NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:10

NRK - 22 juli 21 kl. 05:01

USA forlenger grensestenging

USA forlenger stengningen av landegrensene mot Canada og Mexico til tidligst 21. august. Tidligere i uken annonserte canadiske myndigheter at fullt vaksinerte amerikanske borgere inn i Canada fra 9. august, og fra resten av verden fra 7. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Canada, Mexico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, forlenger, grensestenging
NRK - 09 april 21 kl. 06:51

Elverum forlenger forskrift

Elverum kommune forlenger den lokale forskriften som ble vedtatt den 31. mars, skriver Østlendingen. Den lokale forskriften gjelder i første omgang fram til 18.

NRK - 20 april 21 kl. 13:48

Forlenger reiserestriksjoner

Regjeringen forlenger innreiserestriksjonene til og med 12. mai. – Vi står fortsatt i en alvorlig smittesituasjon.

NRK - 20 april 21 kl. 13:48

Forlenger innreiserestriksjoner

Regjeringen forlenger innreiserestriksjonene til og med 12. mai på grunn av smittesituasjonen. – Vi håper alle at vi fortsetter å se en nedadgående kurve i smittesituasjonen, og vi vurderer fortløpende lettelser i innreiserestriksjonene, sier justisminister Monica Mæland i en pressemelding..

NRK - 21 april 21 kl. 21:02

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 22 april 21 kl. 10:00

Forlenger søknadsfrist for ordning

Regjeringen forlenger søknadsfristen for støtteordningen for store publikumsåpne arrangementer til 20. mai. Årsaken er at flere ikke rakke den opprinnelige fristen 1.

NRK - 22 april 21 kl. 13:23

Sverige forlenger koronatiltakene

Den svenske regjeringen forlenger koronatiltakene. Statsminister Stefan Løvfen sier det ikke er aktuelt med lettelser for belastningen på sykehusene minker og smittespredningen går ned..

NRK - 27 april 21 kl. 13:11

Forlenger lokale anbefalinger

Lindesnes kommune forlenger de lokale smittevernanbefalingene til og med søndag 2. mai. Kommunen har sterke anbefalinger på å blant annet begrense sosial kontakt, treffe færrest mulig og å ha maks to gjester på besøk..

NRK - 30 april 21 kl. 14:04

Forlenger vaksineintervallet

Regjeringen forlenger intervallet mellom første og andre vaksinedose. Intervallet mellom første og andre dose av mRNA-vaksiner (Pfizer-BioNTech og Moderna) økes til inntil 12 uker for alle aldersgrupper under 65 år. Det er Folkehelseinstituttet som har anbefalt endringen.

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 14:24

Forlenger Bergen-tiltak

Bergen kommune forlenger de lokale smitteverntiltakene, men letter opp litt for de yngste..

NRK - 11 mai 21 kl. 09:27

Forlenger kompensasjonsordning

Regjeringen forlenger kompensasjonsordningen for næringslivet med fire måneder, sier næringsminister Iselin Nybø (V) til E24. – Usikkerheten er fortsatt stor, og de små og store jobbskapere våre trenger forutsigbarhet, sier hun. Fristen var opprinnelig satt til 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 10 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 1 time siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 1 time siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 2 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

NRK - 2 timer siden

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..

NRK - 3 timer siden

En person skal ha bli bitt av hund

En person skal ha bli bitt av en hund ved Sørlandsparken i Kristiansand like før midnatt. Eieren og hund hadde forlatt stedet. Politiet møtte fornærmede på legevakta, der fornærmede fikk stivkrampesprøyte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt