NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:42

NRK - 05 nov 21 kl. 06:03

USA utlover dusør

USA utlover 10 millioner dollar i dusør for informasjon som kan lede til hackergruppen Darkside, som de mener sto bak Colonial Pipeline-angrepet. Summen tilsvarer om lag 85 millioner kroner. USA mener den Russland-baserte gruppa sto bak dataangrepet som førte til at rørledningsnettet til selskapet Colonial Pipeline ble stengt i flere dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Darkside, Colonial Pipeline, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, utlover, dusør
NRK - 06 nov 21 kl. 06:47

USA utlover dusør på narkobande

USA utlover en dusør på 5 millioner dollar for informasjon som fører til pågripelse av fire mexicanske narkobaroner. Den fengslede kjente narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzmans bror Aureliano Guzman-Loera er blant de fire som USA leter etter. Guzman-Loera og tre brødre er tiltalt i USA for smugling av marihuana, kokain, metamfetamin og fentanyl.

E24 - 05 nov 21 kl. 05:56

USA utlover dusør for angivelige Colonial Pipeline-hackere

USA utlover 10 millioner dollar i dusør for informasjon som kan lede til hackergruppen Darkside, som de mener sto bak Colonial Pipeline-angrepet..

NRK - 05 nov 21 kl. 06:03

USA utlover milliondusør

USA utlover 10 millioner dollar i dusør for informasjon som kan lede til hackergruppen Darkside, som de mener sto bak Colonial Pipeline-angrepet. Summen tilsvarer om lag 85 millioner kroner. USA mener den Russland-baserte gruppa sto bak dataangrepet som førte til at rørledningsnettet til selskapet Colonial Pipeline ble stengt i flere dager.

E24 - 23 okt 21 kl. 21:01

Utlover én million dollar i dusør for Tether-informasjon

Hindenburg Research utlyser dusøren for å sette søkelys på verdiene som sikrer prisen på kryptovalutaen Tether. – Patetisk ønske om oppmerksomhet, svarer Tether-selskapet..

VG - 26 jul 21 kl. 15:16

Forfatter Carl Johansen har mistet minnepenn med manus – utlover 10.000 kroner i dusør

Forfatter og MDG-politiker Carl Johansen punger ut for å bli gjenforent med manuset sitt: – Som forfatter er man jo veldig beskyttende overfor sine egne verk, sier han..

E24 - 08 nov 21 kl. 20:50

Utlover 127 millioner kroner i dusør for hacker-info

Biden-administrasjonen tar nye midler i bruk i jakten på bakmennene i hackergruppen Revil. Samtidig har Europol gjort flere pågripelser i internasjonal storaksjon..

Klartale - 27 aug 21 kl. 08:47

Lover dusør etter presidentdrap

Haitis president, Jovenel Moïse, ble drept i juli. Nå lover myndighetene dusør til de som kan finne gjerningsmennene..

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 19:35

Klanen hans angrep hotell og drepte en norsk journalist. Nå har de fått ansvaret for sikkerheten i samme by.

USA har utlovet en dusør på fem millioner dollar for Khalil Haqqani. Nettverket hans vokter byen amerikanerne prøver….

NRK - 08 sep 21 kl. 13:14

EU kritiserer Talibans regjering

Den midlertidige regjeringen til Taliban i Afghanistan er verken inkluderende eller representativ, sier EU onsdag. EU sier den nye regjeringen ikke respekterer løftene Taliban ga om å inkludere forskjellige etniske og religiøse grupper. De 27 landene i EU har satt fem betingelser Taliban må oppfylle for at de skal inngå noen samtaler med dem.

NRK - 30 aug 21 kl. 03:23

USA undersøker om sivile ble drept

Kilder opplyser til CNN at så mange som ni sivile ble drept da USA utførte et droneangrep mot en bil med eksplosiver i Kabul. USA mener et angrep ble avverget. USA har bekreftet at de utførte et droneangrep og sier det avverget en umiddelbar trussel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt