NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 18:26

NRK - 24 maj 22 kl. 17:07

Ukrainsk forsvarsdepartement: Invasjonens mest aktive fase

Den russiske invasjonen er nå i dens mest aktive fase, sier en talsperson for det ukrainske forsvarsdepartementet ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, forsvarsdepartement, Invasjonens, mest, aktive, fase
VG - 30 okt 22 kl. 02:28

Ukrainsk minerydder om klasebomber: – De sivile lider

Russland har ifølge FN brukt forbudte klasevåpen mot Ukraina «gjentatte ganger» siden invasjonens start. Nå samler ukrainske mineryddere bevis..

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

Klartale - 10 maj 22 kl. 14:39

Subwoolfer imponerte under prøvene

Tirsdag kveld er det første semifinale av Eurovision Song Contest. Det er en årlig musikkonkurranse. Subwoolfer er Norges bidrag.

NRK - 19 maj 22 kl. 12:38

Russer tiltalt for krigsforbrytelser ber om tilgivelse

Den russiske sersjanten som er tiltalt for å ha drept en sivil mann i Ukraina, ba mannens kone om tilgivelse i retten. – Jeg vet du ikke vil klare å tilgi meg, men jeg ber likevel om tilgivelse, sa 21 år gamle Vadim Sjisjimarin i retten i Kyiv. Sersjanten avga torsdag en detaljert forklaring om drapet på den 62 år gamle mannen, som skjedde i Sumy-området løpet av invasjonens første dager i februar.

NRK - 20 maj 22 kl. 12:40

Ber om frifinnelse for russisk soldat i Ukraina

Advokaten til den første russiske soldaten som er stilt for retten for krigsforbrytelser i Ukraina ber om at klienten frifinnes. Advokaten sa i sin prosedyre at soldaten Vadim Sjisjimarin ikke er skyldig i overlagt drap eller krigsforbrytelser. Den 21 år gamle russiske soldaten er tiltalt for å ha drept en sivil mann i Ukraina.

NRK - 08 maj 22 kl. 09:45

Russlands forsvarsdepartement hevder de har ødelagt et ukrainsk krigsskip

Forsvarsdepartementet i Russland hevder de har ødelagt et ukrainsk krigsskip i nærheten av havnebyen Odesa, skriver Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ifax. Departementet hevder og at russiske styrker har skutt ned to ukrainske Su-24-fly. Påstandene har ikke blitt kommentert av ukrainske myndigheter, og har ikke blitt bekreftet av uavhengige kilder..

NRK - 01 aug 22 kl. 06:43

Første skip med ukrainsk korn går kl. 7.30

Eit skip med ukrainsk korn forlèt hamnebyen Odesa klokka 7.30. Det melder AFP, som siterer Tyrkias forsvarsdepartement.

NRK - 01 aug 22 kl. 06:43

Første skip med ukrainsk korn går snart

Eit skip med ukrainsk korn skal forlate hamnebyen Odesa klokka 7.30. Det melder AFP, som siterer Tyrkias forsvarsdepartement.

NRK - 01 aug 22 kl. 06:43

Første skip med ukrainsk korn har segla

Eit skip med ukrainsk korn forlét hamnebyen Odesa klokka 8.30. Det melder AFP, som siterer Tyrkias forsvarsdepartement og ukrainske myndigheiter.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bagasjetrøbbel på Gardermoen

Søndag ettermiddag er det opp mot 25 minutt ventetid for å levere bagasje på Oslo lufthamn Gardermoen. – Det er problem med systemet som handterer bagasjen. Det betyr at færre område er opne for levering av bagasjen, og det fører til litt lengre ventetid, seier Erik Lødding i Avinor.

NRK - 45 minutter siden

Siktet for kroppsskade etter voldshendelse i Kristiansand

En person er satt i arrest og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kristiansand sentrum i ettermiddag, melder politiet i Agder. En person er kjørt til legevakt for videre sjekk og behandling etter å ha blitt utsatt for volden. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, men personen var bevisst og oppgående da vedkommende ble kjørt til legevakta.

NRK - 45 minutter siden

Norge presset storfavoritten – tok første VM-sølv på 19 år

De norske curlingjentene leverte en fantastisk VM-finale, men måtte til slutt se seg slått 4-6 av de regjerende verdensmesterne fra Sveits. For første gang på nitten år var ett norsk damelag i VM finalen i curling. Men det norske laget bestående av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye var langt fra favoritter.

NRK - 1 time siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 2 timer siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 1 time siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 1 time siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 2 timer siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 2 timer siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com