E24 > Økonomi

Tirsdag, 27 Juli, 07:39

E24 - 01 nov. 19 kl. 20:02

USA og Kina skal være enige om prinsippene i handelsavtale

USA og Kina har kommet fram til enighet om prinsippene i en ny handelsavtale, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Kina, Xinhua

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAog , Kina, skal, være, enigeom , prinsippenei , handelsavtale
P4 - 24 juli 20 kl. 07:05

Spenningen mellom USA og Kina har økt

Spenningen mellom USA og Kina fortsetter å øke på grunn av koronapandemien og sikkerhetsloven som ble innført i Hong Kong. I natt sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at militæret i Kina er blitt sterkere og mer truende. Kina beordrer nå USA om å stenge det amerikanske konsulatet i provinsen Sichuan.

P4 - 21 juli 20 kl. 18:40

USA anklager Kina for vaksinehacking

USA anklager Kina for å ha forsøkt å stjele vital informasjon om en koronavaksine. Ifølge justisdepartementet i USA skal dette ha blitt gjort gjennom hacking, skriver nyhetsbyrået AP. Justisdepartementet sier ikke noe om hvorvidt hackerne fikk tak i det de ønsket.

NRK - 21 mai 20 kl. 18:03

Varsler mottiltak mot USA

Kina vil slå tilbake hvis USA vedtar lover som åpner for sanksjoner mot Kina knyttet til koronapandemien. Det er anspent mellom USA og Kina etter at president Donald Trump hevdet at Kina med vilje har latt viruset spre seg til resten av verden..

P4 - 21 mai 20 kl. 18:35

Kina varsler mottiltak mot USA

Kina lover å slå hardt tilbake mot USA dersom de vedtar lover som åpner for sanksjoner knyttet til koronapandemien. En talsmann for den kinesiske Folkekongressen sier at det verken er ansvarlig eller moralsk å dekke over ens egne problemer ved å skylde på andres. Spenningene mellom USA og Kina har økt etter at president Donald Trump og flere andre republikanere har hevdet at Kina har skyld i at viruset har spredd seg til resten av verden..

P4 - 26 okt. 19 kl. 15:30

USA og Kina nær delavtale i handelskrigen

USA og Kina skal være nær en delavtale for å få en slutt på handelskrigen mellom stormaktene. Etter samtaler i dag meldes det om at landene nærmer seg en enighet om første fase av en handelsavtale. Den første fasen skal innebære at Kina kjøper landbruksprodukter av USA, og at USA utsetter å innføre planlagte tollsatser på kinesiske varer..

VG - 15 mai 20 kl. 15:39

Kina-eksperter til VG: Kina og USA mot full finanskrig

President Donald Trump vil stoppe amerikanske investeringer i Kina. Kineserne slår tilbake og advarer mot krig i finansmarkedet. – Kina gir aldri etter for press utenfra, sier norsk Kina-ekspert..

P4 - 12 jan. 20 kl. 09:53

- Taiwan er en del av Kina

Verden bør forholde seg til at Taiwan er en del av Kina. Det er beskjeden fra kinesiske myndigheter etter valget i Taiwan i går. Der ble president Tsai Ing-wen gjenvalgt.

NRK - 06 aug. 20 kl. 05:28

Kina sier USA mobber Kina-apper

KInas utenriksminister Wang Yi avviser påstander fra USA om at populære kinesiske apper som TikTok er en sikkerhetstrussel, slik USA hevder. KIna mener USA ikke har rett til å forby appene, og kaller det «mobbing»..

NRK - 06 aug. 20 kl. 05:28

Kina: – USA mobber Kina-apper

Kinas utenriksminister Wang Yi avviser påstander fra USA om at populære kinesiske apper som TikTok er en sikkerhetstrussel, slik USA hevder. Kina mener USA ikke har rett til å forby appene, og kaller det «mobbing»..

P4 - 16 april 20 kl. 05:25

Hevder Kina har utført atomprøvesprengninger

USA mener Kina har utført atomprøvesprengninger. I en ny rapport peker USAs utenriksdepartement på økende aktivitet ved atomanlegget Lop Nur og hevder at Kina bryter det internasjonale forbudet mot atomtesting. Dette kan sette forholdet mellom Kina og USA ytterligere på prøve.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Oppgang på Asia-børsene – nytt fall i Hongkong

Fortsatt press på teknologiaksjer bidrar til Hongkong-børsen faller til det laveste nivået siden november i fjor, mens det ser lysere ut i resten av de asiatiske finansmarkedene..

E24 - 1 time siden

Oppgang på Asia-børsene – nytt teknologifall i Hongkong

Fortsatt press på teknologiaksjer bidrar til Hongkong-børsen faller til det laveste nivået siden november i fjor..

E24 - 1 time siden

Tre eksperter: Dette kan bli vinneraksjene under gjenåpningen

En rekke aksjer kan ende opp som både vinnere og tapere når Norge fortsetter gjenåpningen. Her er ekspertenes beste tips..

E24 - 9 timer siden

Tesla knuste forventningene: Omsetning på 12 milliarder dollar i andre kvartal

Tesla klarte en økning i omsetning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..

E24 - 9 timer siden

Tesla med 12 milliarder dollar i omsetning

Omsetningen så en økning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..

E24 - 9 timer siden

Tesla smed 12 milliarder dollar i omsetning

Tesla slapp kvartalsrapport mandag kveld og kunne vise til 12 milliarder dollar i omsetning. Det er en økning på 98 prosent siden samme periode året før..

E24 - 16 timer siden

Dagen endte svakt opp i udramatisk dag på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street endte med en jevnt over flat utvikling. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert..

E24 - 16 timer siden

Udramatisk på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..

E24 - 12 timer siden

Mange synes kryptovaluta er for vanskelig: – Fortsatt i en tidlig fase

En ny undersøkelse tyder på at mange nordmenn opplever kryptovaluta som vanskelig å forstå. I fremtiden kan det være duket for indeksfond basert på kryptovaluta, noe som vil gjøre det langt enklere å handle, mener eksperter..

E24 - 16 timer siden

Svakt oppgang på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred, men svak oppgang. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt