NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:55

NRK - 29 april 21 kl. 05:58

USA sender hjelp til India

USA sender medisinsk utstyr til en verdi av nærmere 830 millioner kroner til India for å hjelpe det kriserammede landet med å bekjempe koronapandemien. Den første forsendelsen med utstyr ankommer Indias hovedstad New Delhi torsdag, opplyser Det hvite hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, India, Indias, New Delhi, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, sender, hjelp, til, India
NRK - 23 april 21 kl. 02:46

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 19 mai 21 kl. 23:01

Ny IS-kvinne ber UD om hjelp

Enda en norsk IS-kvinne i Syria ber norske myndigheter om hjelp til å komme til Norge. Kvinnen har bedt om hjelp via en tredjepart, bekrefter UD. De vil ikke si hvem av de fire gjenværende norske IS-kvinnene i Syria, som nå har bedt utenrikstjenesten om hjelp.

NRK - 22 juni 21 kl. 05:06

Ber om penger til migrantstrøm

Panama har bedt USA om økonomisk hjelp for å håndtere det store antallet migranter som tar seg inn i landet fra Colombia, og vil også be Europa om hjelp. USA vurderer Panamas anmodning, opplyser utenriksminister Erika Mouynes. Hun sier at hun også skal be europeiske land om hjelp når hun innleder et kommende Europa-besøk..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:30

USA sender styrker til Afghanistan

USA sender ekstra styrker til Afghanistan for å bistå amerikanske og allierte styrker under tilbaketrekkingen som startet 1. mai. Forsvarssjef Mark Milley sier seks B-52 bombefly og tolv F-18 jagerfly skal beskytte styrkene som trekkes ut..

NRK - 18 mars 21 kl. 17:37

USA sender vaksine til nabolandene

USA planlegger å sende rundt 4 millioner doser med AstraZeneca-vaksine til Canada og Mexico, ifølge Reuters. Koronavaksinen er ikke godkjent i USA, og avtalen skal innebære at USA får doser tilbake på et senere tidspunkt. Mexico skal få 2,5 millioner doser, mens Canda skal få 1,5 millioner..

NRK - 05 feb. 21 kl. 18:19

Biden sender soldater

Pentagon sender ut rundt 1.000 soldater for å hjelpe til med vaksineringen av USAs befolkning, melder AP. President Joe Biden vil opprette rundt 100 massevaksineringssentre i USA innen en måned.

NRK - 28 mai 21 kl. 23:20

Svenske sykehus ber om hjelp

Den svenske sosialministeren har hatt samtaler med sin norske og danske kollega om mulighetene for å få hjelp fra helsepersonell fra nabolandene, melder SVT. Flere svenske sykehus er i en så presset situasjon at de ønsker hjelp. Jeg opplevde å bli møtt med forståelse, sier sosialminister Lena Hallengren..

NRK - 08 juli 21 kl. 09:16

USA lover Assange lettelser

USA lover å ikke holde Julian Assange innesperret under strenge sikkerhetsregler om han blir utlevert fra Storbritannia. USA lover også at Wikileaks-gründeren skal få sone en eventuell fengselsstraff i hjemlandet Australia om han blir dømt i USA, skriver New York Times. Løftene til Storbritannia er blitt kjent etter at det onsdag ble klart at britisk høyesterett skal behandle om Assange kan utleveres til USA.

NRK - 19 april 21 kl. 12:59

Sender vaksineturister til Russland

Et norsk reiseselskap sender hovedsaklig tyske vaksineturister til Russland hvor de får koronavaksinen til Sputnik. – Fram til slutten av mai har vi mer enn 600 passasjerer som er booket for å fly til Moskva, sier medeier Albert Sigl i World Visitor til VG..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:46

Alta sender båt til Storekorsnes

Alta kommune sender et fartøy til Storekorsnes der 200 personer, hovedsakelig hyttebeboere, er isolert etter et ras lørdag kveld. Det er kun plass til 97 om bord, og kommunen ber folk som ikke må innover nå, stille seg bakerst i køen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sterkt Equinor-resultat

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner..

NRK - 45 minutter siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt