VG > Nyheter

Tuesday, 29 November, 21:10

VG - 23 sep 22 kl. 02:11

Ukrainas mest kjente forfatter: – Så lenge Putin er i live, får vi ingen slutt på krigen

FREDRIKSTAD (VG) Ukrainas mest kjente forfatter tror uansett ikke krigen slutter før Vladimir Putin (69) er borte..
Les mer på VG


Les mer om:
Fredrikstad, Vladimir Putin, Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainas, mest, kjente, forfatter, lenge, Putiner i , live får vi ingen slutt på krigen
NRK - 27 jul 22 kl. 01:24

Russland hevder å ha inntatt Ukrainas største kullkraftverk

Russland sier landets væpnede styrker har tatt kontroll over Ukrainas største kullkraftverk nær byen Svitlodarsk i Donetsk. Bilder i separatiststyrte medier viser det som skal være leiesoldater fra den russiske Wagner-gruppen foran kraftverkets administrasjonsbygg, men det har foreløpig ikke vært mulig å bekrefte den russiske påstanden. Andre meldinger tilsier ved kampene fortsatt pågår rundt kraftverket.

NRK - 21 maj 22 kl. 06:34

Nedgraderer Ukrainas kredittverdighet

Kredittvurderingsbyrået Moody's nedgraderer Ukrainas gjeldshåndteringsevne for andre gang på tre måneder. Til tross for økonomisk støtte fra verdenssamfunnet, venter Moody's at den ukrainske statsgjelden vil øke betydelig på mellomlang sikt, melder NTB. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har sagt at hans regjering trenger 68 milliarder kroner i måneden for for at landet skal holde seg økonomisk flytende.

NRK - 01 aug 22 kl. 02:51

Ukraina vil svare på alle russiske angrep

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj kaller russernes siste bombing av Mykolajiv en av krigens mest brutale og sier at ethvert russisk angrep vil bli besvart. – Et av de mest brutale angrepene i Mykolajiv og regionen rundt fant sted i dag, sa Zelenskyj i sin daglige TV-tale. Han la til at intet russisk angrep vil forbli ubesvart av Ukrainas militære og etterretning.

Klartale - 31 maj 22 kl. 14:45

Hoda vil bli Afghanistans president

– Verden må ikke akseptere Taliban. Verden må ikke gi penger til Taliban. Verden må ikke samarbeide med Taliban.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

NRK - 11 maj 22 kl. 21:30

Ukraina: Over 560 soldater i nasjonalgarden drept i krigen

Over 560 soldater i Ukrainas nasjonalgarde, som omfatter Azov-regimentet, er drept siden Russland invaderte, ifølge styrkens sjef. I tillegg er 1.697 soldater såret siden 24 februar, opplyser nasjonalgardens leder Oleksij Nadtotsjyj onsdag.

Klartale - 02 jun 22 kl. 10:56

Krigen har vart i 100 dager

Mye i Europa endret seg raskt. Det er fortsatt uklart hvem som vinner krigen. – Jeg ringte til presidenten i Den russiske føderasjonen, men svaret var taushet, sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

NRK - 02 jun 22 kl. 15:18

Zelenskyj: Russland kontrollerer en femdel av Ukrainas territorium

Russland har nå kontroll over rundt 20 prosent av Ukrainas territorium, ifølge president Volodymyr Zelenskyj. Det inkluderer områder som er erobret etter invasjonen i februar, den annekterte Krim-halvøya og områder som holdes av prorussiske separatister i Donbas. Russiske styrker er i ferd med å styrke kontrollen i Donbas-regionen og rykker langsomt fram mot Ukrainas de facto-administrasjonssenter i Donbas, Kramatorsk.

NRK - 04 jun 22 kl. 22:15

Ukrainas forsvarssjef takker Norge

– Jeg er oppriktig takknemlig overfor det norske folk, skriver Ukrainas forsvarssjef Valerij Zaluzjnij på Facebook. Ukrainas forsvarssjef takker for det som skal være en leveranse av artilleritypen M109 fra Norge. – De er allerede i frontlinjen, treffer mål med høy nøyaktighet og ødelegger fienden, skriver forsvarssjefen videre.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Vil gi Ukraina tyngre våpen for å vinne krigen

BUCURESTI (VG) Med topp moderne militært utstyr kan Ukraina raskt vinne krigen mot Russland, mener Litauens utenriksminister. Han er utålmodig og ber Nato-landene gi Ukraina alt de ber om..

VG - 3 timer siden

Budsjettet: Nå skal de tette de super-rikes skattehull

Regjeringen og SV har blitt enige om å stramme inn to skattehull for norske rikinger som tar med seg formuen sin til utlandet. De vil også utrede exit-skatt for rikinger..

VG - 3 timer siden

Enighet om budsjettet: Regjeringen snur om kutt i omsorgsboliger

Etter flere dager med forhandlinger er SV enig med regjeringspartiene Ap og Sp. Regjerignen snur om omsorgsbolig-kutt etter kraftig kritikk fra egne ordførere..

VG - 4 timer siden

Kronbeviset mot Vassbakk: Kan ikke utelukke kontaminering

HAUGESUND TINGHUS (VG) Strømpebuksen til Birgitte Tengs har vært gjennom en rekke tekniske undersøkelser. Men hvor mange som har tatt på den, kan ikke politiet svare på..

VG - 5 timer siden

Studentledere: Kansellering hjelper ikke saken vår

Både i Oslo og Bergen har studenter erklært Ola Borten Moe «persona non grata». Nå inviterer studentpolitikk-kolleger statsråden til dialog..

VG - 9 timer siden

Stordalen runder år: – Det er fantastisk å bli 60

Hotellkongen Petter Stordalen fyller 60 år i dag. Han er ganske irritert over at barna og kjæresten har kuppet partyet: Det blir overraskelsesfest i kveld, hvor det eneste han må planlegge, er å ta regningen..

VG - 11 timer siden

Elden om dronetiltalt oligarksønn: – Er hensikten å straffeforfølge vanlige russiske borgere?

Oligarksønnen Andrey Yakunin (47) møtte tirsdag i Nord-Troms og Senja tingrett – tiltalt for ulovlig droneflyging..

VG - 11 timer siden

«Grottefesten»: Erkjenner å ha gjort bunkeren klar for fest

OSLO TINGRETT (VG) I august 2020 ble den mye omtalte «grottefesten» arrangert i Oslo. I dag startet første dag av rettssaken, hvor to unge menn er tiltalt på flere punkter..

VG - Igår: 15:54

FHI tilbyr sluttpakker til alle ansatte – tillitsvalgt frykter for beredskapen

Folkehelseinstituttet har varslet store kutt etter et stramt statsbudsjett. Nå har alle ansatte fått tilbud om sluttpakker. Hovedtillitsvalgt i Legeforeningen hos FHI frykter kuttene går ut over overvåking og beredskap..

VG - Igår: 12:00

Anniken Huitfeldt i Kyiv: – Putin bruker kulden som våpen

I et bitende kaldt Kyiv, har utenriksminister Anniken Huitfeldt fått oppleve hvordan ukrainere frykter å fryse uten å ha varme, strøm og vann. Hun lover at Norge skal støtte landet frem til krigen mot Russland er vunnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com