VG > Utenriks

Monday, 27 June, 13:58

VG - 06 apr 22 kl. 16:43

USA innfører sanksjoner mot Putins døtre

USA innfører en rekke nye sanksjoner mot Russland, deriblant familiemedlemmer av president Vladimir Putin og utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG


Les mer om:
USA, Russland, Vladimir Putin, Sergej Lavrov, Putins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, innfører, sanksjonermot , Putins, døtre
NRK - 19 apr 22 kl. 17:07

Canada innfører sanksjoner mot Putins døtre

Canada skal innføre sanksjoner mot 14 personer i det russisk regimet, inkludert Vladimir Putins to voksne døtre, ifølge en uttalelse fra utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Både USA og Storbritannia kunngjorde sanksjoner mot Putins døtre Katerina Vladimirovna Tikhonova og Maria Vladimirovna Vorontsova tidligere denne måneden, fordi de antas å skjule Putins verdier..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Aftenposten - 06 apr 22 kl. 16:38

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone..

NRK - 13 apr 22 kl. 21:24

Russland innfører sanksjoner

Russland opplyser onsdag at det innføres sanksjoner mot 398 medlemmer av USAs kongress. Sanksjonene kommer som gjengjeldelse for Washingtons straffetiltak overfor Russland, som følge av invasjonen av Ukraina. Russiske myndigheter sier at det kan komme ytterligere sanksjoner.

E24 - 06 apr 22 kl. 16:37

USA med flere nye sanksjoner, blant annet mot Putins barn

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone..

NRK - 06 apr 22 kl. 16:29

USA innfører sanksjoner mot Putin og Lavrovs nærmeste

USA vil innføre sanksjoner mot president Vladimir Putin sine barn, og mot utenriksminister Sergej Lavrov sin kone og barn, skriver Reuters. De innfører og sanksjoner mot de russiske bankene Sberbank og Alfabank..

NRK - 25 mar 22 kl. 02:41

Australia innfører sanksjoner mot Hviterussland

Australia innfører sanksjoner mot Hviterusslands president Alexander Lukasjenko og hans familie for å støtte Russlands krig mot Ukraina. Det opplyser Australias utenriksdepartement i en uttalelse fredag, skriver CNN. De innfører også flere andre sanksjoner som de omtaler som agenter for desinformasjon, deriblant en seniorredaktør fra media Russland Today..

VG - 06 apr 22 kl. 16:43

Innfører sanksjoner mot Putins døtre

USA, G7 og EU innfører en rekke nye sanksjoner mot Russland, deriblant familiemedlemmer av president Vladimir Putin og utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 31 mar 22 kl. 10:30

Iran hardt ut mot nye sanksjoner fra USA

Iran kritiserer avgjørelsen fra USA om å innføre nye sanksjoner mot dem, og sier det viser at amerikanerne har en uvilje mot Iran. Det amerikanske finansdepartementet kunngjorde onsdag at de innfører sanksjoner rettet mot flere personer de anklager for å være involvert i å skaffe forsyninger til Irans program for ballistiske raketter. – Dette trekket er nok et tegn på den amerikanske regjeringens uvilje mot det iranske folket, sier talsperson for det iranske utenriksdepartementet, Saeed Khatibzadeh, i en uttalelse torsdag.

NRK - 23 feb 22 kl. 07:26

NUPI-forsker skeptisk til om sanksjoner har ønsket effekt

Pernille Rieker, seniorforsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) sier til NRK at hun er skeptisk til om sanksjoner fra Vesten kommer til å hindre videre russisk invasjon av Ukraina. – Vi har erfaring med at sanksjoner ikke har fungert veldig godt. Det har rammet enkeltpersoner, men ikke nødvendigvis endret russisk politikk.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Nupi-forsker: Vestens press mot Russland minner om krig

Vestens svar på Ukraina-krigen ligner på en krig mot Russland, mener Sverre Lodgaard ved Norsk utenrikspolitisk institutt (Nupi)..

VG - 7 timer siden

Mandag 27. juni: Dette skjedde i natt

Lockouten fortsetter og flere kanselleringer kan ventes..

VG - 11 timer siden

Amnesty anklager Litauen for å holde tilbake migranter

I en ny rapport anklager Amnesty Litauen for vilkårlig å holde tilbake migranter og torturere og trakassere dem..

VG - 12 timer siden

Flere nødsituasjoner - Boeing 737 Max skal granskes igjen

Minst seks nødsituasjoner i luften og titalls startforbud. Det er fasiten for den ulykkesrammede flytypen Boeing 737 Max etter at amerikanske luftfartsmyndigheter FAA ga klarsignal til å fly igjen..

VG - 17 timer siden

Nato-toppmøtet: Tyrkia får egen sesjon om terrorisme

Nato-generalsekretær Jens Stoltenberg og det spanske vertskapet har innvilget Tyrkia en egen bolk på Nato-toppmøtet, for å diskutere Tyrkias sikkerhetsutfordringer. Håpet er at det kan medvirke til å få Tyrkia til åpne Nato-døren for Sverige og Finland..

VG - 24 jun 22 kl. 11:57

Oberstløytnant: Russland «ett lite steg nærmere» seier i Luhansk

KYIV/OSLO (VG) Russland er nå et lite steg nærmere mot å si at de har tatt Luhansk fylke, sier oberstløytnant Palle Ydstebø om at ukrainske styrker trekkes ut av Sievjerodonetsk..

VG - 23 jun 22 kl. 20:52

Ukraina og Moldova er kandidatland: – Historisk øyeblikk

EUs toppledere har torsdag vært samlet i Brussel for å vurdere om de to landene skal tas opp som kandidatland, noe de nå har blitt. Ukrainas president jubler over nyheten..

VG - 23 jun 22 kl. 13:45

Nordmann pågrepet i Spania – mistenkt for terrortilknytning

En nordmann skal ha drevet IS-propaganda fra Spania, melder lokalt politi..

VG - 23 jun 22 kl. 01:37

Han ydmyket Putin ansikt-til-ansikt

Nå opplever Vladimir Putin (69) motbør også fra sine nærmeste «venner». Den russiske presidenten ble direkte ydmyket av sin kollega fra Kasakhstan..

VG - 22 jun 22 kl. 23:58

Britisk par dømt: Holdt folk fanget i «Porten til helvetet»

I dette rommet skal flere av ofrene ha blitt stuet sammen og «holdt fanget» av det britiske paret. Nå er de dømt til ni og 16 års fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com