siden

Sanksjoner mot kuppmakere

Den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas innfører sanksjoner mot Guinea og landets kuppmakere, og krever at de utsteder valg innen et halvt år. Ecowas fryser midler tilhørende kuppmakerne og deres familiemedlemmer, og gir dem samtidig reiseforbud. Kuppmakeren Mamady Doumbouya tok makten i Guinea 5.

NRK - 2 timer siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 2 timer siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 2 timer siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 3 timer siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 2 timer siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 3 timer siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 3 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt