NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:14

NRK - 11 sep 23 kl. 21:11

Uhyre jevnt i Oslo

Høyre, Frp og Venstre har flertall. Men det er jevnt mellom blokkene. Det viser NRKs prognose for valget i Oslo. Både Høyre, Frp og Venstre går kraftig fram fra forrige valg. Høyre er desidert størst.
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, NRKs, Oslo, Høyre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uhyre, jevnti , Oslo
E24 - 06 nov 23 kl. 06:30

Tolv tabber vi gjør i jobbintervjuer: – Uhyre viktig å unngå fallgruvene, sier eksperten.

– Det er uhyre viktig å unngå de mange fallgruvene, sier eksperten..

Aftenposten - 06 nov 23 kl. 07:07

Tolv tabber vi gjør i jobbintervjuer: – Uhyre viktig å unngå fallgruvene, sier eksperten.

– Det er uhyre viktig å unngå de mange fallgruvene, sier eksperten..

Klartale - 28 sep 23 kl. 06:00

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

VG - 16 aug 23 kl. 14:07

Uhyre jevnt foran Oslo-valget: Under 100 stemmer skiller

På VGs ferske Oslo-måling leder Raymond Johansen (Ap) og rødgrønn side med knappest mulig margin..

VG - 11 sep 23 kl. 10:36

Rødt-lederen: - Uhyre jevnt

Rødt-leder Marie Sneve Martinussen avla sin stemme i Moss mandag morgen..

NRK - 11 sep 23 kl. 23:46

INP kan avgjøre valget i Porsgrunn

Industri- og Næringspartiet (INP) kan bli tungen på vektskålen ved kommunevalget i Porsgrunn. Den nasjonale partilederen Owe Ingemann Waltherzøe, som også er førstekandidat på lista i Porsgrunn, kan i praksis avgjøre om Høyre eller Ap får ordføreren. Da nærmere drøyt 86 prosent av stemmene i Porsgrunn var opptalt, lå INP på 10,4 prosent.

Klartale - 25 jul 23 kl. 06:00

Hvorfor ganske få stemmer avgjør valget

5. november 2024 skal USA velge ny president. Tidligere kunne dette ende med at den ene siden fikk mange flere stemmer, enn den andre siden.

NRK - 06 sep 23 kl. 04:12

Venstre i Oslo vil ikke lukke døren for INP

Venstre vil ikke garantere at de ikke vil samarbeide med Industri- og næringspartiet i Oslo etter valget. Det liker ikke MDG. Med et jevnt valgresultat i Oslo kan det ferske Industri- og næringspartiet (INP) havne i vippeposisjon.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 07 sep 23 kl. 14:52

Forsinkelser etter hendelse ved Lillestrøm stasjon

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området etter at det en stund var stengt ved Lillestrøm stasjon. Dette berører mange toglinjer. Nå skriver Bane Nor at det ikke lenger er stengt, men færre spor i bruk ved Lillestrøm stasjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com