Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 18:18

Klartale - 25 apr 22 kl. 11:06

USA lover mer militærhjelp til Ukraina

USAs utenriks-minister Antony Blinken har besøkt Ukraina. Sammen med forsvars-minister Lloyd Austin. De besøkte Ukraina for første gang under krigen. Ministerne møtte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. De møttes i Ukrainas hovedstad Kyiv.
Les mer på Klartale


Les mer om:
USAs, Antony Blinken, Ukraina, Lloyd Austin, Ukrainas, Volodymyr Zelenskyj, Kyiv, Polen, Austin, USA, Russland, Washington, Kreml, Russlands, Antonov, TV, Tass

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, lover, mer, militærhjelp, til, Ukraina
NRK - 13 apr 22 kl. 16:03

EU sender mer militærhjelp til Ukraina

EUs medlemsland er enige om å sende 500 millioner euro mer i militærhjelp til Ukraina. Det er den tredje pakken med militærhjelp EU har gått med på å sende til Ukraina, for å hjelpe landet til å forsvare seg mot de russiske styrkene. Til sammen har EU sendt 1,5 milliarder euro i militærhjelp.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 21 sep 22 kl. 06:00

Derfor krangler verdens to mektigste land

Ingen er sterkere enn USA i verden. De bruker enormt mye penger på militæret sitt. De har soldater rundt om i verden.

NRK - 16 apr 22 kl. 01:33

Tyskland med milliardstøtte til Ukraina

Den tyske regjeringen vedtok fredag å gi mer enn 1 milliard euro, tilsvarende 9,5 milliarder kroner, i militærhjelp til Ukraina. Totalt har Tyskland vedtatt å øke bevilgningene til internasjonal militærhjelp med 2 milliarder euro, og «den største delen planlegges som militærhjelp til Ukraina», opplyser en talsperson for regjeringen. – Midlene vil i stor grad komme Ukraina til gode, bekrefter finansminister Christian Lindner på Twitter.

NRK - 14 mar 22 kl. 12:35

Russland avviser at de har bedt om militærhjelp

Russland hevder amerikansk informasjon vedrørende militærhjelp ikke er sant, skriver Reuters. Det er Kremls talsmann Dmitry Peskov som kommer med informasjonen, melder Reuters. Søndag kveld ble det meldt at Russland har bedt Kina om militærhjelp og økonomisk støtte helt siden invasjonen av Ukraina startet.

NRK - 18 jul 22 kl. 13:33

EU gir Ukraina militærhjelp for 500 millioner euro

EUs utenriksministre er enige om å gi Ukraina militærhjelp for ytterligere 500 millioner euro, tilsvarende over 5 milliarder kroner. Vedtaket innebærer at EU har innvilget militærhjelp til Ukraina for i alt 2,5 milliarder euro – over 25 milliarder kroner – siden Russland invaderte nabolandet sitt i februar. – Europa fortsetter leveransene for fred og forsvar av våre verdier, skriver EU-president Charles Michel på Twitter etter avgjørelsen mandag.

NRK - 22 sep 22 kl. 03:51

Storbritannia lover militærhjelp til Ukraina

Ukraina skal få militærhjelp av Storbritannia helt til landet går seirende ut av krigen, sier statsminister Liz Truss. – I dette kritiske øyeblikket i konflikten lover jeg at vi skal forbedre eller øke vår militærstøtte til Ukraina, så lenge det trengs, sa Trus i en tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. (NTB).

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 08:25

USAs utenriksminister på besøk i Kyiv: Lover mer militærhjelp til Ukraina

USAs utenriksminister Antony Blinken og forsvarsminister Lloyd Austin lovet mer militærhjelp da de besøkte Ukrainas….

NRK - 10 maj 22 kl. 20:19

Giverland lover 65 milliarder kroner til syrere på flukt

Giverland lover 65 milliarder kroner i humanitærhjelp til syriske flyktninger og forsikrer at de ikke er glemt, krigen i Ukraina til tross. – Syrerne har aldri behøvd støtten fra dere mer enn akkurat nå, sa FNs spesialutsending, den norske diplomaten Geir O. Pedersen, under tirsdagens giverkonferanse i Brussel.

NRK - 14 feb 22 kl. 23:26

USA med nytt milliardløfte til Ukraina

USA vil tilby Ukraina en lånegaranti på nærmere 9 milliarder kroner, opplyser president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan. Sullivan sa dette under en orientering i Kongressen mandag, opplyser en kilde med kjennskap til orienteringen som ble gitt. USA har det siste året bidratt med 5,8 milliarder kroner i militærhjelp til Ukraina, samt humanitærhjelp og økonomisk bistand, skriver NTB..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 3 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 4 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 5 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 6 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 7 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 8 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 8 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 8 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 9 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com