NRK - 09 jan 24 kl. 20:30

USAs forsvarsminister hadde prostatakreft og urinvegsinfeksjon

22. desember fekk Usas forsvarsminister Lloyd Austin behandling for prostatakreft, opplyser sjukehuset. Forsvarsministeren blei henta med ambulanse første nyttårsdag og lagt inn på intensivavdeling. Dette skal vere etter urinvegsinfeksjon frå inngrepet 22. desember.
Les mer på NRK


Les mer om:
Usas, Lloyd Austin, Austin, USA, USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAs, forsvarsminister, hadde, prostatakreftog , urinvegsinfeksjon
Klartale - 29 nov 23 kl. 06:00

Vil at menn skal gå til legen

Alle bør gå til legen hvis de har plager som ikke har gått over etter tre uker. Uansett om du er mann eller dame. Det sier Ole Alexander Opdalshei.

NRK - 10 jan 24 kl. 21:27

USAs forsvarsminister er framleis innlagt på sjukehus

Lloyd Austin, USAs forsvarsminister, er framleis innlagt på Walter Reed militærsjukehus. Helsa skal vere god, opplyser sjukehuset. 22.

VG - 09 jan 24 kl. 20:40

USAs forsvarsminister behandlet for prostatakreft

Forsvarsminister Lloyd Austin ble første nyttårsdag innlagt med urinveisinfeksjon etter en mindre kreftoperasjon, opplyser Walter Reed-sykehuset..

VG - 15 jan 24 kl. 17:17

Pentagon: USAs forsvarsminister er utskrevet fra sykehuset

Forsvarsminister Lloyd Austin ble innlagt som følge av en prostatakreft tidligere i år..

Klartale - 30 nov 23 kl. 11:00

Flere overlever de vanligste typene kreft: – Dette er gode nyheter

Kreft er en vanlig sykdom. Den berører mange. Og kommer til å berøre enda flere i fremtiden, ifølge KreftforeningenI Norge er det over 316 000 personer som har kreft eller som har hatt kreft.

NRK - 11 jan 24 kl. 18:36

Pentagon skal granske sykehusinnleggelse

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin. Gjennomgangen vil igangsettes i løpet av denne måneden, opplyste generalinspektørens kontor torsdag. Austin (70) ble innlagt på sykehus 1.

NRK - 11 nov 23 kl. 18:34

Kroatias forsvarsminister sparket etter dødsulykke

Kroatias statsminister har sparket forsvarsminister Mario Banozic etter at han lørdag var involvert i en bilkollisjon der to personer mistet livet. Bilen Banozic var passasjer i, kolliderte med en annen bil utenfor landsbyen Vinkovci, 276 kilometer øst for hovedstaden Zagreb. Forsvarsministerens sjåfør og sjåføren i den andre bilen omkom i kollisjonen, opplyser forsvarsdepartementet i landet.

NRK - 28 okt 23 kl. 04:15

USAs forsvarsminister understreket viktigheten av å beskytte sivile

I en samtale med Israels forsvarsminister, Yoav Gallant, skal USAs forsvarsminister, Lloyd Austin, ha understreket viktigheten av å beskytte sivile i Gaza. Han skal også ha understreket nødvendigheten av rask levering av humanitær hjelp til Gaza, ifølge Pentagon.

NRK - 07 feb 24 kl. 04:29

Austin forklarer seg for Kongressen 29. februar

I slutten av denne måneden skal USAs forsvarsminister Lloyd Austin møte i Kongressen og forklare seg om sykehusinnleggelsen og hemmeligholdet rundt denne. Justine Tripathi, talsperson for forsvarskomiteen i Representantenes hus, bekrefter at Austin 29. februar skal forklare seg for komiteen om hvorfor han ikke varslet om innleggelsen.

NRK - 13 okt 23 kl. 13:30

Israels forsvarsminister: – En krig mot vår eksistens

Israels forsvarsminister Yoav Gallant og USAs forsvarsminister Lloyd Austin holdt fredag en pressekonferanse i Israel. – Dette er en krig mot vår eksistens. En krig mot Israel som et velstående, demokratisk jødisk hjemland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 45 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com