VG > Økonomi

Monday, 25 October, 13:24

VG - 18 sep 21 kl. 04:10

USAs hovedstad i beredskap: – Tar ingen sjanser

WASHINGTON D.C. (VG) Nasjonalgarden står klare til å gripe inn og politiet i hovedstaden får låne politistyrker fra delstatene Virginia og Maryland før lørdagens demonstrasjon..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Virginia, Maryland, USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAs, hovedstadi , beredskap, Taringen , sjanser
NRK - 11 jun 21 kl. 14:18

Helse Vest ut av beredskap

Helse vest følger Helse sør-øst og går ut av beredskap for første gang siden mars 2020. Det regionale helseforetaket har vært i beredskap siden 12. mars i fjor.

NRK - 04 jun 21 kl. 15:43

Skogbrannhelikopter i beredskap

DSB har gjort vurdering og setter ekstraordinær beredskap med skogbrannhelikopter for perioden 04.06 til og med 07.06.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

NRK - 18 sep 21 kl. 02:43

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 19 okt 21 kl. 01:40

USAs Afghanistan-utsending trekkes

Zalmay Khalilzad, USAs Afghanistan-utsending, trekker seg, opplyser utenriksminister Antony Blinken. Khalilzad ledet USAs diplomatiske arbeid i Afghanistan fram til Taliban tok over makten i august. Khalilzad ble utnevnt av Donald Trump i 2018 og ble en nøkkelfigur i fredsforhandlingene med Taliban.

NRK - 11 jun 21 kl. 08:17

Helse Sør-Øst går ut av beredskap

Helse Sør-Øst har besluttet å gå ut av beredskap fra 11. juni. – Det er nedgang i smittetallene og færre innlagte med covid-19.

VG - 11 jun 21 kl. 21:44

Flere sykehus går ut av pandemi-beredskap

Flere sykehus går nå ut av beredskap i tilknytning til pandemien. Sykehusene får stadig færre koronasmittede pasienter og er i ferd med å få normal drift..

NRK - 15 jun 21 kl. 09:48

Avslutter beredskap etter 15 mnd.

Haukeland og Haraldsplass avslutter koronaberedskapen ved sykehusene, som de har hatt siden 12. mars 2020. Det betyr at sykehusene går over til mer eller mindre normal drift.

NRK - 25 jun 21 kl. 12:03

Beredskap får nær en halv milliard

Redningsselskapet, Røde Kors og Norsk Folkehjelp får til sammen 489 millioner til nasjonal beredskap fra Norsk Tippings overskudd fra 2020. Det er en økning på 58 millioner kroner fra året før, skriver regjeringen i en pressemelding..

NRK - 15 jul 21 kl. 09:47

Midlertidig bevæpning av politiet

Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Brann-profilene hadde takket ja til kvalikplassen: – Må jobbe skoene av oss for å holde to lag bak

De har fem poeng opp til trygg plass og 21 poeng igjen å spille om. Men flere i Brann ville sagt ja til et tilbud om kvalikplassen allerede nå..

VG - 30 minutter siden

Lager «Kompani Lauritzen» med ny vri

Til våren blir det ikke bare kjendiser som skal underkaste seg et militært regime preget av orden og disiplin i «Kompani Lauritzen»..

VG - 3 timer siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom - Berg mister «seriefinalen» mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld. Kaptein Patrick Berg er definitivt (23) ute..

VG - 1 time siden

«Stjernekamp» slår knockout på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

VG - 1 time siden

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

VG - 1 time siden

Tyskland: Lot slavejente dø av tørst, dømt til ti års fengsel

Den tyske IS-kvinnen Jennifer W. er dømt til ti års fengsel, etter å ha latt en fem år gammel jente som ble holdt som slave, dø av tørst i Mosul i Irak..

VG - 2 timer siden

Nådeløs spillerbørs: «Vandrende katastrofe»

Spillerbørsene er heller ikke nådig mot Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap etter 0–5 for Liverpool på hjemmebanen Old Trafford – i lykkeligere stunder gjerne omtalt som «Drømmenes teater»..

VG - 3 timer siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom før skjebnekampen mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld..

VG - 4 timer siden

Sudan rammet av militærkupp

De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, deriblant statsminister Abdalla Hamdok, skal være tatt til fange i et militærkupp. Folk oppfordres til protester..

VG - 6 timer siden

Det tyrkiske problemet

Det er alvorlig at Erdogan truer med å kaste ut Norges ambassadør fra Tyrkia..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt