VG > Nyheter

Saturday, 01 October, 19:49

VG - 11 aug 22 kl. 21:04

USAs justisminister: Vil offentliggjøre Trump-dokumenter

– Det var ikke en lett beslutning, sier Merrick Garland. Det amerikanske justisdepartementet har bedt om å offentliggjøre ordren som førte til ransakingen av Mar-a-lago denne uken..
Les mer på VG


Les mer om:
Merrick Garland, Mar, USAs, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAs, justisminister, Vil, offentliggjøre, Trump-dokumenter
Aftenposten - 11 aug 22 kl. 21:27

USAs justisminister godkjente ransakingen av Trumps hus, vil offentliggjøre ordren

USAs justisminister Merrick Garland sier at han har bedt en føderal domstol om å offentliggjøre ordren som førte til….

NRK - 02 maj 22 kl. 08:23

Tesfaye ny justisminister i Danmark

Mattias Tesfaye erstatter Nick Hækkerup som Danmarks justisminister etter at Hækkerup forlater politikken for å bli direktør i den danske Bryggeriforeningen. Statsminister Mette Frederiksen kunngjorde mandag morgen at hun stokker om på sin regjering. Tesfaye blir justisminister, mens Kaare Dybvad Bek tar over Tesfayes stilling som utlending- og justisminister.

NRK - 16 aug 22 kl. 03:12

USAs justisdepartement sier nei til offentliggjøring av Trump-dokument

Justisdepartementet i USA motsetter seg anmodninger om å offentliggjøre begjæringen som forklarer hvorfor FBI ransaket Donald Trumps eiendom i forrige uke. Flere amerikanske medier og republikanske kongressmedlemmer har bedt en dommer i delstaten Florida om å offentliggjøre dokumentet som forklarer hvorfor ransakelsen av Trumps eiendom Mar-a-Lago skulle gjennomføres. Justisdepartementet viser i et rettsdokument til at ransakingsordren og en liste som viser hva som ble beslaglagt i Trumps bolig i forrige uke, allerede er offentliggjort.

NRK - 29 jul 22 kl. 17:49

Norges F-35-fly fortsatt på vingene selv om USAs luftforsvar setter sine på bakken

USAs luftforsvar setter sine F-35-fly på bakken. Norges luftforsvar følger situasjonen fortløpende, men lar F-35-flyene fly som normalt. Det er mulige problemer med utskytingssetene som gjør at USAs luftforsvar setter sine fly på bakken, bekrefter USAs luftforsvarskommando til NTB.

NRK - 26 apr 22 kl. 21:19

USAs justisminister: Beslaglagte russiske midler bør gå til Ukraina

USAs justisminister støtter forslag om å sende beslaglagte midler fra russiske oligarker til Ukraina. – Det første vi må gjøre er å fryse aktiva. Men vi vil støtte lovforslag som åpner for å sende en del av midlene direkte til Ukraina, sa justisminister Merrick Garland i en budsjetthøring i Senatet.

Klartale - 10 jun 22 kl. 11:15

Stormingen av kongressen var et forsøk på å kuppe makten

6. januar 2021 stormet folk USAs Kongress. Mange av dem gjorde det for å vise sin støtte til Donald Trump.

NRK - 16 apr 22 kl. 02:39

Biden offentliggjør inntekt og skatt for 2021

USAs president Joe Biden, som i motsetning til sin forgjenger har lovet full åpenhet om sin private økonomi, hadde en inntekt på 600.000 dollar i fjor. Joe Biden og kona Jill Biden rapporterte inntekten, som tilsvarer nærmere 5,3 millioner kroner, til skattemyndighetene for 2021, opplyser Det hvite hus.

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 18:41

USAs justisminister i Ukraina – vil hjelpe til med å straffeforfølge krigsforbrytere

Da USAs justisminister Merrick Garland besøkte Ukraina, lovet han å hjelpe Kyiv med å straffeforfølge krigsforbrytelser….

NRK - 21 jun 22 kl. 19:14

USAs justisminister i Ukraina

USAs justisminister Merrick Garland besøkte tirsdag Ukraina, melder AFP. Han lovet å hjelpe landet med å straffeforfølge krigsforbrytelser begått under Russlands invasjon. Garland kunngjorde opprettelsen av et eget team som skal stille krigsforbrytere til ansvar..

VG - 11 aug 22 kl. 21:04

USAs justisminister uttaler seg om ransakingen av Trumps hjem

USAs justisminister, Merrick Garland, sier han personlig godkjente ransakingen av Donald Trumps hus..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Ukraina: Rykker inn i Lyman

Etter harde kamper rundt byen Lyman i Donetsk, sier ukrainske militærkilder at de lørdag rykker inn i byen..

VG - 7 timer siden

Ap-topp: NHO-sjefen har mistet kalkulatoren

Aps parlamentariske leder, Rigmor Aasrud, forsvarer regjeringens 33-milliarders skatteskjerpelse: Hun mener NHO-sjefen har mistet kalkulatoren og at rike lakseoppdrettere har råd til å betale mer skatt..

VG - 14 timer siden

Amnesty: 52 demonstranter er drept i Iran

Til sammen 52 mennesker har måtte bøte med livet i sammenstøt med sikkerhetsstyrker under demonstrasjoner mot regjeringen i Iran, ifølge Amnesty..

VG - 20 timer siden

Ble drept under prøveeksamen: – Slike angrep vil ikke hindre oss

KABUL (VG) Klasserommet var stappfullt av unge kvinnelige studenter da en selvmordsbomber gikk inn døren. Hendelsen fredag sprer sjokk, sorg og sinne i Afghanistan..

VG - 23 timer siden

VG ved fronten i Ukraina: Dette er soldatene Putin frykter

MYKOLAJIV (VG) Ved fronten utenfor byen Mykolajiv angriper ukrainske styrker med alt de har av våpen. Soldatene her frykter ikke Russlands annektering. – Vi vil kjempe til slutten, sier soldaten Bohdan (25) til VG..

VG - Igår: 17:20

Støre om Russland-annekteringen: Uten legitimitet

Fredag ettermiddag holder statsminister Jonas Gahr Støre en pressekonferanse om lekkasjene på gassrørledningene i Østersjøen og krigen i Ukraina..

VG - Igår: 14:32

Putins Kreml-seremoni i gang

I Kremlpalasset erklærer president Vladimir Putinat fire russiskokkuperte regioner i Ukraina er blitt en del av Russland. – Dette er viljen til millioner av mennesker, sier han i talen..

VG - Igår: 08:22

Russlands mobilisering: – For å være ærlig, så vil alle dø der

Russiske menn på vei til krigen blir bedt om å ta med tamponger mot kulehull. En tidligere russisk Ukraina-soldat mener at de nye og utrente soldatene blir ført rett i døden..

VG - Igår: 04:23

Orkanen «Ian»: – Som en vill elv på begge sider av huset

FORT MYERS (VG) Ødeleggelsene er katastrofale langs de hardest rammede områdene på Florida-kysten. Nå er «Ian» på vei nordover i USA..

VG - Igår: 04:11

Skal etterforske Nord Stream-lekkasjene: – En utfordring

Det mangler ikke på anklager og spekulasjoner på hvem som står bak lekkasjene på Nord Stream-rørene. Nå krever også Russland å være med i etterforskningen. Men hva kan man egentlig finne ut av?.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com