NRK > Nyheter

Tuesday, 17 May, 00:45

NRK - 23 sep 21 kl. 01:42

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, FDA, PfizerBiontech, The New York Times, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, godkjenner, påfyllingsdose
NRK - 16 mar 22 kl. 05:17

Vil gi eldre 4. vaksinedose

Pfizer og Biontech ber amerikanske helsemyndigheter om lov til å tilby en 2. påfyllingsdose av vaksine til folk over 65 år. Tall fra Israel viser at eldre vil ha nytte av det, mener selskapene.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 04 nov 21 kl. 12:06

Britene godkjenner pille mot korona

Storbritannia godkjenner koronapillen Molnupiravir til bruk for voksne i risikogruppen for alvorlig koronasykdom. Britene er de første som godkjenner pillen. Det er ikke kjent når pillen, som produseres av legemiddelselskapene Merck Sharp & Dohme og Ridgeback Biotherapeutics, vil gjøres tilgjengelig.

NRK - 29 aug 21 kl. 17:53

Israel åpner for tredje dose

Israel åpner for en tredje vaksinedose til alle over tolv år. Mer enn 20 prosent av landets befolkning har nå fått en påfyllingsdose. Etter at Israel tidligere i år åpnet opp samfunnet igjen etter en rask vaksinering, har deltavarianten skapt problemer i sommer.

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 16:09

EMA anbefaler en tredje vaksinedose

Det europeiske legemiddelverket (EMA) anbefaler en påfyllingsdose med koronavaksine..

NRK - 07 nov 21 kl. 18:46

Ti mill. briter har fått 3. dose

Antall personer i Storbritannia som har fått en tredje dose med koronavaksine, har nå passert ti millioner, skriver NTB. Det opplyser britiske helsemyndigheter søndag, ifølge britiske medier. Statsminister Boris Johnson kaller det en milepæl, men oppfordrer samtidig flere til å ta en påfyllingsdose.

NRK - 11 maj 22 kl. 00:29

Bill Gates er koronasmittet

Microsoft-grunnlegger og filantrop Bill Gates har fått påvist covid-19, skriver han på Twitter. – Jeg har testet positivt for covid-19. Jeg har milde symptomer og følger ekspertenes råd om å isolere meg til jeg er frisk igjen, tvitrer Gates.

NRK - 24 aug 21 kl. 22:15

Godkjenner budsjett-planer i USA

Representantenes Hus i USA godkjenner planer om det nasjonale budsjettet på 3500 milliarder dollar. Samtidig fremmer de et forslag om infrastrukturplanen på 1000 milliarder dollar. Det melder Reuters..

NRK - 10 aug 21 kl. 17:47

Godkjenner stor infrastrukturpakke

Senatet i USA godkjenner president Joe Bidens infrastrukturpakke på over 1.000 milliarder dollar, melder NTB..

NRK - 09 jun 21 kl. 08:23

Godkjenner Bitcoin som betaling

El Salvador er det første landet i verden som godkjenner Bitcoin som betalingsmiddel. Det skriver president Nayib Bukele på Twitter onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Vold på utefest i Arendal

I Arendal har politiet blitt tilkalt til Stølsvika hvor rundt 100 ungdommer er samlet. En person er kjørt til legevakta for sjekk etter å ha blitt slått av tre andre. Saken blir anmeldt, opplyser Agder-politiet..

NRK - 30 minutter siden

Fyllefest på Trøgstad fort

I Trøgstad i Østfold ber politiet foreldre hente ungdommer fra en stor ansamling av ungdommer der det er meldt om mye fyll og bruk av narkotika. Flere berusede ungdommer må ha helsehjelp, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårige på russefest i Mo i Rana

Det skal være en stor ansamling av mindreårige som drikker alkohol og er ufine på et russearrangement i Klokkerhagen i Mo i Rana, og russen har varslet politiet. Politiet i Nordland har sendt en patrulje til stedet..

NRK - 45 minutter siden

Russisk offensiv har stanset

Russerne har mistet en tredel av sine styrker i krigen i Ukraina, mener det britiske forsvarsdepartementet. Flere militære eksperter mener Russland ikke kan makte mer enn det de har gjort til nå i Ukraina. Offensiven i den østlige delen av Ukraina har stanset opp på grunn av de enorme tapene.

NRK - 1 time siden

273 evakuert fra Azovstal

Ifølge Reuters rapporterer ukrainske myndigheter nå at i alt 273 ukrainske soldater er evakuert fra det beleirede stålverket i Mariupol. 53 alvorlig sårede soldater er fraktet til sykehus i Novoazovsk og 220 soldater er fraktet ut til et annet sted, opplyser viseforsvarsminister Anna Malyar. Hun sier at alle soldatene skal få komme hjem gjennom fangeutveksling.

NRK - 1 time siden

Konflikt etter jordbruksoppgjøret

Da staten og bøndene kom til enighet om 10,9 milliard i jordbruksoppgjøret, skal det ha blitt gjort uten godkjenning fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det hevder Ola Fiskvik, organisatorisk nestleder i småbrukarlaget. Han sier avtalen ikke var godkjent av styret, noe han mener er et brudd på vedtektene.

NRK - 1 time siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 1 time siden

Huitfeldt: Sverige og Finland vil styrke Nato

Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt sier til NRK at finsk og svensk Nato-medlemskap vil bidra til et kollektivt forsvar og styrke den nordatlantiske sikkerheten. Hun vil ikke spekulere i hva Erdogans nei vil bety for medlemssøknadene. – Jeg opplever at samtalene som har vært i Nato til nå, senest under utenriksministermøtet i helgen, har gitt uttrykk for at Sverige og Finland – som er nære partnere av Nato – har alle kvalifikasjoner til å bli medlemmer.

NRK - 2 timer siden

Knyttet seg ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet seg ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret ikke er ferdigstilt, og at siktede ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

NRK - 2 timer siden

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt