Hegnar.no > Økonomi

Mandag, 14 Juni, 20:19

Hegnar.no - 24 april 19 kl. 08:45

Uhell på Moss stasjon sørger for nye forsinkelser på Østfoldbanen

Passasjerer på Østfoldbanen må belage seg på innstillinger og forsinkelser etter et uhell i forbindelse med reparasjoner på Moss stasjon..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uhell, Moss, stasjon, sørger, for, nye, forsinkelser, Østfoldbanen
VG - 27 des. 19 kl. 16:14

Moss sørger: – Mistet vårt mest intenst skinnende bysbarn

Hjembyen sørger over Ari Behn (47): – All verdens skimrende julelys kan ikke forhindre at Moss med ett er blitt en gråere by, skriver nyhetsredaktøren i Moss Avis..

NRK - 22 april 19 kl. 16:19

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 08 mai 21 kl. 16:35

Flere lettelser i Moss kommune

Treningssentrene kan holde åpent og serveringssteder kan servere alkohol etter at formannskapet i Moss lørdag vedtok en ny og midlertidig koronaforskrift. Moss er en av de ti Viken-kommunene som fredag tok steget ut av tiltaksnivå 5B i koronaforskriften. Fra mandag vil kommunene være underlagt nasjonale tiltak, men lørdag vedtok formannskapet i Moss kommune en midlertidig koronaforskrift, skriver Moss Avis.

NRK - 24 april 19 kl. 07:18

Forsinkelser på Østfoldbanen

Passasjerer på Østfoldbanen må belage seg på innstillinger og forsinkelser etter et uhell i forbindelse med reparasjoner på Moss stasjon. Bane Nor melder onsdag morgen at uhellet vil føre til forsinkelser i togtrafikken mellom Stabæk og Moss..

P4 - 24 april 19 kl. 07:08

Nye forsinkelser på Østfoldbanen

Passasjerer på Østfoldbanen må igjen belage seg på innstillinger og forsinkelser hele denne morgenen. Et uhell i forbindelse med reparasjoner på Moss stasjon vil føre til tregere trafikk mellom Stabæk og Moss, melder Bane Nor. De vil komme med en ny prognose for når reparasjonsarbeidet blir fullført ved 12-tiden..

P4 - 24 juli 20 kl. 22:59

Utested i Moss må stenge

Kommuneoverlegen i Moss har besluttet å stenge et utested i Moss sentrum etter at det var over 300 mennesker på en konsert, og for tett mellom folk. Utestedet Fiskebasaren holdt onsdag kveld konsert med Lars Erik Blokkhus fra bandet Plumbo, skriver Moss Avis. Kommuneoverlegen har også konstatert brudd på reglene om bordservering av alkohol og én meters avstand..

P4 - 29 juli 20 kl. 18:56

Moss var ikke godt nok forberedt

Moss oppbemanner koronalegevakten i kommunen for å komme ajour med etterspørselen knyttet til det lokale koronautbruddet. Det sier kommuneoverlege Kristian Krogshus til TV 2. De siste to ukene er det registrert 24 nye smittetilfeller i Moss.

P4 - 30 juli 20 kl. 13:45

Et fjerde selskap knyttes til utbruddet i Moss

Moss kommune kartlegger nå et fjerde selskap i tilknytning til en større bryllupsfest som settes i sammenheng med det lokale smitteutbruddet. Det opplyste kommuneoverlege Kristian Krogshus på en pressekonferanse for kort tid siden. Totalt er det nå 18 smittetilfeller i Moss som knyttes til bryllupet.

P4 - 01 aug. 20 kl. 15:47

Antall koronatester doblet i Moss

Antall personer som tester seg for koronaviruset i Moss er mer enn doblet etter det lokale smitteutbruddet. Før utbruddet ble rundt 50 personer testet daglig. Siden søndag har snittet økt til 125, opplyser legevakten i Moss til Dagbladet.

P4 - 16 aug. 20 kl. 11:16

Tre smittetilfeller i Moss

Det er påvist tre smittetilfeller i Moss det siste døgnet. To av disse er etter en utenlandstur, der begge har vært i karantene siden de kom tilbake til Norge. Men i det tredje tilfellet er smittekilden ikke kjent, opplyser Moss kommune.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt