E24 > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 16:27

E24 - 17 mai 21 kl. 18:17

USA og EU enige om å oppheve deler av omstridte toll-lover

USA og EU er enige om midlertidig å oppheve deler av toll-lovene som har skapt en handelsmur i Atlanterhavet. Det jobbes videre mot en permanent løsning..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, EU, Atlanterhavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAog EU , enigeom å , oppheve, delerav , omstridte toll-lover
NRK - 16 mars 21 kl. 21:53

Vil oppheve innreiseforbud

Folkhälsomyndigheten i Sverige anbefaler den svenske regjeringen å oppheve innreiseforbud fra Norge og Danmark. Det bekrefter de overfor Danmarks Radio tirsdag kveld, det melder VG..

NRK - 15 april 21 kl. 10:57

Vil oppheve høydehus-forbudet

Idrettstyret støtter Norges Friidrettsforbunds forslag om å oppheve høydehusforbudet. Saken blir tatt opp på Idrettstinget i mai. Flere trenere og utøvere har tatt til orde for at det i pandemi-perioden, burde gis mulighet til høydetrening i Norge..

NRK - 18 juni 21 kl. 12:36

Vil oppheve UDs reiseråd

FHI og Helsedirektoratet vil oppheve UDs reiseråd for EØS, Schengen og Storbritannia, skriver NTB fredag. Dette er det regjeringen som bestemmer..

NRK - 05 mai 21 kl. 21:17

USA åpner for fri vaksinepatent

USA vil støtte et forslag fra Verdens Handelsorganisasjon, WTO, om å oppheve opphavsretten til koronavaksiner i en periode. Forhandlinger med de som eier patentene vil ta tid, sier en talsperson til Reuters. Flere land vil produsere vaksiner selv..

NRK - 08 mai 21 kl. 11:07

EU kan diskutere vaksinepatenter

EU er klare til å diskutere å oppheve patenter på koronavaksine, dersom USA foreslår det, sier EU-president Charles Michel. Dersom patentet fjernes, kan flere land produsere vaksiner selv. USA har snudd og går inn for det, men Tyskland er skeptisk..

NRK - 22 feb. 21 kl. 21:39

Opposisjonen enige om fergepriser

Ap, Frp, Sp og SV har blitt enige om lavere fergepriser. Partiene har i dag sittet i møter i et forsøk på å bli enige om et felles forslag om fergepriser. Stortinget skal stemme over forslaget tirsdag denne uken..

NRK - 08 juni 21 kl. 00:32

Enige om å styrke Nato

USAs president Joe Biden og Natos generalsekretær Jens Stoltenberg er enige om viktigheten av å styrke Natos posisjon. – Vi er enige om at Natos posisjon må styrkes i en mer rivaliserende verden. Vi møter sikkerhetsutfordringer som ingen alliert kan håndtere alene.

NRK - 15 juni 21 kl. 03:19

Briter og australiere enige

Storbritannia og Australia er enige om rammene for en frihandelsavtale, erfarer flere medier. En kunngjøring kan komme allerede tirsdag. Storbritannias statsminister Boris Johnson og Australias statsminister Scott Morrison ble enige om avtalen mens de spiste middag i Downing Street mandag, skriver BBC.

NRK - 15 juni 21 kl. 03:19

Johnson og Morrison enige om handel

Storbritannia og Australia er enige om rammene for en frihandelsavtale, erfarer Sky News. En kunngjøring kan komme allerede tirsdag. Storbritannias statsminister Boris Johnson og Australias statsminister Scott Morrison ble enige om avtalen mens de spiste middag i Downing Street mandag, skriver BBC.

VG - 08 mai 21 kl. 23:49

Rakettdeler på vei mot jorden

Deler av en kinesisk romrakett er ventet å falle på jorda innen kort tid. Selv det er ventet at deler av den vil brenne opp, kan metallbiter opp mot 7200 kilo treffe bakken. Ifølge Kina vil deler av raketten trolig ende opp i Middelhavet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Wall Street stiger svakt fra start – Nasdaq klatrer opp til ny rekord

Legemiddelselskapet GSK skiller ut deler av virksomheten og gjør et byks på børs..

E24 - 2 timer siden

Bank under offentlig administrasjon for første gang siden finanskrisen

Nyoppstartede Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon, melder Finansdepartementet..

E24 - 1 time siden

Næringsministeren kjente ikke til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har stilt opp med milliarder i lån og krisehjelp til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler tilbake lånene de har fått..

E24 - 1 time siden

Den norske modellen står seg også i fremtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv..

E24 - 1 time siden

Regjeringsutvalg foreslår å begrense midlertidige ansettelser

I dag mottok arbeidsministeren en utredning om fremtidens arbeidsliv. Utvalget ber om at regjeringens utvidelse av midlertidige ansettelser fra 2015 fjernes «for å unngå todeling i arbeidslivet»..

E24 - 1 time siden

Den norske modellen står seg også i framtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv. Utviklingen har vist at kollektive reguleringer og høy grad av involvering ikke er gammeldags, men tvert om et avgjørende fortrinn i en konkurranseutsatt og internasjonalisert økonomi..

E24 - 2 timer siden

EU-passet: Fra torsdag slipper langt flere inn i Norge uten karantene

Fra og med torsdag slipper blant andre fullvaksinerte tyskere, kroatere og belgere karantenefritt inn i Norge. Svenskene må vente noe lenger..

E24 - 2 timer siden

Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon

Den relativt nye banken har en innskuddsmasse på rundt 270 millioner kroner..

E24 - 3 timer siden

Kjendisinvestorer kjapt ute av lakseliste

Etter kraftig kursoppgang er flere av kjendisinvestorene som ble med oppdrettskonsernet Måsøvål på børs, nå ute av listen over de største aksjonærene i selskapet..

E24 - 3 timer siden

I årevis har ett mål stått øverst. Nå legger han det vekk en stund.

Norges Bank tar såpass hardt i når renten skal heves at prisveksten blir for lav. Dermed må bankens mål nummer 1 vike for andre hensyn i noen år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt