NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 18:51

NRK - 16 nov 22 kl. 06:22

USA antydar raketten kan ha blitt skoten opp av Ukraina

Foreløpige funn tydar på at raketten som fall ned i den polske landsbyen Przewodów tysdag kan ha blitt skoten opp av Ukraina. Raketten kan ha blitt skoten opp mot ein innkomande russisk rakett, uttalar amerikanske tenestemenn, i fylgje byrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Przewodów, Ukraina, AP, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, antydar, rakettenkan ha , blitt, skoten, oppav , Ukraina
NRK - 03 sep 22 kl. 14:14

Måneraketten til Nasa har lekket drivstoff igjen

For andre gang vil Nasa forsøke å sende opp raketten Artemis 1 for en ubemannet tur rundt månen. Nok en drivstofflekkasje kan gjøre det vanskelig. Oppskytingen av den 98 meter høye raketten er planlagt å skje i et totimers tidsvindu kveld fra klokka 20.

NRK - 03 sep 22 kl. 14:14

Måneraketten til Nasa lekker drivstoff

For andre gang vil Nasa forsøke å sende opp raketten Artemis 1 for en ubemannet tur rundt månen. Nok en drivstofflekkasje kan gjøre det vanskelig. Oppskytingen av den 98 meter høye raketten er planlagt å skje i et totimers tidsvindu kveld fra klokka 20.

Klartale - 21 sep 22 kl. 06:00

Derfor krangler verdens to mektigste land

Ingen er sterkere enn USA i verden. De bruker enormt mye penger på militæret sitt. De har soldater rundt om i verden.

NRK - 22 maj 23 kl. 08:46

Høgre antydar at dei kunne gått med på ein lakseskatt på 15 prosent

I Politisk Kvarter måndag antydar Høgre at dei kunne ha vore med på ein skattesats på 15 prosent. – Vi ønska å sjå på moglegheita for eit moderat opplegg. Det betyr at vi meiner at satsen må betydeleg ned, seier Helge Orten frå Høgre i Politisk kvarter.

Klartale - 05 sep 22 kl. 11:40

Nasas oppskyting av rakett ble utsatt igjen

Nasa jobber med romfart. De er en av verdens største organisasjoner på det.Den siste uken har de planlagt å sende opp en rakett til månen.

NRK - 12 okt 22 kl. 05:31

Japansk rakett måtte selvdestruere

Det japanske romfartsbyrået måtte utløse selvdestrueringskommando etter at en rakett som skulle plassere ut satellitter, fikk problemer. Direktesendingen fra Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) ble avbrutt og seerne fikk bare høre at det var oppstått et problem, uten at det ble oppgitt detaljer, da Epsilon-raketten skulle skytes opp onsdag. Etterpå kom forklaringen.

Klartale - 04 okt 22 kl. 08:40

Nord-Korea avfyrte rakett mot Japan

Japan og Sør-Korea varsler at Nord-Koreas rakettoppskyting vil bli besvart. USA reagerer også sterkt på oppskytingen. Det er første gang på fem år at landet skyter opp en rakett rettet mot Japan.

NRK - 19 apr 23 kl. 20:28

SpaceX gjør nytt forsøk på å sende opp giga-rakett

Romfartsselskapet SpaceX skal gjøre et nytt forsøk på å prøvefly verdens største rakett torsdag. Starship-raketten skulle egentlig ha blitt sendt opp mandag. Men testen ble avbrutt på grunn av en frossen trykkventil.

NRK - 03 sep 22 kl. 09:17

Nytt forsøk for månerakett

For andre gang vil Nasa forsøke å sende opp raketten Artemis 1 for en ubemannet tur rundt månen. Det er planlagt å skje i kveld klokka 20.17 norsk tid.

NRK - 18 nov 22 kl. 04:31

Nordkoreansk rakett landet i japansk farvann

Nord-Korea har gjennomført test av en ballistisk langdistanserakett. Raketten falt trolig ned i havet i Japans økonomiske sone, ifølge japanske myndigheter. Generalstaben i Sør-Korea opplyser at raketten ble avdekket rundt klokken 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 1 time siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 1 time siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 1 time siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.

NRK - 2 timer siden

13 drept og 20 såret av selvmordsbombe i Somalia

13 mennesker er drept og 20 er såret etter en selvmordsbombe gikk av i Somalia, ifølge AFP..

NRK - 3 timer siden

MC-ulykke i Frogn

En motorsykkel har kjørt av veien ved Tusse i Frogn kommune, melder både politiet og Vegtrafikksentralen. Det er ukjent skadegrad på sjåføren, som blir frakta til Ullevål sykehus med luftambulanse. Ulykkesstedet er inntil videre sperra for all trafikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com