NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 03:08

NRK - 13 jul 21 kl. 17:22

UEFA granskar Wembley-finalen

Det europeiske fotballforbundet UEFA opnar si eiga gransking av hendingane rundt EM-finalen på Wembley søndag. I ei pressemelding skriv UEFA at det er fire punkt England blir granska for: Banestorming, kasting av objekt, bråk under avspelaing av nasjonalsong og bruk av pyroteknikk. UEFA legg til at det blir ei eiga gransking av kaoset utanfor og inne på Wembley før avspark. Mange billettlause supportarar prøvde å presse seg inn på arenaen, og fleire av dei lykkast..
Les mer på NRK


Les mer om:
UEFA, EM, Wembley, England

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UEFA, granskar, Wembley-finalen
NRK - 14 jul 21 kl. 09:46

Maguires far skadd i finalekaoset

England-stjerne Harry Maguire avslører at hans far Alan brakk flere ribbein som følge av at billettløse fans tok seg inn på Wembley under EM-finalen. England-tilhengere uten billett brøytet ned sperringer, stormet Wembley og lot ingenting stå i veien for å se sine «Three lions» hente fotballen hjem fra tribuneplass. Faren til Maguire befant seg midt oppi de voldsomme scenene som utspilte seg på og utenfor arenaen under EM-finalen.

NRK - 23 jun 21 kl. 12:57

Uefa svarer på kritikken

Det siste døgnet har Uefa fått mye kritikk for å avslå bruken regnbuefarger på Allianz Arena i München. Nå svarer de på kritikken. – Noen har tolket det slik at Uefas beslutning om å avslå Münchens forespørsel om å opplyse arenaen i regnbuefarger er politisk.

NRK - 20 apr 21 kl. 16:40

BT: Fylkeslegen granskar dødsfall

Fylkeslegen i Vestland granskar Haukeland universitetssjukehus etter at ein pasient i slutten av mars døydde etter å ha fjerna mandlane, skriv BT. Etter det avisa kjenner til, er det snakk om ein yngre vaksen pasient. Tilsynet omfattar alle ledd i behandlinga..

NRK - 19 jun 21 kl. 09:09

Granskar vald mot eldre

Helsetilsynet granskar no saka etter at ein helsefagarbeidar i Romsdal er mistenkt for vald og truslar mot fleire eldre på ein insitusjon. Ifølgje kollegaene skal fleire demente pasientar ha blitt slått, knipe og trua. Helsefagarbeidaren avviser skuldingane, men Statsforvaltaren har no sendt saka til Helsetilsynet..

Aftenposten - 11 jul 21 kl. 20:59

Engelske fans stormet Wembley før EM-finalen mot Italia: – Skandale

LONDON (VG) Flere hundre engelske fans stormet nasjonalarenaen Wembley før den historiske EM-finalen mot Italia..

VG - 11 jul 21 kl. 20:59

Engelske fans stormet Wembley før EM-finalen mot Italia: – Skandale

LONDON (VG) Flere hundre engelske fans stormet nasjonalarenaen Wembley før den historiske EM-finalen mot Italia..

NRK - 14 maj 21 kl. 12:57

21 000 får se FA Cup-finalen

Etter at det i snart halvannet år har vært fritt for publikum på tribunene rundt om i Fotball-Europa, skal Wembley nå ta imot 21.000 fotballsultne fans når Chelsea og Leicester skal gjøre opp om årets FA Cup-trofé. Det gleder Leicester-manager Brendan Rodgers.

VG - 16 jul 21 kl. 07:57

Norris avslører søvntrøbbel etter Wembley-ranet: – Jeg har hatt det bedre

Lando Norris (21) innrømmer at han er preget før helgens Formel 1-løp på Silverstone. Søndag ble han ranet etter EM-finalen på Wembley..

NRK - 11 jul 21 kl. 15:00

Dyra spår finalen

Det har nesten blitt en tradisjon at dyr skal tippe utfallet av mesterskapskamper. I 2010 ble blekkspruten Paul verdenskjent da han tippet riktig i alle Tysklands VM-kamper, samt riktig vinner i finalen mellom Spania og Nederland. I senere mesterskap har blant annet elefanter, hunder, kameler og gorillaer prøvd å se inn i spåkula, med vekslende hell, og før EM-finalen har flere prøvd igjen.

NRK - 19 apr 21 kl. 01:49

Uefa: Superliga et kynisk prosjekt

Den europeiske fotballorganisasjonen Uefa kaller opprettelsen av en Superliga for et kynisk prosjekt. – Superligaen er «basert på egne interesser for noen få klubber i en tid hvor samfunnet sårt trenger solidaritet», skriver Uefa i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sanksjoner mot kuppmakere

Den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas innfører sanksjoner mot Guinea og landets kuppmakere, og krever at de utsteder valg innen et halvt år. Ecowas fryser midler tilhørende kuppmakerne og deres familiemedlemmer, og gir dem samtidig reiseforbud. Kuppmakeren Mamady Doumbouya tok makten i Guinea 5.

NRK - 1 time siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 2 timer siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 2 timer siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 2 timer siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 2 timer siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 3 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 4 timer siden

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt