E24 > Økonomi

Tirsdag, 18 Mai, 22:40

E24 - 18 april 21 kl. 07:46

USA og Kina forplikter seg til klimasamarbeid

USA og Kina forplikter seg til å inngå klimasamarbeid, uttaler partene i en felles uttalelse..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAog , Kina, forplikter, seg, til, klimasamarbeid
NRK - 18 april 21 kl. 02:13

USA og Kina med klimaenighet

Kina og USA forplikter seg til å samarbeide om å løse klimautfordringene, sier landene i en felles uttalelse lørdag, etter at USAs klimautsending John Kerry besøkte Shanghai. Der møtte Kerry Kinas spesialutsending for klima, Xie Zhenhua..

NRK - 21 jan. 21 kl. 09:58

Kina håper på bedre USA-forhold

Kina håper på et bedre forhold til USA presidentskiftet. – Med samarbeid fra begge sider vil de gode englene i forholdet mellom Kina og USA overvinne de onde kreftene, sa talskvinnen Hua Chunying i Kinas utenriksdepartementet torsdag..

NRK - 21 mars 21 kl. 05:34

Kina roser møte med USA

Høynivåmøtet mellom USA og Kina i Anchorage i Alaska var konstruktivt og ærlig, heter det i en kommentar fra det statlige kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Etter det to dager lange møtet kunngjorde Kina lørdag at de to landene skal samarbeide om klima og enkelte andre saker..

NRK - 04 mai 21 kl. 18:39

Stanser arbeid med Kina-avtale

EU-kommisjonen har inntil videre stanset arbeidet med å fullføre en omfattende investeringsavtale med Kina. Det opplyser kommisjonens visepresident Valdis Dombrovskis til nyhetsbyrået AFP. Bakgrunnen for pausen skal være det forverrede politiske forholdet mellom Kina og EU.

NRK - 11 mai 21 kl. 04:57

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 30 mars 21 kl. 15:27

Gir 1,7 milliarder euro i bistand

Tyskland forplikter seg tirsdag til å gi 1,7 milliarder euro i bistand til krigsherjede Syria. Det tyske bidraget tilsvarer drøyt 17 milliarder kroner. I forkant av tirsdagens giverkonferanse har FN bedt om knappe 8,5 milliarder euro til humanitær bistand i Syria og til folk som er drevet på flukt i regionen..

NRK - 12 mai 21 kl. 12:16

Ekspertpanel: Bør gi bort vaksiner

WHOs ekspertpanel IPPR la onsdag frem sin hovedrapport om den globale responsen på koronapandemien. I rapporten ber panelet om at alle land som har tilstrekkelig med vaksiner forplikter seg til å gi minst en milliard vaksinedoser til lavinntektsland innen september i år. Land som produserer vaksiner bør gå med på en frivillig frigjøring av patent, innen tre måneder..

VG - 11 mai 21 kl. 23:47

Les dagens VG her!

10 000 nordmenn har valgt å spe på pensjonen med et såkalt seniorlån, og antallet er økende. Hvilke muligheter ligger i et slikt lån? Og hva forplikter du deg til?

VG - 30 mars 21 kl. 11:38

Norge følger EU – innfører sanksjoner mot Kina

Norge slutter seg til EUs sanksjoner mot personer og selskaper i Kina som anklages for menneskerettsbrudd. Kina har allerede innført motreaksjoner mot EU..

E24 - 30 mars 21 kl. 11:34

Norge følger EU – innfører sanksjoner mot Kina

Norge slutter seg til EUs sanksjoner mot personer og selskaper i Kina som anklages for menneskerettsbrudd. Kina har allerede innført motreaksjoner mot EU..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Wall Street vendte nedover i sluttspurten

Stemningen surnet på Wall Street tirsdag kveld, etter en turbulent uke preget av inflasjonsfrykt..

E24 - 1 time siden

Tidligere finansminister ut mot Feds lave renter: – Skaper en farlig selvtilfredshet

Larry Summers anklager USAs sentralbank for å undervurdere konsekvensene av lave renter, og mener den kan bli tvunget til en overraskende renteøkning, skriver Financial Times..

E24 - 1 time siden

Vedtok kompensasjon for tapt varelager i vinter – bedriftene får fortsatt ikke søke

Muligheten for å søke statlige krisehjelp er utsatt. – Det er helt kritisk, sier barsjef..

E24 - 7 timer siden

Wall Street svinger nedover

Teknologitunge Nasdaq snur nedover mot slutten av dagen på Wall Street, mens Tesla-oppgangen demper seg..

E24 - 2 timer siden

Analytiker før Mowi-tall: – Utsiktene er vårt fokus

Oslo Børs’ største oppdretter skal i resultatilden onsdag morgen. Her vil fokuset være rettet mot fremtidig slaktevolum, utbytte og markedsutsikter, ifølge analytikere TDN Direkt har snakket med..

E24 - 2 timer siden

«The Big Short»-stjernen Michael Burry laster opp i Golden Ocean

Investoren ga 3,55 millioner dollar – nær 30 millioner norske kroner – for aksjer i det John Fredriksen-dominerte tørrlastrederiet..

E24 - 3 timer siden

Yellen frir til selskapsledere: Lover bedre lønnsomhet med Bidens gigantplan

Joe Bidens gigantiske infrastrukturplan krever økte skatter for USAs selskaper. Nå lover finansministeren bedre lønnsomhet til en skeptisk lobbygruppe, mens planen skal gjennom Kongressen..

E24 - 3 timer siden

Trosser klokkeklar Seadrill-advarsel: «Ekstremt spekulativt»

To ganger på én måned har Seadrill-aksjen blitt sendt opp på Oslo Børs etter sikring av kontrakter. Riggselskapets ledelse advarer sterkt mot aksjekjøpene..

E24 - 7 timer siden

Tesla stiger på blandet Wall Street

Etter gårsdagens fall stiger Nasdaq fra start tirsdag. Samtidig stiger Tesla markant, til tross for at det i går ble kjent at stjerneinvestor Michael Burry satser tungt mot selskapet..

E24 - 7 timer siden

Blandet på Wall Street

Etter gårsdagens fall stiger teknologitunge Nasdaq fra start tirsdag. Samtidig faller Tesla videre etter at det i går ble kjent at stjerneinvestor Michael Burry satser tungt mot selskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt