NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 20:24

NRK - 25 jan 23 kl. 06:23

USA: Hund skjøt og drepte mann

En hund skjøt og drepte en mann i delstaten Kansas i helgen, opplyser amerikansk politi. Mannen satt i passasjersetet i en pickup og ble truffet i ryggen av en kule fra et gevær som lå i baksetet, der også hunden var. – En hund som tilhørte pickupens eier tråkket på geværet, noe som førte til at et skudd gikk av. Skuddet traff passasjeren, som døde av skadene på stedet, står det i en uttalelse fra sheriffkontoret i Sumner County i Kansas. Hendelsen skjedde lørdag i forbindelse med jakt.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kansas, Sumner County, NTB, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, Hund, skjøtog , drepte, mann
Klartale - 30 sep 22 kl. 06:00

En dag kan Exenos bli noens øyne

– Foran, foran, foran sier Anette Hornfelt med høy stemme. Hun snakker til hunden Exenos.En dag kan hunden på halvannet år hjelpe en person med å gå.

NRK - 14 feb 23 kl. 14:21

Skjøter ble utført med elektrikerteip på Follobanen

Kabler som brant på Follobanens høyspentanlegg, ble kun skjøtet med PVC-teip, heter det i Bane Nors tekniske rapport om problemene på strekningen. Det var ingen rullefjær eller andre sterkere klemforbindelser i disse skjøtene, skriver Teknisk Ukeblad. Opplysningene kommer fra Bane Nors tekniske rapport, som ble publisert mandag kveld.

NRK - 04 feb 23 kl. 15:08

Hundespann påkjørt av bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

VG - 29 apr 23 kl. 20:22

Iselins hund døde plutselig. Så merket venninnen samme symptomer på sin hund

Venninnene mistenker at hundene hadde fått i seg samme, farlige bakterie. – Det var brått og brutalt. På to og en halv dag gikk jeg fra å ha en glad og frisk hund til en avlivet hund, sier Iselin Monsen..

NRK - 21 apr 23 kl. 09:53

Mener Skjæran løser floken i Aps valgkomite

Ordførerkandidat Ann-Kristin Moldjord i Bodø Arbeiderparti mener det er et tap for partiet at Bjørnar Skjæran nå trekker seg som nestleder. – Nordland mister en sterk stemme. Bjørnar har vært en klar og tydelig politiker med hjertet i nord, sier hun til NRK.

Klartale - 27 okt 23 kl. 08:12

USA har angrepet i Syria

---Ekstra kort og klartUSA sier soldatene deres blir angrepet i Irak og Syria.De skylder på grupper som Iran støtter.Nå har USA svart på angrepene.

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:53

Kvinne erkjenner ikke straffskyld etter at hund drepte ettåring

Rettssaken mot kvinnen startet i Østre Innlandet tingrett mandag. Hunden drepte barnebarnet hennes i juni 2021. Gutten var på besøk hos henne da dette skjedde.

Klartale - 26 jan 24 kl. 09:25

Hvorfor drepte han familien sin?

Tirsdag hentet politiet ut fire personer fra et røykfullt hus. Alle de fire var døde. Drapene skjedde i Skogbygda i Nes.

Klartale - 08 dec 22 kl. 15:12

Bytter basketballspiller mot våpenhandler

– Hun er trygg. Hun er på flyet, og er på vei hjem. Det sier Joe Biden, som er president i USA.

NRK - 24 okt 22 kl. 07:20

Kvinne drept av sin egen hund i Sverige

En kvinne ble søndag kveld drept av sin egen hund i Robertsfors kommune i Sverige. En mann ble skadet i angrepet. Hunden er avlivet av politiet, melder Expressen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ulykke på Valderøya i Giske

Politiet har rykt ut til ei trafikklulykke på Valderøya i Giske. Det er førebels uklart om nokon er skadd, men ein person skal vere involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 45 minutter siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - 1 time siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 2 timer siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 2 timer siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 3 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 3 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 3 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 4 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com